hocam yolunuz rizeye düşerse yemek için 2 yer öneririm size 1.si iyidere köprünün orda ismail dayının et yeri mükemmel bir yerdir ahşap komple dibinden dere geçer yağmurlu bir günde gelirseniz tadından yenmez. 2.si ise rize merkezde liman lokantası oraya giderseniz rize kavurması yiyin veya kuru fasülye yiyin. Gezilecek yerler fazla yok yaylalara çıkabilirsiniz en fazla :) şimdiden iyi eğlenceler hocam |
Adana'dan; Trabzon - Rize gezisi . Yardımcı Tavsiyeleriniz ? (2. sayfa)
-
-
düzelttim hocam yanlış yazmışım kusura bakmayın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, kavurma ile pek aram yok, genelde sulu sote tarzı tercih ederim.
Dediğiniz gibi yaylalardan başka yer yok, gidebildigim kadar gidecem, gidemedigim yerden geri merkeze.
Gezenlerin yol tarifi, gezi firmalarının rotası gibi durumlarıda araştıriyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rize merkezde sıkılırsanız pm atın gelirim hocam sahilde çekirdek kola yaparız
-
Trabzon da boztepe var bütün Trabzonu görebildiğin yer tavsiye ederim manzarası harika, gece manzarası ayrı harika ayrıca otelde var biraz pahalıdır.
Trabzonda uzungöl var bide Rizeye giderken yolunun üstünde istersen bi gidersin.
Ayrıca manastırlar var tarihi şehir İstanbul gibi. Rize ve diğer çevre illeri o kadar değil en tarihi şehir Trabzon karadenizde.
Bide Amasya gitmeni tavsiye ederim oralarda şehzade şehri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 10 Temmuz 2020; 23:48:14 > -
Teşekkürler, Boztepe yi favorilere alacağım.
Hava kararırken şehir ışıkları tek tek yanar, sonra şehir ışıkları .. veya az şehir ışık olmasa, tüm yıldızlar elinde, şehirlerden uzaksan ,
forumdan bir arkadaşımız detaylı karadeniz turunu paylaşmıştı.benimde bir ara niyetim olduğundan favroilerde durur konum.
buradan faydalanabilirsiniz. iyi gezmeler
-
Evet, sağolun , detaylı anlatmış.
Yanlız şöyle bir durum fark ettim kendimde,,,
Anlatılan gezilen yerler bana yabancı olduğu için kafamda net bir şekil oluşturamıyorum.
Kafam karışıyor, belkide bir bütün oluşturamıyorum.
Hep tek bir yer, mesela zilkale, bu net bir durum.
Bastın zilkaleye gittin, öncesi ve devamı için fikrim yok.
Belkide plan kroki oluşturmadığım icin,
Gece çalışıp gündüz yatıyorum, konulara bakıyorum , bu çalışmam bitsin, boş zamanımda akıllıca bakacağım.
Videolara bakıyorum, yazılarıniza bakıyorum.
Takip ...
ben adanaya geldim emmii
Şuan Rize Pazar'dayım. Ayder'e 20-25km falan. Vereceğim tavsiye Ayder'e çıkacaksanız aman bi lokantaya gireyim falan diye düşünmeyin. Çay bile içmeyin. En son bi muhlama, iki çaya 200 lira vermiştik. Çayın tanesi 15 liraydı. Aman diyeyim adamı kuru kuru yiyorlar. Ayrıca bana sorarsanız Ayder'in öyle aman aman bi güzelliği de kalmadı. Yada bana öyle geliyor kendi köyüm de Ayder gibi olduğundan
Haklısınız, 2 sene önce Aydere gece gittim, başka yerde 80-100 tl ye 4 duvar yatakli banyolu klimali odaya hatta kahvaltıda vardir, kalırken.
Ayderde nerdeyse gecekondu gibi banyosunda penceresi olmayan, bir eve 4 oda yapilip şekli her oda otel gibi kullanılan yere 120 gibi fiyat verdim,,,
neyseki tüp ve tavamı yanıma almıştım, marketten aldigim yumurta sucuk ve yağı yapıp bahçede miss gibi yedim.
ayderin ilerlerini gezecen , araç uygunsa yukarı yaylalara çıkacan, Ayder beton olmuş yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X