Şimdi Ara

Opel Astra H (2006 -2009) bu kadar mı karışık olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
14.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba... Daha önceleri zaten tanışıyoruz ama sürekli unuttuğum için yeni hesap alıyorum.

2006 Hyundai Admiremi 19.750 'e sattıktan sonra şu sıralar astra HB ya da golf almayı planlıyorum.

Fiyat aralığım 27.000 - 29.000 TL

İstediğim minimum model: 2006

Golf çok araştırmama rağmen temiz ve uygun bir araç bulamadım. Şu anda Opel Astra HB ile ilgileniyorum.

İstediğim opel:
    1.6 & LPG (2006 - 2008) HB Astra

O kadar çok sorum var ki, hemen başlayayım.

1- Cosmo, Enjoy Twinport, Enjoy, GTC Sport, Twinport ( Bu nedir ya? ) Hiç bir şey anlamadım. Hangisi dolu hangisi boş :)
    2- Örn: 2006 Twinport Enjoy ile 2007 yada 8 Twinport Enjoy arasında donanımsal bir fark var mı?
    3- 2006 larda konsol gri, üstlerinde gümüş/beyaz gibi.. nedir bu?
    4- Stokta park sensörü var mı Astralar da?
    5- Hız sabitleyici / kararan dikizler vs. vs. gizli modlar da dahil modellerine göre nasıl fark ediyor?
    6- Bazı ilanlar digital klima bazıları analog yazmışlar???

Hatta şu an görüştüğüm bir araba var.

2006 model " Enjoy Twinport " bu arabada hangi özellikler var? Ya da daha dolusunda olan özellikler nelerdir? Nelerden yoksun kalacağım çok merak ediyorum!

Herkese çok teşekkür ederim.

• Essenita en boş enjoy dolu cosmo elegance daha dolu..
    Enjoy yeterli dolulukta cosmo elegance daha dolu ama farkları nedir bende tam bilmiyrum butçenize göre 2005-2007 aralığında sağlam bir enjoy bulabilirsiniz.
    Düşük fiyatlılar genelde bir takım sorunlar demek olabilir.Expertiz yaptırmadan araç almayın..
  • hocam cosmo en dolusu daha sonra elegance daha sonra enjoy gelir essentia eski modellerde düşük classic 3 denilen modellerde yarı dolu modeldir.yarı dolu ne demek aslında en dolu geçip ama classic 3 den önceki modellerinde bile olan özelliklerin bir çoğunun olmadığı modeldir.ucuz olsun diye birçok özellikten feragat edilmiştir.
    klima hem dijital olan modeller var hemde analog olan modeller.

Astra h lar 2005 ile 2013 arasında aynı modeller arasında bile birçok farklar mevcuttur.mesela benim arabada fabrika çıkışlı renkli bilgi ekranı 6 lı mp3 lü cd player mevcut.Bu araç da cosmo geçiyor ama s.roof yok.olan modeli var bu sefer renkli bilgi ekranı yok vs vs.

alacağınız arabayı direk kontrol etmeniz gerekir.ben çok bekleyerek almıştım.
  • Lütfen yardım,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-hatasizzzz-1.6-enjoy-158424122/detay BU ARAÇ İLE

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-masrafsiz-hata-boya-yok-158276525/detay BU ARAÇ ARASINDAKİ BEYGİR FARKI NEREDEN KAYNAKLANIYOR??

ARALARINDAKİ DİĞER FARKLAR NELER? YADA HANGİSİ DAHA İYİDİR?

• quote:

Orijinalden alıntı: ionurboz

Lütfen yardım,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-hatasizzzz-1.6-enjoy-158424122/detay BU ARAÇ İLE

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-masrafsiz-hata-boya-yok-158276525/detay BU ARAÇ ARASINDAKİ BEYGİR FARKI NEREDEN KAYNAKLANIYOR??

ARALARINDAKİ DİĞER FARKLAR NELER? YADA HANGİSİ DAHA İYİDİR?

beygir güçleri aynı bu iki aracın ben öyle biliyorum.her yazılana inanma.tabi sonradan motoru güçlendirdiyse alan kişi bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 25 Mart 2014; 10:32:07 >

• Teşekkür ederim.. yardımlarınız için.
  • essentia en boşu
    enjoj orta doluluk
    elegance dolu(yağmur sensörü, far sensörü, maun iç döşeme krom yan çıtalar filan) ayrıca eleganceler de ,esp asr opsiyonel ve mode yıla göre bulunabiliyor.
    cosmo full olandır.(yağmur sensörü, far sensörü, farklı döşeme krom yan çıtalar, hız sabitleme, katlanabilir elektrikli yan aynalar esp, asr, abs filan)

bunlarınd hepsinde sanroof opsiyoneldir. yani bir cosmo da sanruf yokken bir essentia da vardır. öte yandan otomatik viteslerinde esp ve asr standart oluyor modelden bağımsız olarak
  • Demek oluyor ki, yağmur ve far sensörünü saymazsak bir tek hız sabitleyici gibi bir eksiğim olacak. O zaman Enjoy / Enjoy Twinport gibi bir model almak gayet mantıklı.
    Teşekkürler.
  • quote:

Demek oluyor ki, yağmur ve far sensörünü saymazsak bir tek hız sabitleyici gibi bir eksiğim olacak. O zaman Enjoy / Enjoy Twinport gibi bir model almak gayet mantıklı.
    Teşekkürler.

