Şimdi Ara

İzmir/Karşıyaka da Erkek Kuaförü Tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
20.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Denemeleri sonunda sanırım iyi bir kuaför buldum arkadaşlar.
    Bostanlı'da Ercan Kuaför diye bir yer var. Orada Murat diye bir abi var. Gerçekten çok güzel kesim yapıyor. Ayrıca ilgilenmesi de çok iyi, masaj koltuğu, maske falan her şeyi yapıyorlar. Ücret olarak da 20tl verdim, bence hizmet ve kaliteye göre gayet uygun. Yer olarak Bostanlı'da meyhaneler olduğu sokağın bir yukarısı olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatayım bari önerisi olan varmıdır? prestıge men hair kuafor nasil son yazilanlar guzel demis ? Sağlam bi model yaptirmak istiyom

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşıyaka Vatan Bilgisayar şubesinin sokağından dümdüz yürüyosun yolun sağından orda bi berber olacaktı en son oraya gitmiştim ve çok hoşuma gitti adam hem saçınızı kendi istediği gibi değil sizin istediğiniz gibi kesiyor hem de öneri sunuyor şampuan vs öneriyor.

Not : Berber dedim çünkü salon falan değil bildiğimiz ufak bi berber, 15 TL idi yanılmıyorsam kesimi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hectoor

Denemeleri sonunda sanırım iyi bir kuaför buldum arkadaşlar.
    Bostanlı'da Ercan Kuaför diye bir yer var. Orada Murat diye bir abi var. Gerçekten çok güzel kesim yapıyor. Ayrıca ilgilenmesi de çok iyi, masaj koltuğu, maske falan her şeyi yapıyorlar. Ücret olarak da 20tl verdim, bence hizmet ve kaliteye göre gayet uygun. Yer olarak Bostanlı'da meyhaneler olduğu sokağın bir yukarısı olması lazım.

Mesajı yazan arkadaşımın sayesinde,evime çok yakın olan ve yıllardır gördüğüm ama denemediğim Ercan Kuaföre gittim bende,Ercan abinin müşterisi vardı,benim saçlarımı Murat abi kesti.
    Son 3 traşımı Murat abide oluyorum,gerek karakteri,gerek ilgisi,yeteneği çok iyi bir insan.
    Çok memnunum arkadaşlar sizlerede tavsiye ederim. 20 tl ye kesiyorlar.

• son durum nedir ?
  • Up beyler, saç boyatabileceğim kuaför arıyorum. Güzel kaliteli olsun şöyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spreeny

Karşıyaka Vatan Bilgisayar şubesinin sokağından dümdüz yürüyosun yolun sağından orda bi berber olacaktı en son oraya gitmiştim ve çok hoşuma gitti adam hem saçınızı kendi istediği gibi değil sizin istediğiniz gibi kesiyor hem de öneri sunuyor şampuan vs öneriyor.

Not : Berber dedim çünkü salon falan değil bildiğimiz ufak bi berber, 15 TL idi yanılmıyorsam kesimi :)

Cesur Kuaför mü? Teşekkürler.
  • Yeni Yerim Bostanlı Cihat Kora Anadolu Lisesinin hemen yan sokağında bulunan Volkan Berber arkadaşlar.
    20 Tl ye kesiyor ve gerçekten kesimi güzel,tavsiye ederim
  • Up

• Karşıyakalı kardeşlerim yok mu tavsiyeniz fiyatı ile birlikte yazarsanız makbule geçer.

Up

• Beyler güncel tavsiyesi olan varmı? 30 tl alıyorlar çarşıda bişeye benzemiyor.
  • Güncel( cvp verenler fiyatını da yazsın)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.