Atatürk üni bilgisayar
|
170k ile bölüm tavsiyesi
sayısaldan 175k girdim. Bilgisayar mühendisliği istiyorum aslında ama çevremden inşaat da oku tepkileri aldım. Bu sıralamada hangisi daha mantıklı olur acaba ? Birde herkes 2019 sıralamasına göre bakın diyor ne kadar doğru ?
tyt sosyal Sayısal için
ne zaman deneme çözsem sosyalden doğrumdan çok yanlışım çıkar, ne harita bilirim ne toprak türleri vs. din zaten farklı bir boyuta gelmiş eskiden üste yazı olurdu okur geçerdin şimdi anlamını bilmediğim onca kelime var, neyse demek istediğim sosyale nasıl çalışılır ve ne zaman çalışmaya başlanır ?
100k ya girmek
geçen sene mf de 400k ya girdim şuan evde çalışıyorım dershaneler kapatılmadan hafta içi dershanedeydim her pazartesi tyt denemesi oluyordu ortalama tyt 55 net yapıyorum. Bu netleri nasıl arttırabilirim tyt tüm konularını halen bitirmedim ayt başlamadık bile adam akıllı
saç uzatmak
saçlarımı hep uzatmak istemiştim anlık gaz ile karar verdim arkadan topuz yapacak kadar uzatmak istiyorum. Şimdi öndeki saçlarım gözlerimin üstüne geliyor tahmini kaç ay geçmesi gerekir arkadan bağlamak için. ve saçlarım yağlı, hacimsiz duruyor tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı ?
yeni ehliyet aldım
tavsiyeleriniz nelerdir 2-3 yıldır araba tecrübem var trafik tecrübem fazla yok ve babamdan ne bahane ile araba alabilirim arabamız kangoo 2004
ehliyet sınavı
|
L300 nasıl bilirsiniz
|
dolar ve euro 10 olsun
evet böyle süpriz artışlara gerek yok direk 10 a sabitlesinler kurları bitsin olay. Ben mesela vatandaş olarak aklım kesmiyor 4 işlem yapamıyorum direk sonunda 0 eklemek daha kolay olur.
discord: nicee1122#9514 |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 266
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 12.053 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 268 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic