Şimdi Ara

İzmir/Karşıyaka da Erkek Kuaförü Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
20.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frank08

Köprüdeki Hakan çok kötü ya Kaan,gitmeni hiç tavsiye etmiyorum..

Hocam var mi bostanlida baska 30-40 tlye kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğim olay o değil, senin o ekipmanların evde yoktur ne biliyim iyi bir fön makinesi,kaliteli bir markanın waxı ve spreyi,saç fırçaları falan ondan bahsediyorum .. Yoksa o saydığım 3 kuaförden en iyisi Sercan/Murat Kuaför ..

@Ksk_Kaan

Dediğim gibi Sercan/Murat Kuaförü önerebilirim 30 tl .. Bostanlı StoneRock'ın yanında Olay Parfümeri var,onun üstünde hemen .. Murat bey kesiyor saçları,gitmeden önce ararsanız iyi olur sizin için. 0232 362 38 74

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 22 Mart 2013; 13:42:46 >
  • Evime cok yakin yakin zamanda deneyecegim.Tesekkurler hocam.

• Alsancak OS-ÇA'yı öneririm. Ücret 25 TL. Fön 5 TL. Sakal 10 TL. Çalışan arkadaşın ismi Nedim. İşini gerçekten çok iyi yapan ve gereken önemi veren biri.
  • Noo Pasaran,Karşıyaka civarlarında istemiştim =) ama önerin için teşekkürler.. Bu arada Arkadaşlar dün Sunay Pidenin karşı sokağında Paris Kuaför var,orası nasıldır? Fiyatı falan ? Daha önce hiç gitmedim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Noo Pasaran,Karşıyaka civarlarında istemiştim =) ama önerin için teşekkürler.. Bu arada Arkadaşlar dün Sunay Pidenin karşı sokağında Paris Kuaför var,orası nasıldır? Fiyatı falan ? Daha önce hiç gitmedim ..

Karşıyaka civarlarında istediğini biliyorum ama saça çok önem veririm diyorsun. Eğer gerçekten memnun kalacağın bir yer istiyorsan karşıyaka sınırları dışına da çıkmalısın. sonuçta vapurla 20dk.lık bir yer. ve hergün de değil 3 haftada 1 falan gideceksin
  • karşıyaka da prestıge men haır coıffeur
  • Gençler yeni yer buldum.Sunay pidenin karşısındaki ŞOK'un yanında.Kuaför Tekin,son 3-4 tıraşı orda oldum.Gayet iyi,25 lira fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35/5

bahriye uçok artı kulak burun bogaz hastanesini geçince prestıge var tavsiye etti arkadaşım çok başarılı.

Fiyat bilgisi mevcut mu acaba tüm fiyat listesini yazar mısın.
     İzmir/Karşıyaka da Erkek Kuaförü Tavsiyesi

• Ben saç sakal 10 liraya oluyom. Fakirlik napcan be morukkkkkk

• quote:

Orijinalden alıntı: hes123

quote:

Orijinalden alıntı: 35/5

bahriye uçok artı kulak burun bogaz hastanesini geçince prestıge var tavsiye etti arkadaşım çok başarılı.

Fiyat bilgisi mevcut mu acaba tüm fiyat listesini yazar mısın.

Kuaför güzele benziyor,loreal ürünleri kullanıyor fiyat bilgisi mevcut olsa daha iyi olur...

• Bende güzel bi kuaför aramaktayım. Mekan güzele benziyor, fiyatlar hakkında bilgisi olan arkadaş var midir acaba?

• Up

• İki yıldır İzmir Bornovada yaşıyorum burada farklı 6-7 berbere gittim fakat hiçbiri içime sinmedi okuldan bir arkadaşımın tavsiyesiyle Bluestar'ı denedim ve çok memnun kaldım 1,5 yıldır traş için Karşıyakaya gidiyorum keşke Bluestar Bornova şubesini de açsa ama aynı çalışanlarla :)
  • Bluestar tam olarak nerde? Ve hangi calisani sizinle ilgilendi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aybars_23

Bende güzel bi kuaför aramaktayım. Mekan güzele benziyor, fiyatlar hakkında bilgisi olan arkadaş var midir acaba?

Ben gittim pertige men e SAç. 20TL SAKAL 10TL
    Güzele benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 1 Mart 2015; 9:57:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Bende güzel bi kuaför aramaktayım. Mekan güzele benziyor, fiyatlar hakkında bilgisi olan arkadaş var midir acaba?

Güzele benziyor.

Yer olarak nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Güzele benziyor.

Yer olarak nerede?

bahriye uçok artı kulak burun bogaz hastanesini geçince sağda prestige men yazıyor.

• En iyisi Bay Tekin Kuaför.
  • karşıyakalılar gelsin ben keserim saç?larını

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.