saç uzatmak
-
-
Saçınız düz mü -
2020 yılında , pandemi varken hâla ne bu saç uzatma isteği anlamıyorum
adam gibi 3 numara traşınızı olun işte arkadaşım.
-
sana yakışmıyor diye kıskanma arkadaşım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7sana yakışmıyor diye kıskanma arkadaşım.
onun iiçn diyorum
bizim bölümde de uzatan arkadaşlar vardı gerçekten komik duruyordu.
son sınfıta zaten kendileri de pişman olup 3 numara vurmaya başladılar
Eski fotoğraflarına bakıp gülüyorlardı.
-
aniden vurduysa psikolojileri bozulmuştur. sürekli kafasını 3 e vurduran insanda bir sıkıntı vardır.
-
1 yıla bağlamaya başlarsın. Anlık hevesle saç uzatmak biraz zor olur. Çünkü anlık bir şey değil saç uzatmak, bir süreç.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7aniden vurduysa psikolojileri bozulmuştur. sürekli kafasını 3 e vurduran insanda bir sıkıntı vardır.
"sürekli kafasını 3 e vurduran insanda bir sıkıntı vardır."
ne biçim üslup bu
-
üslubu boşver mesajı irdele.
sürekli saçını 3 numara traş bıçağı ile kesen birisinde sıkıntılar vardır desem daha mı hoş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7üslubu boşver mesajı irdele.
sürekli saçını 3 numara traş bıçağı ile kesen birisinde sıkıntılar vardır desem daha mı hoş.
ne alaka
adam gibi adam kısa saçlı olur zaten
kısa saçla tipi iyi olanlar gerçek yakışıklıdır
uzun saçla yüzünü gizliyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 11 Aralık 2020; 20:22:41 > -
aynısı sakal için geçerli -
Bildiğim kadarıyla evet
aslında anlık heves değil uzun süredir düşünüyordum ama çevredeki insanların karı mısın sen tepkisi yüzünden çekiniyordum.
hafif esmerim saçlarım siyah
geçen sene daha virüs başlamadan 3 e vurmuştum zaten çevremdekiler olumlu tepki vermişti hep böyle yap hep demişlerdi. Kısa saç güzel ama dediğim gibi rüzgarda saçlarım dalgalansın gözümün önünü kapasın istiyorum ;(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam millet ne derse desin önemli olan sizin isteyip istemediğiniz -
Baksana yukarıda bile herkes bir şey demiş sen millete bakarsan hiç bir şey yapamazsın -
Yukarda saçma muhabbet dönüyor klasik konu dışı :D
Konu dışında asosyallikten kafayı sıyırıp burada kendini kanıtlamaya çalışan bir güruh var. Onları takmadan gönlünüzden geçeni yapın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Konu dışında asosyallikten kafayı sıyırıp burada kendini kanıtlamaya çalışan bir güruh var. Onları takmadan gönlünüzden geçeni yapın.oddlyspecific
-
En son geçen yıl kasımda berbere gitmiştim. Saçlar baya uzadı. Önleri nerdeyse çenemin bitüm noktasına kadar geliyor. -
Kafadan 1 yılı var her türlü yane
O rly?
Benzer içerikler
- sevgili yapma taktikleri
- eliza ibarra
- 15 cent kaç tl
- gençliğe hitabe ezberleme
- astral seyahat
- çay emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X