Selam, astra 1.4 turbo benzin 150 beygir ve 1.6 dizel arasında kararsız kaldım. Sürekli kısa mesafe kullanıyorum aracı ,açıkçası benzinli daha uygun olur gibi geliyor, ancak benzinliler de segman ve piston kırılması gibi sıkıntı yaşayanlar olmuş. Acaba kronik sorun mu ? Dizel alsam dpf si tıkanacak, birde onlarda da triger zincirinde ses sorunu oluyormuş. Acaba ne yapsam hangi motor seçeneği daha sorunsuz, sıkıntısız ve masrafsız olur. Senede en fazla 10 bin km yol yapıyorum . Astra K dışında 1 milyona kadar 2016 ve üzeri C segmenti ne önerebilirsiniz ? Chr yada corolla da radarimda ama onlar minimum 1.1 milyon ile 1.3 milyon arası gidip geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Astra K nasıl bilirsiniz
-
-
Arka yaşam alanı kullanılmıyorsa 1.2t 308 de olabilir o bütçe aralığında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.sahibinden.com/s/c5oUX1zI
LPG lisi Dizelle benzinlinin yarısı kadar yakar. Bir kasa eski ama idare et değer o yakıt tüketimindeki farka. 2012 cosmo manuelini kullanıyorum memnunum. Değiştirirsem bunlardan biriyle değiştiririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 15 Ağustos 2023; 22:58:26 >
Teşekkürler J kasa düşünmüyorum, K kasalar çok donanımlı özellikle excellence paketler çok cezbedici şerit takip, çarpışma önleme, uzun far asistanı vs..vs... baya dolu
K kasa belki de piyasadaki en mantıklı araç
Ama 1.4 150 HP olanlarda piston sorunu oldu
Makyajlı kasa da kullanılan 1.4 145hp daha mantıklı olur 2020 2021 gibi
O araçtan da fazla yok
20 bin km ye kadar olanlarda 1100 1200 arası değişiyor
Ben olsam zorlar o arabayı alırdım
Yalın gülmezin 1.4 145 testini mutlaka izleyin iyi fikir verir
17 ay önce Opel bayisinde eşime istiyorsan alalım bu arayı demiştim
Ehliyeti vardı ama şoförlük olsa da olur olmasa da , kapıda yatacak yani araba
460 bin TL idi astra K , bayilerde son kalanlardan
Corsa ya baktı , daha yeni daha albenili tabi corsa istemişti , o da aynı para
Ben arabayla yurt dışına çıkıyorum her sene , yarın öbür gün aldığım arabayla gidecek olsam astra K ya bin Almanya ya git , corsa ile geberirsin
Ben öyle bir alışveriş yapmam şehir içiymiş ona ihtiyaç varmış yeniymiş vs
Biri aslan gibi rüsselsheim da üretilen ( J sedanlar Polonya üretimiydi , K Hb büyük oranda rüsselsheim dir ) insignia B ile birlikte son %100 Opel C sınıfı araç , diğeri malum B sınıfı corsa
Corsa da ısrar edince almadım , gittim 2 hafta sonra daire aldım
Hatta ileri gideyim
Ben L kasa yerine de K kasa tercih ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 15 Ağustos 2023; 23:28:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Valla çok teşekkürler, 145 beygirlerden hiç haberim yoktu . Onların en dolu paketi de GS LiNe sanırım.
İyi oldu öğrendiğim bence de C sınıfı hatchbackler de en mantıklı FİYAT performans aracı gibi görünüyor ,Türkiye de üretilen corollalar da bile ,dolu paketler daha pahalıya satılıyor
Taş gibi araba
145 olan 3 silindir 9 ileri
3 silindir olayına da çok takılmana gerek yok benim insignia da 3 silindir piyasa 3 silindir araç dolu
Yakıtı da iyiymiş
Ama dediğim gibi yalın gülmez 145 testini mutlaka izle
O vatandaş en sağlıklı test yapanlardan
Opel in GM dönemine hakim yorumculardan
Otopark dahil GM altındaki Opeller hakkında hiç bir haly bilmiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 15 Ağustos 2023; 23:48:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Trim sesleri konusunda ortak şikayetlerin olduğu bir kasa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiden alın madem k kasa alacaksanız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
4 sene kullandım 1.4 150hp modeli.. çok iyi bir otomobil olabilecek iken, potansiyeli maliyet takıntıları ile ve bazı kroniklerle harcanmış bir araç..
Bende piston kırma gibi bir durum olmadı o dönem dexos 1 gen 2 yağ ile sorun kalmadığı söyleniyordu ama sırf bu yüzden güvenemezdim.. bu ufak tefek can sıkıcı arızalara benzemez adamı duman eder.
ben Golf 7 1.4 tsi 125 DSG öneririm.
veya Golf çok tekdüze diyorsanız 1.4 Tb Giuliettalara da bakılabilir..
