Merhabalar, 17 Ağustos ile 31 Ağustos arası, sorun olmaz ise izne çıkacağım. Geçen sene sizlerinde yardımı ile Adana İstanbul Çanakkale İzmir Bodrum Denizli Antalya Adana yapmıştım, 15 günlük iznimde, yola çıkınca panik yapıp, bu turu 6-7 günde sonlandırdım. Şimdi ise Trabzon Rize düşünüyorum, kısaca Karadeniz. > Araç Clio 2008 ,, (Adana'da dağ taş yayla yolu gezmeyi severim), yeterki arabanın altı deymesin). > Sabahtan geceye kadar gezme potansiyelim var. > Kalabalık lokanta bar disko eğlence sevmem,,, doğa yüksek rakım manzara ve sessizlik severim.
*** Mutlaka görmem gereken yerler nelerdir. ** Bu araç ile gidilebilecek yerler nelerdir. *** Mutlaka 4*4 ile gidilecek yerler nelerdir. * Trabzon ikiz dere , uzun göl, Rize Çamlıhemşin ve birkaç yayla gezdikten sonra mutlaka yakınlarında görmem gereken yerler neresi, Sümela manastırı bu yerlerden sonra gitmeye gerekmi.
# şimdilik aklımda olanlar bunlar , Şimdiden Teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 10 Temmuz 2020; 15:47:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adana'dan; Trabzon - Rize gezisi . Yardımcı Tavsiyeleriniz ?
-
-
hocam rize ye kadar gitmişken artvinede git derim kelebekler vadisi var orayı gezmeni öneririm. Ayrıca sümela manastırı trabzonda olduğum sene bakımdaydı yanılmıyosam ama şimdi açılmıştır muhtemelen araştırıp gitmeni öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE82338AF -- 10 Temmuz 2020; 22:4:58 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bana uğra...
trabzon...rize... artvin...batum tiflis yap.... dönüşü ardahan yolu dön...bana uğra...beraber tekrar gürcüstan...ermenistan yapıp döneriz..
ya da trabzon rize artvin ardahan...benle gelirsin...gürcüstan tiflis bir gün...1 gün de ermensitan yerevan da kalır döneriz.
pasaportun olursa iyi olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
artvine gidersen kelebek vadisine uğramak için git de turbonun eczaneye uğrama, üzerinde antin kuntin şeyler dener korona ilacı bulacam zengin olacam diye. her pislik beklenir o tipten. artvinliler artvinde iyidir derler, artvin dışına çıkınca uzak dur.
ben de bu sene Adana-Nevşehir-Antalya yapmayı düşünüyordum ama ailem virüs var diye kalsın bu sene diyor. Nevşehir Peri Bacaları falan iyi olurdu. Antalya zaten ikinci memleket, otel derdi de olmazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 10 Temmuz 2020; 11:38:55 > -
Dönüşte bana Uğra "
Sana Suçuk yediririm. Erciyes te kaydırırım.
Takip ediyorum, sağolun.
Tam ucuzluk zamanı , şimdi gidilir aslında,
100 TL 2 öğün otel tek yıldız bile yoktu.
Şimdi 4-5 yıldızlı 6-7 öğünlü otel 200 TL.
Kelebekler vadisini yeni duydum.
Sizin için Nevşehir Antalya zor olur,
Bir dönem Antalya bir dönem Nevşehir daha uygun.
Nevşehire giderken, Ulukışlaya 12km kala solda 2900 rakımda Karagöl çinili göl var.
Nevşehir Niğde adana yolundan Çamardına gidince, meşhur Demirkazık köyü, oralarda emlivalley kamp alanı var,, devamında Kayseri Develi Yahyalı da, kapuzbaşı şelalesi var.
Kapuzbaşı içinde Aladağ piknik bölgesi var, ilerisinde doğa harikası Hacer ormanları var.
Nevşehire giderken yeraltı şehri var, ona 100km uzaklıkta Ihlara vadisi var, Nevşehir'de kızıl vadi ve 3-5 görülesi bölge daha var.
