Astra K Nasıl Bilirsiniz? (ALINDI)
-
-
Manuel viteslerinde problem vardı. İkinci el almayı düşünüyordum, satan kişi öyle demişti..
-
ben de duydum onu fakat 1 tane çıktı diye hatırlıyorum hocam. evet manuel bakıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 19 Ekim 2021; 13:47:2 > -
Hocam boya sorunu PSA üretimi Opel'lerde yaşanan bir sorun sizin düşündüğünüz araç GM gerçek has Opel üretimi, zaten bildiğim kadarıyla Astra K da siyah tavanlı fabrikasyon bir paket yok.
Motor ve şanzımanda yeni, şimdi makyajsız astra K sanıp 136 beygir 1.6 dizel manyak bir motoru ve 6 ileri active select tork konvertörlü şanzımanı var diyenler olabilir ama makyajlıda 1.5 cdti 122hp ve eat 9 yeni bir kombinasyonla geliyor..
Kasa olarak beğeniyorum, açıkçası astra L den çok daha güzel bir araç, yumuşak hatlarından dolayı daha aerodinamik duruyor , makyajlı kasa sahiplerinin düşüncelerini bende merak ediyorum
L'argusyoutubeLa carrière de l'Astra 6 est lancée. Change-t-elle radicalement ? Oui ! Contrairement à la Volkswagen Golf, Opel fait évoluer le style de sa compacte au fil des générations. Au point, d'ailleurs, de ne plus forcément avoir de lien de filiation. Qu'importe. Découvrez en vidéo la rencontre entre la nouvelle venue et son ainée. Au-delà du style, de nombreux aspects techniques ont évolué avec le passage d'Opel du giron GM à celui de PSA (aujourd'hui Stellantis).https://www.youtube.com/watch?v=g27GkoYAnYU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 19 Ekim 2021; 21:33:8 >
-
Ön kapı üst çıtası keçe gibi bir şey araba esnedikçe vıcır vıcır ses yapar, bir iki ayda bir vazelinlemek gerekir. Parça servis maliyeti pahalı. Rahat araba iç hacmi çok iyi. Far sensörü tünele girince yanar çıkınca sönmek bilmez (gösrege ekranı kararıyor çünkü, aydınlıkta ekranı göremiyorsun). Yol tutuşu çok iyi watts arka aks vardı benimkinde. 2015 sonu üretim üç yıl kullandım sattım. 1.6 dizel tam otomatik. Çok sık dpf temizliğine giriyordu. Benzinlisi nasıldır bilmiyorum, dizel gaza dokunsan uçuyordu. Çok sık radara giriyordu fark etmeden. Otoyolda 180-190 çok rahat 100-110 gider gibi. Uzun yol çok yapılıyorsa çok iyi.
-
Abimde var satıyor dizel otomatik Astra k istersenz ilanını paylasirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aldım hocam sağolun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğru ''GM gerçek has Opel üretimi'' önce kullandığı watts süspansiyonu çalan, daha sonra kaput amortisörünü araklayan ondan da hızını alamayıp kaput keçesini iç eden 2. sıra kapı fitillerini bile tasarruf adı altında çalan, araç içinde adeta trim senfonisi ile seyahat ettiren daha sonra da kendi kendini batıran ''HAS OPEL''... hı hı evet HAS
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X