-
Sizin ilacınız 200 hp k kasa 1.6 turbo opcline
Hem donanımlı hem hızlı hem de ucuz...
pek bilinmediği için hemen hemen 1.4 turbolarla aynı paralara satılıyor.
Şu anda 3 ilan var İzmir'deki ilan sahibi 1.150.000 lira istiyor.
Değerlendirin bence memnun kalırsınız...
-
bayanlar küçük araba sever. benim hanım ehliyeti biraz gecikmeli aldı, kursta i20 kullandı, passat'ı kullanmak istemiyor, i20 istiyor. passat'ı satsak i20'ye sığamam ben. e ben de evden çalışıyorum zaten. napıcaz evde iki araba dedim. öylece kaldı, kullanmıyor passat'ı da. yani demem o ki eşin haklı, bayanlar büyük arabada zorlanıyor, o yüzden b sınıfı istiyorlar genelde. ha corsa yeni kasa diye istediyse yine haklı, ben de eski kasa istemezdim hangi araba olursa olsun.
-
Senin eşinde belki passati eski bulduğu için i20 istedi
yok, eski de olsa i20'ye razı, hatta acemi olduğu için eski araç istiyor ama dediğim gibi iki araba sırf israf bize. ehliyeti manuel olsa alıcam bir şahin vursun vursun kullansın ama otomatik ehliyet olunca yaşlı araba bile olsa hem pahalı hem de yaşlı+otomatik = saatli bomba.
-
Bir ufak kaza yapar bir Audinin matrix adaptif bilmemne farını kırar, tampon braket şu bu derken 1 dakikada 200binlik olursunuz.
alayım şahin murat vursun kullansın olayı 90larda kaldı hocam.. iyice öğrenmeden trafik işi zor artık.
-
Bunu duydum direksiyon kolon kilidi mi öyle bir sıkıntısı varmış ama çok sıkıntılı bir durum değil sanırım. Asıl piston segman falan çok sıkıntılı
2016 yılında sıfır olarak 1.4 turbo olanını almıştım.
İyi yönleri,
- Hızlı bir araç
- Yol tutuşu çok iyi
- Yaşam alanı bayağı ferah
Kötü yönleri,
- Konforsuz, eğer bozuk yollu bir şehirde yaşıyorsanız (ben bursa da yaşıyorum) çok sıkıntı çekersiniz.
- Kronik piston kırma problemi, korkarak aracı kullanıyorsunuz.
- Ön göğüsten gelen çıtırtı sesi, kaymak asfaltta bile çıtırtı oluyordu
- Multimedya hatası, bazen arıza veriyordu
- Aşırı kötü servisleri
ben pek tavsiye etmiyorum açıkçası.
-
Astra dan sonra hangi marka model tercih ettiniz
BMW 1.16 tercih ettim
-
evet o da var bir de eski araçlara kasko yapmıyorlar, zaten yapsalar da dışardaki gibi karşıyı tam ödemiyor, bir ferrari'ye geçirse çocuklarım reddi miras yapmak zorunda kalır arkamdan. istanbul'da yaşıyor olmamız en büyük sıkıntı. sokakları da caddeleri de berbat istanbul'un. memleketimde sokaklar, caddeler gül gibi rahatça parket, sakin sakin git. burda bazen ben bile zorlanıyorum sokaktan çıkana kadar. koca bakırköy'e giden yok bile tek şerit.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Trim sesleri konusunda ortak şikayetlerin olduğu bir kasa.
|
2016 yılında sıfır olarak 1.4 turbo olanını almıştım. İyi yönleri, - Hızlı bir araç - Yol tutuşu çok iyi - Yaşam alanı bayağı ferah Kötü yönleri, - Konforsuz, eğer bozuk yollu bir şehirde yaşıyorsanız (ben bursa da yaşıyorum) çok sıkıntı çekersiniz. - Kronik piston kırma problemi, korkarak aracı kullanıyorsunuz. - Ön göğüsten gelen çıtırtı sesi, kaymak asfaltta bile çıtırtı oluyordu - Multimedya hatası, bazen arıza veriyordu - Aşırı kötü servisleri ben pek tavsiye etmiyorum açıkçası. |
Benzer içerikler
- geri vites lambası tek olan araçlar
- yedek su deposu kapağı ne kadar sıkılmalı
- 1.4 egea alınır mı
- sahte motor yağı nasıl anlaşılır
- dacia zikzak işareti
- 2024 en çok satan arabalar
- mg 7
- corolla cross bagaj hacmi
- ford focus 2024 fiyat listesi
- chery tiggo 9 pro özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X