Enjoy tabikide yeterli bir model cosmo-elegance olmasada olur ama mesele şuki fiyatlar çok yuksek..
    2008 enjoyu 30 bine bulman bile çok zor tabi ben tamamen temiz boyasız hatasız araçlardan bahesdiyorum.
    2007 ENJOY bulabilrisn o fiyatlara işin içine KM de girince iyice kafan karışacaktır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 26 Mart 2014; 11:39:36 >
  • en full'ü yani dolusu cosmo serisidir orta konsol piano black diye tabir edilen parlak siyahtır hız sabitleyici digital klima hafif filmli camlar yarım deri koltukları mevcuttur şahsen bizde var şimşek gri rengi süper duruyor ayrıca bence dizel al yakıt tüketimi çok az ortalama şehir içinde 5.2-5.7 ve 2008 ve sonraki kasalara bak çünkü onlar makyajlı
  • Arkdşlr merblar. Uzunca süre leon alma istegmden bütçemi aştığı için vazgçme durumnda kaldm. Astra h almya karar verdim. Bi tane araç buldum ve 1.6 2007 model 80000 de araba var. Sadece motor kaputunda boya varmş. Ama motor kapıtunun iç kısmında boya yok dedi. Araç beyaz renk ve lpg var. Resimlerden baya güzel görünüyor. Sormak istedğim bu araç alınır mı, piyasaya göre fiyat nasıl. En son 28.300 diyor. 28.000 bine ikna edip almayı planlıyorum. Yorumlarınızla bana yardmcı olursanz sevnrm. İyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biliyorum abarttım ama ;) bir araba buldum temiz / fiyati da anlastik ama araç enjoy degil. Opel astra 1.6 twinport olarak geciyor. Enjoy yada enjoy twinport degil. Farki nedir lutfen yardim ;) alacagim hersey tamam. Eksigi yada artisi varmi diger enjoy a gore? Cok sagolun ilgi ve alakaniz icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ionurboz -- 1 Nisan 2014; 23:30:57 >
  • quote:

Arkadaşlar biliyorum abarttım ama ;) bir araba buldum temiz / fiyati da anlastik ama araç enjoy degil. Opel astra 1.6 twinport olarak geciyor. Enjoy yada enjoy twinport degil. Farki nedir lutfen yardim ;) alacagim hersey tamam. Eksigi yada artisi varmi diger enjoy a gore? Cok sagolun ilgi ve alakaniz icin.

hiç bilmiyorum
  • Yok araç zaten Enjoy Twinport imiş. Aracı aldım 27bin TL e. 2006 model 97.500 km de. Hatasız, şimşek gri.

Bu modellerde şu gizli özellikler kullanılabilir mi onu deneyeceğim şimdi. Özellikle otomatik kapı kilitleme ve kumanda ile cam kapatma çok iyi olur eğer varsa.

Zaten konsoldaki direksiyonun solundaki tuşları hala çözemedim. Far sis tamam gerisi anlayamadım. Sanki hız sabitleme gibi bi tuş falan da var o ne işe yarıyorsa?

Herkese teşekkür ediyorum yardımlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ionurboz -- 4 Nisan 2014; 17:37:57 >
  • quote:

Yok araç zaten Enjoy Twinport imiş. Aracı aldım 27bin TL e. 2006 model 97.500 km de. Hatasız, şimşek gri.

Bu modellerde şu gizli özellikler kullanılabilir mi onu deneyeceğim şimdi. Özellikle otomatik kapı kilitleme ve kumanda ile cam kapatma çok iyi olur eğer varsa.

Zaten konsoldaki direksiyonun solundaki tuşları hala çözemedim. Far sis tamam gerisi anlayamadım. Sanki hız sabitleme gibi bi tuş falan da var o ne işe yarıyorsa?

Merhaba,
    Aracınızın direksiyonun solunda kalan kumandaları ekteki gibi mi?

Opel Astra H (2006 -2009) bu kadar mı karışık olur?

• quote:

Yok araç zaten Enjoy Twinport imiş. Aracı aldım 27bin TL e. 2006 model 97.500 km de. Hatasız, şimşek gri.

Biri far yükseklik ayarı diğeri de gösterge parlaklığı olmalı. Cruise control varsa sinyal kolundan kumanda edilir

• quote:

Hayırlı olsun
  • Herkese teşekkürler...

Evet konsol o şekilde..
  • quote:

Herkese teşekkürler...

Evet konsol o şekilde..

Tifosi, doğru şekilde anlatmış.
    Sol üstte ön sis farları, sol altta arka sis farı.
    Sağ üstteki kumanda gösterge panelinin parlaklığını ayarlarken, sağ alttaki kumanda far yüksekliğini ayarlamaya imkan veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.