Erdoğan:
"Elimizdeki aşıları diğer ülkelerle paylaşmaya gayret ettik, yerli aşımızı, hazır olur olmaz tüm insanlığın istifadesine sunacağız."
"158 ülke ve 12 uluslararası kuruluşa yerli solunum cihazları da dahil, muhtelif kalemde tıbbi cihaz ve ekipmanı gönderdik."
Erdoğan, "G-20 dönem başkanı İtalya'ya ve AB Komisyonu'n bu toplantı için teşekkür ediyorum. Roma bildirgesinin hazırlanmasına katkı veren herkse şükranlarımı sunuyorum. Koronavirüs salgını en büyük mutluluğu sağlık olduğunu hatırlatmıştır. Elimizdeki imkanları dost ve kardeş ülkeler için de seferber ettik. Misafir ettiğimiz 4 milyon sığınmacının sağlık hizmetlerine erişimini sürdürdük. Bugün itibariyle 12 milyonu 2. doz olmak üzere toplam 27 milyon dozdan fazla aşılama gerçekleştirdik. Türkiye olarak elimizdeki aşıları diğer ülkelerle paylaşmaya gayret ettik. Yerli aşımızı hazır olur olmaz tüm insanlığın istifadesine sunacağız." ifadesini kullandı.
Aga ülkede gizli aşılama falan mı var niye paylaşıyoruz bilgisi olan var mı???
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: “Filistin'de birlik ve kararlılığımızı gösterme vakti. Ümmet bizden liderlik bekliyor. Türkiye gereken her adımı atmaya hazırdır.”
Ne yapacaklarını düşünüyorsunuz?
Benim tahminim şu: Filistine sözde yardım yapılacak, hatta milletten de para vs toplanacak üstüne hazineden de harcama yapıldığı iddia edilecek. Sonra bu yardımların gittiğini gösteren birkaç video fotoğraf vs paylaşılacak ve muhalefet veya herhangi biri ekonomi ne halde dediğinde "Ama Flisitin'e yardım ettik, sen müslüman değil misin napsaydık izlese miydik kardeşlerimizin katlini diyecekler."
Bu bilmeceyi çözebilen var mı? Artık iş pandemi tedbiri değil de başka bir tarafa doğru gidiyor gibi sanki. İnsanların yaşam stilini ve aktivitelerini değiştirmek gibi...
Üniversitelerin bazıları açılınca olacaklar
|
ROG Strix RTX 2060 Sistem
|
RTX 2060 vs 2060 Super
|
5.5-6.5K Aralığında sistem önerisi
|
KYK AÇIKLANDI
|
Üniversiteye Eşofmanla Gitmek
|
Kayıt Sildirme Hikayem
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 459
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 25.642 (Bu ay: 312)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 676 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic