Şimdi Ara

L300 nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda 2000 model veya üstü L300 almayı düşünüyoruz yük taşıma için filan. l300 nasıl bir araba yakıtı, çekişi, hızı, tabikide bunların yanında apaçiliği de var ses sistemi filan nasıl gider :D daha önce kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

• 70 küsur beygir, hız beklemeyin. Konfor hiç beklemeyin. Şehiriçi yüksüz de olsa 10 litre yakar.
  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    20 yaşındaki arabadan konfor beklemem zaten. bana apaçilik kısmı lazım daha çok
    şehir içi 10lt çokmuş
  • Ağa ne yapcan l300'ü falan emekli aracı . Şöyle biraz tarz kız tavlamalik araç lazım sana. Tavsiyem Clio al geç. 10 kızdan 9'u bakıyor
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    usta eyvallah da amacım kız vs değil ve zaten binek arabamız var. yazın yük taşıyoruz arada, onun için emektar bir araba alıcaz.
    ben daha çok geyiğine sürücem bunu

aklımda rüzgar egzoz ve güzel bi ses sistemi çekmek var başta
  • quote:

Orijinalden alıntı: N1_1CE

usta eyvallah da amacım kız vs değil ve zaten binek arabamız var. yazın yük taşıyoruz arada, onun için emektar bir araba alıcaz.
    ben daha çok geyiğine sürücem bunu

aklımda rüzgar egzoz ve güzel bi ses sistemi çekmek var başta
    Ağa sakin egzoz ve ses sistemini abartma yoksa trafikteki diğer araç sürücülerinden çok küfür yersin benden söylemesi . Biraz medeniyet ağa lütfen ama.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    ben bulunduğum yer itibari ile köy zaten buralar kaldı ki düşüncesiz biride değilim abartı egzoz kadar sesi yok bunların :) herkesi düşünüyorum bir iş yapmadan genede teşekkürler uyarın için
  • mitsubishi bu aracı üretmeseydi alçı-sıva diye bir meslek olmayacaktı
  • babam 2005'te sıfır l300 aldı. araba sürmeyi l300 le öğrendim ve 15 senedir hala bizde 348bin km'de şuan. arabadan çok at arabası gibi. konfor falan hak getire. yol tutuş sıfır. yağmur yağdı mı harika bir kayma hissi yaşıyoruz. 11-12 litre civarında yakıyor genellikle. başka sorunuz var mı?
  • Hocam ses sistemi çektiniz mi siz bide yanlaması nasıl güzel mi
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    H100 olmasa halı yıkamacılar olmazdı.
    He bir de eski transporter var.
  • quote:

Hocam ses sistemi çektiniz mi siz bide yanlaması nasıl güzel mi
    ses sistemi yok çünkü yük taşıyoruz. yeri geliyor 1 litre bile hacim kalmayacak şekilde yük atıyoruz. yanlamaya hala kıyamadım
  • Anladım hocam, peki bu konsolda hoparlörler varmış standart onlar kaç cm bide kapıda da yuvalar var resimlerinde gördüğüm kadarıyla oralar kaç cm bilginiz var mı ?
  • quote:

Anladım hocam, peki bu konsolda hoparlörler varmış standart onlar kaç cm bide kapıda da yuvalar var resimlerinde gördüğüm kadarıyla oralar kaç cm bilginiz var mı ?
    araç fabrika çıkışlı sadece 2 adet 10 cm hoparlörle geliyor. orjinal ses sistemi berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 30 Temmuz 2020; 18:15:58 >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, Kapıda da ekstra yerler var ya hocam onlar kaç cm ?
  • quote:

Anladım hocam, Kapıda da ekstra yerler var ya hocam onlar kaç cm ?
    kapıya da uydurtturabilirsiniz. yer var ama kaç cm bilmiyorum. l300 bulup incelemenizde fayda var.
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.