Şimdi Ara

Balıkesir çanakkale muğla aydın arasında hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi daha güzel daha sakin kafamı dinleyebileceğim ama sosyallikten uzak olmayan insanları birbirine karışmayan olaysız yerdir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çanakkale'ye hiç gittin mi, bunların yanında işi ne oranın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanakkale ve balıkesire gittim tamam balıkesir daha sosyal ama aralarında uçurum yoktu hocam diğer 2 sine gitmedim ama

• hocam şaka galiba. muğla tek atar bunlara
  • trouble48 T kullanıcısına yanıt
    Gidersem şehir merkezine gidicem hocam ilçeleri çok güzel diyorlar merkezi hakkında aynı şeyi düşünüyormusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: falre

Çanakkale ve balıkesire gittim tamam balıkesir daha sosyal ama aralarında uçurum yoktu hocam diğer 2 sine gitmedim ama
    Çanakkale köy gibi bir yer hocam arabayla 10 dk tur atıyorsun bitiyor, direkt ele gitsin, Balıkesir'le fark yok diyorsan orayı da ele kaldı iki

• Adam Balıkesir demiş.
    Bunlar arasında en gelişmiş ve güzel olanı tabi ki Muğla. İlçeleri zaten başlı başına şehir.

Aydın, Kuşadası dışında beş para etmez. Gerçi orası da yazlığı olan için ideal yoksa aranmaz. İzmir-Denizli arası yol yaptım senelerce. Hala daha yapıyorum. İzmir, Denizli, Muğla arasında kalıpta bu kadar gelişmemiş bir yer olamaz. Ha pardon, bir de Burdur var. O da Antalya, Isparta, Denizli arasında kalıp köy olarak kalan şehirlerden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: falre

Gidersem şehir merkezine gidicem hocam ilçeleri çok güzel diyorlar merkezi hakkında aynı şeyi düşünüyormusunuz?
    hocam ilçelerde fethiye, marmaris, datça , bodrum , dalaman gibi çok güzel yerler var. merkezde deniz yok .onu söyleyeyim en başta çünkü öğrenci olup burayı yazanların cogu mugla merkezde deniz var sanıyor :) en yakın deniz 30 km civarı Akyaka'da. çok güzel yerdir. merkez de güzeldir fakat biraz pahalıdır ev kiraları falan
  • Aydın kuşadası..
  • Balıkesirliyim. Bigadiç belediye başkanı ilçeye doğalgaz borusu döşemiş fakat şehir merkezinden doğalgaz gelmiyor

• Antalya muratpaşa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• trouble48 T kullanıcısına yanıt
    Dostum ben ortaca dan ev almayı düşünüyorum, yazın 2 ay kalacağım,arabamla çevreyi gezme planım var.
    Yazlık gibi kullanacağım.
    Ne dersin? Başka tavsiyelerin var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balıkesir mi

• arda2007 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ortaca merkezde deniz yok fakat Dalyan,Dalaman gibi yerlere yakın. Yakınlarında yayalalar var ,yazın yaylalara çıkabilirsin.

• Bence de Çanakkale'ye gelmeyin zaten, diğerlerini düşün sen Çanakkale'yi baştan eledik...
  • çanakkalede heryer mezarlık dua eder durursun
  • Aydın hariç 3 şehri de gördüm bence Balıkesir daha yaşanabilir bir şehir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.