Şimdi Ara

Yetmez ama evetçi ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yetmez Ama Evet Nedir?

"Yetmez ama evet" ifadesi, Türkiye'de 2010 referandumunda kullanılan bir slogandır. Referandum, anayasa değişikliği önerilerini içeriyordu ve tartışmalıydı.

"Yetmez ama evet" ifadesi, önerilen değişikliklerin mükemmel olmamasına rağmen, önemli iyileştirmeler getirdiği ve genel olarak olumlu bir adım olduğu fikrini ifade ediyordu. Destekçiler, değişikliklerin insan hakları, ifade özgürlüğü ve yargı bağımsızlığını güçlendireceğini savundu.

Ancak bazı kişiler, değişikliklerin yeterince ileri gitmediğini savundu ve daha kapsamlı reformlar talep etti. Ayrıca, referandumun adil ve şeffaf bir şekilde yürütülmediğine dair endişeler de vardı.

Sonuçta, referandumda "evet" oyu %57,88 ile kabul edildi. "Yetmez ama evet" ifadesi, o günden bu yana, bir şeyin mükemmel olmasa bile bazı olumlu yönleri olduğu ve ileriye doğru bir adım atmanın önemi anlamında kullanılmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fetullahçılar yargıyı tamamen ele geçirmek için referanduma ihtiyaç duyuyor ve destekliyor, bizim saf liberallerimizi de "OO 80 DARBESİNDEKİLERİ YARGILAYACAKLAR ASKERİ VESAYET LÖLÖLÖ" diye kandırdılar ve bu saf liberallerimiz de "yetmez ama evet" diyerek yargının fetoşçulara geçmesinde pay sahibi oldu
  • 2010 referanduma "evet" oyunu verenlere denir.

Öncelikle 2010 referandumunun tanımını yapalım:

Akp'nin mahkemeyi kendine baglayarak yargilanmadan kurtuldugu, Fetö gibi terör örgütlerini envai cesit devlet kurumlarına sızdıran referandumdur.

Evet verenler ise o yil isini yapan savcilar hakimler komutanlar gorevinden alinip nerde vasifsiz bi bochtan cakmayab fetocu ismailagaci var alayini o kurumlara torpille yerlestirilmesine SEBEP OLDU.

Bu referandum 2016 yazindaki darbe girisiminin en temel sebebidir...

evet oyu verenler > erdoganin fetoculari butun devlet kurumlarina yerlestirmesi > 15 temmuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 1 Haziran 2020; 4:3:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 referandumunda AKP'li olmayanların anayasa değişikliği maddelerinin yeterli olmasa da evet demeye yetecek kadar değişiklik içerdiğini belirttiği ifade

Genelde referandumdaki 2maddenin yargıda değişime neden olduğu belirtiliyordu. Bir hukukçu ise olumsuzluğun bu anayasaya evet demekle değil HSYK seçimlerinin çarşaf listeyle değil blok liste ile yapılmasından kaynaklandığını belirtmiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kına yakması gereken insanlar topluluğu demek. bu harekete katılan solcusu sağcısı liberali, vatana millete hayırlı pek bi adam yoktur. Sonrasında çoğu kamuflaja girip bu olayı unutturmuşlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.