Şimdi Ara

Erdoğan: Elimizdeki aşıları diğer ülkelerle paylaşmaya gayret ettik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"Elimizdeki aşıları diğer ülkelerle paylaşmaya gayret ettik, yerli aşımızı, hazır olur olmaz tüm insanlığın istifadesine sunacağız."

"158 ülke ve 12 uluslararası kuruluşa yerli solunum cihazları da dahil, muhtelif kalemde tıbbi cihaz ve ekipmanı gönderdik."

Erdoğan, "G-20 dönem başkanı İtalya'ya ve AB Komisyonu'n bu toplantı için teşekkür ediyorum. Roma bildirgesinin hazırlanmasına katkı veren herkse şükranlarımı sunuyorum. Koronavirüs salgını en büyük mutluluğu sağlık olduğunu hatırlatmıştır. Elimizdeki imkanları dost ve kardeş ülkeler için de seferber ettik. Misafir ettiğimiz 4 milyon sığınmacının sağlık hizmetlerine erişimini sürdürdük. Bugün itibariyle 12 milyonu 2. doz olmak üzere toplam 27 milyon dozdan fazla aşılama gerçekleştirdik. Türkiye olarak elimizdeki aşıları diğer ülkelerle paylaşmaya gayret ettik. Yerli aşımızı hazır olur olmaz tüm insanlığın istifadesine sunacağız." ifadesini kullandı.

Aga ülkede gizli aşılama falan mı var niye paylaşıyoruz bilgisi olan var mı???  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spreeny -- 21 Mayıs 2021; 18:47:51 >

• Diğer ülkelerle paylaş tabi
    Ümmet aşı bekliyor,gönder gitsin
    Boşver Türk Milletini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4020D9D24 -- 21 Mayıs 2021; 18:55:20 >
  • Benim arkadaşım ingilterede aşı oldu 31 yaşında ingiliz nasıl oluyor ben olamıyorum sırası geldi oldu 2 hafta felan oldu ilk dozu vurulalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Mayıs 2021; 20:6:23 >
  • yada parasını yatırın buraya gelcek ucak diğer gidicek ülkeye insin...indi bindi ücreti tasarrufu olur

• misafir ettiğimiz. 

hele şükür misafirlerimiz 3.5 milyondan 4 milyona çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 21 Mayıs 2021; 20:19:20 >
  • Reis doğrusunu yapmış, aşı konusunda da bizi kıskanan avrupa, özelliklede almanyaya aşı göndererek üzerimizdeki nazarı kaldırdı. Artık güvenle yolumuza yani şahlanmamıza devam edebiliriz.

• diğer ülkelere gönderiyoruz. Sonra bizim ülkede yasaklar oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.