Şimdi Ara

İzmir/Karşıyaka da Erkek Kuaförü Tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
20.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahılde tımes mekanının yanında alper var senelerdır gıderım memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RE3RA

En iyisi Bay Tekin Kuaför.

Sunayin ordakinden bahsediyorsaniz ben de oraya gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

ücret ne kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

quote:

quote:

ücret ne kadar ?

25 aliyor benden.Farkli degildir heralde.

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam orası,gayet güzeldir.
  • Avm ler deki kuaförlere 50 tl veriyorsun ama istediğini alamıyorsun .
    forum da adı geçen erkek kuaförleri ne de gittim dışarı dan bakıp ta beğenmediklerim de oldu onları tercih etmedim cesaret edemedim en son prestıe men hair kuaför den memnun kaldım bana göre farklı bir yer ilk önce seni dinliyor kafa yapına saç yapına göre tavsiyeler de bulunuyor daha önce gittiğim çoğu kuaförler de nasıl keselim anlatmana ragmen saçma sapan tarif ettiğin modelle alakası olmayan sonuçlar çıkıyordu karşıma prestıge men hair bu konu da başarılı bana mesaj atan arkadaşların da böylelikle sorularına toplu halde cevap vermiş oldum.

• 6 senedir karşıyaka bahçelievlerdeki bluestar erkek kuaförüne gidiyorum valla volkan abi çok güzel kesiyor şimdiye kadar hiç bi tıraşında sıkıntı yaşamadım saç sakal ne kadar zor yada saçma model varsa hepsini yaptırdım şu anda mohawk yaptırıyorum model olarak çok da güzel yapıyor, ücret olarak da 14 lira falan olması lazım en son tavsiye ederim ben, gidin görün
  • çiğli istasyonaltı taraflarında bir berber keşfettim, telekomun az ilerisinde, gayet iyi,yarın traş olucam hadi hayırlısı ,,,, not: bu arada hayatımda olduğum en kötü ve en pahalı traşı çiğli kipa ekstra 2. katındaki kuaförde oldum, 50 lira verip saçımı rezil ettirdim,,arkadaş iyi niyetli sempatik biri ama kabiliyet yok naparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 8 Nisan 2015; 18:55:47 >
  • 35/5 kullanıcısına yanıt
    Ben de gittim prestıge men haır coıffeur şaka gibi salondan mutlu bir şekil de çıktım her gittigim kuaför e cep telefonum da ki modeli gösteriyordum tamam abi diyip başlıyorlar dı kesmeye ama sonuç husran bir suru de paralar veriyorsun sanki kaliteyi fiyat belirliyor gibi prestige men coıffeur tam bir professıonel abi bu modelden istiyorum ama bir turlu kesemedi gittigim yerler dedim baktı fotoğrafa e bu saç modeli olmaz sana dedi nasıl yani dedim ne saç yapın ne kafa yapın ne de yuz yapın bu modele musait değil ki hiç mi yönlendirme yapmadı ğittigin yerler dedi şok geçirdim resmen hemen internetten modelleri açtı sıraladı modelleri seçtim modelimi sonuç muhteşemdi çok mutlu oldum super mutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Orijinalden alıntı: hes123

quote:

Orijinalden alıntı: 35/5

bahriye uçok artı kulak burun bogaz hastanesini geçince prestıge var tavsiye etti arkadaşım çok başarılı.

Fiyat bilgisi mevcut mu acaba tüm fiyat listesini yazar mısın.
     İzmir/Karşıyaka da Erkek Kuaförü Tavsiyesi

Kuaför güzele benziyor,loreal ürünleri kullanıyor fiyat bilgisi mevcut olsa daha iyi olur...

