Şimdi Ara

İzmir/Karşıyaka da Erkek Kuaförü Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
20.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,mahalle berberlerine saç kestirmekten sıkıldım artık,onların kestiği saça şekil vermek ve düzgün uzamasını sağlamak için yırtınıyorum resmen..İstanbulda okurken Floryada boys&men adlı kuaföre gidiyordum ve 20 tl ye kestiriyordum,verdiğim paranın karşılığını çok güzel veriyorlardı .. Burdaki kuaförlerde artık Ustalar bi kenara oturmuş ya iddaa oynuyor,ya tavla oynuyor yada dışarda sigara içip arkadaşları ile sohbet eder olmuş,yanındaki kalfalar da saç kesmeye başlayınca saçların ağzına ediyorlar afedersiniz .. O yüzden böyle zor saç kesimlerini ve stillerini yapıcak Karşıyaka,Bostanlı civarlarında Erkek kuaförü tavsiye ederseniz çok sevinirim.Hem diğer arkadaşlar içinde benim gibi durumda olanlara yardımcı olmuş olursunuz ..

• Yapay Zekanın Yanıtı

İzmir/Karşıyaka'da Erkek Kuaförü Tavsiyesi

İzmir'in kalbinde yer alan Karşıyaka, çok sayıda erkek kuaförüne ev sahipliği yapmaktadır. İster klasik bir kesim ister modern bir stil arıyor olun, Karşıyaka'da ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir kuaför bulabilirsiniz.

Önerilen Erkek Kuaförleri

Karşıyaka'daki en iyi erkek kuaförlerinden bazıları şunlardır:

• Barbershop: Geleneksel berberlik hizmetleri sunan şık ve modern bir berber dükkanı.
    • Saç Tasarım Stüdyosu: Yaratıcı saç kesimleri ve şekillendirme konusunda uzmanlaşmış bir salon.
    • Erkek Kuaförü: Klasik ve modern saç kesimleri ve tıraş hizmetleri sunan deneyimli bir ekip.

Karşıyaka Bayan Kuaför Tavsiyesi

Karşıyaka'da erkek kuaförlerinin yanı sıra, ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek birçok bayan kuaförü de bulunmaktadır. Bayan kuaförü önerileri için [Karşıyaka Bayan Kuaför Tavsiyesi] anahtar kelimesini kullanarak çevrimiçi olarak arama yapabilirsiniz.

Farklı İhtiyaçlar İçin Kuaförler

Karşıyaka'daki erkek kuaförleri, klasik saç kesimleri, modern şekillendirme ve özel tıraş hizmetleri dahil olmak üzere çeşitli hizmetler sunmaktadır. Özel ihtiyaçlarınız varsa, randevu almadan önce kuaförle iletişime geçmeniz önerilir.

İster şık bir görünüm ister rahat bir kesim arıyor olun, Karşıyaka'da ihtiyaçlarınıza uygun bir erkek kuaförü bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up
  • bornova'da by yoldaş candır.
  • Tavsiyen için sağol dostum fakat Karşıyaka ve Bostanlı civarı arıyorum =)
  • Mavişehir Carrefour'un içindeki Kemal & Mustafa'yı öneririm.
  • f\p açısından iyi bir berber varsa aynı güzergahda bende tavsiye istiyorum. İstediğimi yaptıramadığım berberlerden sıkıldım artık
  • Carsida tiyatro sokaginda var eskiden ismi orion du simdi degisti unuttum ismini kirmizi bi levhasi var.
    Bide sinemanin oldugu sokakta pasajda Hair Doctor diye bi yer var fena degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgnsbrk -- 25 Aralık 2011; 16:58:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • St.Merciless dediğin o kırmızı levhası olan yer Prestige olabilir mi adı ? Orayı duydum mesela çok ben Karşıyakada ama bilemiyorum tabi =) ..
  • alaybeyde var serdar diye biri gürmarın orda kavşakta sağda.bostanlıda köprünün orda engin var 2side iyidir.
  • Bu önerdiğiniz yerler,klasik saç kesimleri değilde daha farklı ve zor modelleri kesebilicek kuaförlermi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Bu önerdiğiniz yerler,klasik saç kesimleri değilde daha farklı ve zor modelleri kesebilicek kuaförlermi arkadaşlar ?

Benim önerdiklerim hertürlüsü yapar
  • Atatürk Bulvarı'nda Aker Kuaför iyidir.
  • bostanlıda first class diye bir yer var ben yıllardır oraya gidiorum çok memnunum fiyat olarak 15 tl
  • Bahriye ucokta var saglam adini bilmiyrm bi de bahcelievlerde blue star
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeyitKoyuncu

bostanlıda first class diye bir yer var ben yıllardır oraya gidiorum çok memnunum fiyat olarak 15 tl

Metin Aşıkoğlu İ.Ö. ordaki olan kuaför orası değil mi ?
  • bornovada özcan kuaför, ödüllüdür kendisi
  • Karşıyaka ve Bostanlı civarında ödüllü olan hiç erkek kuaförü yokmu? 30-50 tl olsun isterse tamam veriyim fakat bana karşılığını tamami ile versin yani.. Saç gerçekten önemli birşey bana göre.Önerilerinizi dikkate alıyorum,oyüzden tavsiye ederken bak dostum şurası çok iyi,şukadar yıldır duruyor,şu ürünleri kullanıyor vs vs gibide biraz detay verin arkadaşlar =) ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

quote:

Orijinalden alıntı: SeyitKoyuncu

bostanlıda first class diye bir yer var ben yıllardır oraya gidiorum çok memnunum fiyat olarak 15 tl

Metin Aşıkoğlu İ.Ö. ordaki olan kuaför orası değil mi ?

aynen
  • Bahriye Üçokta NÜANS var çok iyi ve uğraşarak kesiyorlar en son 15 liraydı şuan en fazla 20dir.

Bir de bostanlıda kafe Diva yı bilirsin, onun sırasında var 40 liraya kesiyorlar ve çok uğraşıyorlar, 40 lira orun değil dersen oraya git.
  • Diva'nın sırasında hangi araya sıkıştırdılar Kuaförü ya =) yeni açıldı sanırım ? çünkü sadece nargile kafeler vardı benim bildiğim o sırada birde restaurant?

-Şimdi tavsiyelerinizi değerlendiriyorumda arkadaşlar.Çok böyle kesinlikle buraya gitmelisin ! gibisinden biryer göremedim açıkçası =) herkez kendi kuaförünü tavsiye etmiş.Sizi bilen kuaför tabiki sizin saçınızı güzel keser,sonuçta sizi tanıyor =) ve yanlış anlaşılmasın,eğer klasik bir model kestiriyorsanız onu kesmek zor değildir zaten,uçlarından hafif yada çok uğraş gerektiren bi kesimde yaptırmıyorsanız doğal olarak iyi diyebilirsiniz.Ben daha böyle modern,hani atıyorum bi resim götürüp abi ben böyle istiyorum arkalar şöyle olsun yanlar böyle falan diyim,o adamda o saçın aynısını bana yapsın istiyorum =) .. o yüzden dahada tavsiyeler bekliyorum İzmirli arkadaşlarımızdan ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 26 Aralık 2011; 0:49:49 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.