Şimdi Ara

Anadolu yakasından Avrupaya geçiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben istanbul pendikte oturuyorum. Karşıya geçmem lazım ama tam olarak bilemiyorum, size sormak istedim.
    İlk pendikten trenle kadıköye gidiyim. ordan metrobüs le karşıda gitmem gereken 2 yer var. Taksim ve 500 evler. daha evel hiç metrobüsle yolculuk yapmadım nerden binicem nerde inicem bi yardımcı olursanız çok yardım etmiş olursunuz.
    Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anadolu Yakasından Avrupa Yakasına Geçiş

Anadolu Yakasından Avrupa Yakasına geçmek için çeşitli ulaşım seçenekleri bulunmaktadır.

En yaygın yöntemlerden biri metrodur. Kadıköy-Kartal ve Mecidiyeköy-Yenikapı metro hatları, Anadolu ve Avrupa yakalarını birbirine bağlamaktadır. Metrolar, her iki yakada da birçok noktaya erişim sağlamaktadır.

Diğer bir seçenek ise Marmaray'dır. Marmaray treni, Sirkeci ve Kazlıçeşme istasyonları arasında seferler yaparak Anadolu ve Avrupa yakalarını birbirine bağlar. Marmaray, hızlı ve güvenilir bir ulaşım aracıdır.

Feribotlar, Anadolu ve Avrupa yakaları arasında geçiş yapmak için bir başka seçenektir. Bostancı, Kadıköy ve Üsküdar gibi Anadolu Yakası iskelelerinden Beşiktaş, Kabataş ve Eminönü gibi Avrupa Yakası iskelelerine feribot seferleri düzenlenmektedir. Feribotlar, özellikle deniz manzarasını seyretmek isteyenler için keyifli bir seçenektir.

Avrupa Yakasından Anadolu Yakasına Geçiş

Avrupa Yakasından Anadolu Yakasına geçiş de aynı şekilde metro, Marmaray ve feribotlar ile yapılabilir. Metro hatları Yenikapı ve Mecidiyeköy'den başlayarak Kadıköy ve Kartal'a kadar uzanmaktadır. Marmaray treni Kazlıçeşme'den hareket ederek Sirkeci'ye ulaşmaktadır. Feribot seferleri ise Beşiktaş, Kabataş ve Eminönü iskelelerinden Bostancı, Kadıköy ve Üsküdar iskelelerine yapılmaktadır.

Hangi ulaşım seçeneğini tercih edeceğiniz, başlangıç ve varış noktalarınıza, zamanınıza ve bütçenize bağlıdır. Metro ve Marmaray daha hızlı ve ekonomik seçeneklerken, feribotlar daha keyifli ve manzaralı bir yolculuk sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
  • pendikten kadıköy minibüsüne bin. kadıköyde indikten sonra orda 110 a binip taksimde inebilirsin.
    edit: metrobüs demişsin tam dikkatli okumadım kadıköye varmadan metrobüste inersin şöför söyler zaten ordan sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 9 Temmuz 2010; 17:17:25 >
  • Kadikoyden metrobuse bin, mecidiyekoy metrobus duraginda in ordan metroya gec -cok yakin- metroda taksimde in.
  • sağol cevabın için. peki ne kadar sürede giderim pendikten belirttiğim 2 yere ?
  • kadikoyden metrobus sanirim 15 dk surer, metroda zaten 1-2 duraklik bisey.
    fakat besyuzevler tarafini bilmiyorum.
  • kadıköyden mecidiyeköye metrobüs 15 dk da gidebilirmi ? O zaman pendikten taksim 1 saatten biraz fazla sürer. doğruyum dimi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mecidiyekoy altunizade 10 dk suruyo..altunizade kadikoy arasini bilmiyorumda.. metrobus en fazla 20 dk. surer iste.
    metroda en fazla 10 dk. ona gore hesap et
  • tamam o zaman yapıcaklarım.
    Pendikten bi tiren Kadıköyde in.
    Ordan metrobüs Mecidiyeköyde in. Ordan da taksime giderim herhalde.
    Sora sora bağdat bulunurmuş.
  • sorsalar istanbul'da yaşıyor işte. nefes al yeter dimi.
  • 500T

Levent'e gelir
  • Dostum sen çok biliyosun da ne oluyo. ilk insanlıktan nasibini al. Adam gibi soru sordum adam gibi cevap veremiyosan susucaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoThing2Lose

tamam o zaman yapıcaklarım.
    Pendikten bi tiren Kadıköyde in.
    Ordan metrobüs Mecidiyeköyde in. Ordan da taksime giderim herhalde.
    Sora sora bağdat bulunurmuş.

olum madem bulunuyo niye konu aciyon lan
  • Buraya sorarak öğrendik herhalde dimi. Anlayın ki istanbulda yeniyim işte sorduğuma pişman ettiniz.

Bide sormak istediğim başka bişey var. Mecidiyeköy de metrobüs den indikten sonra taksim-mecidiyeköy metrosuyla gidebileceğimi söylediler. bu metro, metrobüsden indiğim yere yakınmıdır. Mesafe yakınsa yürüyebilirim de.

Cevap yazanlara ve yazıcak olanlara çok teşekkür ediyorum.
  • Mecidiyeköyde indikten sonra meydanın hemen orda koca bir M harfi görürsün dostum. 2 dk yürüme mesafesi. Mecidiyeköy metroda Taksim tarafıda sağ taraftı yanlış hatırlamıyorsam.
  • Marmaray

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ben de pendik'ten kadıköy'e minibüs mü kaldı diyorum 14 yıllık konu hortlanmış. Selam olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.