Çamlıyayla yolunda muhtar suleyman yeri var, turkuaz rengi suyu ile kadıncık barajı üzerine kurulu karagecit te, karagecit doğu ayağındaki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 10 Temmuz 2020; 14:3:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dönmeyi düşünmüyorum 😂, İzmir üzerinden dönecem 😂😂😂
tur rehberi gibi oldu bu. teşekkürler hocam.
-
Kendim tek gezmeyi tercih ediyorum, 1 kişi olunca fikir ayrılığı oluyor, .
Pasaport yok malesef.
Adana çevresi her zaman yardımcı olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBoartvine gidersen kelebek vadisine uğramak için git de turbonun eczaneye uğrama, üzerinde antin kuntin şeyler dener korona ilacı bulacam zengin olacam diye. her pislik beklenir o tipten. artvinliler artvinde iyidir derler, artvin dışına çıkınca uzak dur.
ben de bu sene Adana-Nevşehir-Antalya yapmayı düşünüyordum ama ailem virüs var diye kalsın bu sene diyor. Nevşehir Peri Bacaları falan iyi olurdu. Antalya zaten ikinci memleket, otel derdi de olmazdı.
hacı abi kelebekler vadisi fethiyede değil mi
-
Artvinde de Kelebek vadisi varmış.
-
Sümela Manastırının adı mı değişti? Birisi yanlış yazar anlarım da diğerinin ondan bakıp aynısını yazması...
Sürmene de sonuç veriyor, dediğiniz gibi doğrusu Sümela
Trabzon da birtek Sümela manastırı var galiba,, ne yazdıysam hep Rize'de çıkıyor ?
Gözüm Kaçkarlarda , ona ayrı bir eğitim ister ayrı bir zaman ister. Teknik grup çalışması gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: Emin-FirtinaTrabzon da birtek Sümela manastırı var galiba,, ne yazdıysam hep Rize'de çıkıyor ?
Gözüm Kaçkarlarda , ona ayrı bir eğitim ister ayrı bir zaman ister. Teknik grup çalışması gerekir.
Hocam Trabzon'da bir sürü tarihi yer var, Türkiye'nin birçok yerinden daha fazla. Sadece popülist bir memleket olmadığından çok bilinmez.
Tarihi yer değil ama boztepe'ye gidip bir semaver Çay için benim yerime, çok özledim, manzarası Türkiye'nin sayılı manzaralarından
quote:
Orijinalden alıntı: turbolineam
bana uğra...
trabzon...rize... artvin...batum tiflis yap.... dönüşü ardahan yolu dön...bana uğra...beraber tekrar gürcüstan...ermenistan yapıp döneriz..
ya da trabzon rize artvin ardahan...benle gelirsin...gürcüstan tiflis bir gün...1 gün de ermensitan yerevan da kalır döneriz.
pasaportun olursa iyi olurgürcistana geçerken covid testi istiyorlar mı
-
şu an sınırlar kapalı geçiş yokquote:
Orijinalden alıntı: Remo8gürcistana geçerken covid testi istiyorlar mı
Alıntıları Göster
geçiş 1 agustos a kadar kapalı...
1 agustos da da açılacağı kesin değil.
quote:
Orijinalden alıntı: turbolineam
şu an sınırlar kapalı geçiş yok
geçiş 1 agustos a kadar kapalı...
1 agustos da da açılacağı kesin değil.
Alıntıları Göster15 temmuz denmişti ilk
-
en son konuştum 1 agustos dedilerquote:
Orijinalden alıntı: Remo815 temmuz denmişti ilk
Alıntıları Göster
ve kesin de konuşmuyorlar açılmayabilir diyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- otobüste tuvaletin gelmemesi için ne yapmalı
- kaçıncı kattan atlanırsa ölünür
- a101 prim sistemi
- halk kütüphane kitap gecikme cezası
- lisedeyim okula gitmek istemiyorum
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X