Şimdi Ara

Sakarya çıkışlı karadeniz turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: harun_1989 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sakarya çıkışlı karadeniz sahil yolunu kullanarak tüm karadenizi gezmek istiyoruz ailecek. Tavsiyeler öneriler nelerdir? Artvin, rize, trabzon ve samsun da konaklamayı düşünüyorum. Aracım 2014 fiat linea 1.3 multijet. 4 büyük 1 çocuk olarak geziyi yapacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter Morgan -- 1 Ağustos 2024; 12:38:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar. Tam 2 sene önce Ağustos ayı başında, Sinop'dan başlayarak Rize'ye kadar Karadeniz turu yapmıştık. Öncelikle sahil şeridinin havası nem nedeniyle leş gibiydi. Hanim beni durdurmasa ilk gün Sinop'dan orta Anadolu'ya doğru inecektim.İmkanınız varsa Agustos ayında gitmemenizi tavsiye ederim.Biz Ordu ve Giresun'da yaylalarda, Rize'de Fırtına Deresi yanında ve diğer şehirlerde ise sahil otellerinde konaklamıştık. Sahil şeridi ne kadar bunaltıcı ise yaylalarda hava tam tersi mükemmeldi. Hatta Giresun'da akşam üşüdüğümüzü hatırlıyorum. Sahil yolu rahat bir yoldu. Yayla yollarıda genelde dar ama binek arabalara uygun yollardı. Karadeniz'li arkadaşlarımın tavsiye etmemesi ve Arap istilasi nedeniyle Ayder,Uzungöl gibi popüler yerlere gitmemistik biz.Sümela Manastır'ına ise mutlaka uğrayın.Simdiden iyi gezmeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 1 Ağustos 2024; 15:32:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam fakat ağustos ayı en uygun zaman olıyor hepimiz için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aydın vs Çanakkale vs Muğla
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.