Ben de gittim prestıge men haır coıffeur şaka gibi salondan mutlu bir şekil de çıktım her gittigim kuaför e cep telefonum da ki modeli gösteriyordum tamam abi diyip başlıyorlar dı kesmeye ama sonuç husran bir suru de paralar veriyorsun sanki kaliteyi fiyat belirliyor gibi prestige men coıffeur tam bir professıonel abi bu modelden istiyorum ama bir turlu kesemedi gittigim yerler dedim baktı fotoğrafa e bu saç modeli olmaz sana dedi nasıl yani dedim ne saç yapın ne kafa yapın ne de yuz yapın bu modele musait değil ki hiç mi yönlendirme yapmadı ğittigin yerler dedi şok geçirdim resmen hemen internetten modelleri açtı sıraladı modelleri seçtim modelimi sonuç muhteşemdi çok mutlu oldum super mutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: kaf kaf kaf

Ne kadar acaba?

• quote:

quote:

Ne kadar acaba?

20 TL. Bende memnunum oldukça.

• quote:

Orijinalden alıntı: qua1912

quote:

quote:

Ne kadar acaba?

20 TL. Bende memnunum oldukça.

İyiymiş ya deneyebilirim,Tekin abiden memnunum gerçi.

• 50 tl saç kestiriyordum arkadaşım sağolsun tavsiye ettiği için 20tl verdim çokta memnun kaldım.
    bir de dikkatimi çocuklar için de çocuk kuaförü yapmış annem de küçük kardeşimi götürdü çok memnun kaldık ağlamadı hiç oyuncaklarla oynarken traşı bitti. .
     İzmir/Karşıyaka da Erkek Kuaförü Tavsiyesi İzmir/Karşıyaka da Erkek Kuaförü Tavsiyesi İzmir/Karşıyaka da Erkek Kuaförü Tavsiyesi İzmir/Karşıyaka da Erkek Kuaförü Tavsiyesi

• Bir müşteri traşa gidip bide dükkan boşken uğraşıp detaylı fotoğraflar çekecek he Prestij Menn :D Yersen ;)
  • Konuyu açan kişi olarak bu 4 yıllık Kuaför maceramda İzmir / Karşıyaka içinde 7-8 farklı kuaför denedim..
    Bay Tekin,Kuaför Murat(bayan kuaförüdü ama bana özel kesiyodu belli saatlerde),Hair Boss,Look,Key,2 tane adını unuttuğum kuaför Bostanlı Derenin oralarda ve En son Foursquare den gördüğüm Salon Ufuk..

Şuanda halen daha Salon Ufuğa gidiyorum,Ali Abi kesiyor saçlarımı ve gerçekten sağolsun tam istediğim gibi yapıyor ve 20 tl gibi uygun bir fiyata kesiyorlar..
    Denemenizi tavsiye ederim gerçekten..

Not: ayrıca Bay Tekine gidiyosanız salonun sahibi dışında kimseye kestirmeyin saçınızı,afedersiniz ama "bak kardeşim şöyle yapcam şimdi çok şekil olcak" mantığında saç kesen bi tomar çalışanı var ve mahvediyorlar saçınızı..

Edit: Yanlış isim düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 29 Haziran 2015; 17:52:09 >
  • Konuyu kuaför sahipleri basmış.
  • K I N G K kullanıcısına yanıt
    resimler facebook sayfasın dan herkez her kez paylaşmış milletin işi gücü yok gittiği kuaförün fotoğrafını çekicekbur da paylaşımlar bilgi öneri amaçlı doğaçlama çıkar başarılar sen niye rahatsız ol dun bun dan adamın sertifikalarına gittigin de bir bak şaşı olursun sana göre herkez bur da çakmamı

• Arkadaşlar konu hortlamış olacak ancak. Mesaj sayısı olmadan sırf reklamını yapmak için buralara gelen çok kişi var. Lütfen itibar etmeyin. Sadece gerçek deneyimleri değerlendirmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hectoor

Arkadaşlar konu hortlamış olacak ancak. Mesaj sayısı olmadan sırf reklamını yapmak için buralara gelen çok kişi var. Lütfen itibar etmeyin. Sadece gerçek deneyimleri değerlendirmek lazım.

Hak veriyorum 1 mesaj la gelip reklam yapanları iyi biliyoruz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.