Bildirim
Opel Omega-Vectra Nasıl bilirsiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Omega'nın Vectra'dan iyi olması kadar doğal bir şey yoktur.Omega E sınıfı,Vectra D sınıfıdır.Bütçe limitiniz nedir?Vectra A,B,C hangisini düşünüyorsunuz?Omega'nın Manuel'i biraz zor bulunur ve o kasaya 2,5 motor almanız daha iyi olur hem böylece çekiş problemi olmaz.Haliyle yakıtınız biraz fazla olur.Vectra A,B,C hangisini düşünüyorsunuz?Bizde A kasa var bilgi verebilirim.Omega alan bir arkadaş vardı onun konusunu bulayım bir dk.Fiyat limitiniz ne?Doblo'ların bir sürü kasası var malum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 5 Nisan 2014; 14:17:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 9888
Omega'nın Vectra'dan iyi olması kadar doğal bir şey yoktur.Omega E sınıfı,Vectra D sınıfıdır.Bütçe limitiniz nedir?Vectra A,B,C hangisini düşünüyorsunuz?Omega'nın Manuel'i biraz zor bulunur ve o kasaya 2,5 motor almanız daha iyi olur hem böylece çekiş problemi olmaz.Haliyle yakıtınız biraz fazla olur.Vectra A,B,C hangisini düşünüyorsunuz?Bizde A kasa var bilgi verebilirim.Omega alan bir arkadaş vardı onun konusunu bulayım bir dk.Fiyat limitiniz ne?Doblo'ların bir sürü kasası var malum.
Doblo 2004 1.9 modelı 15.000 olarak sayıyorum. Çünkü motoru sıfır. Sedan tipli araç olması ve 1.6 olmasına baktım. Omega için en az 2.0 var çok yakıcak bayağı tahmin edebiliyorum. Sınıf olarak değerlendirmedim hiç hangisi uyarsa diye düşündüm. Malum doblo sömürüyor yakıtı rahatlamak açısından aracı küçültmek iyi olacaktır. Ticaretle ilgili bir işte yapmıyoruz zaten doblo bizde aile arabası. Sanırsam Opel alınacak güzel modellerden biri.
-
Omega kuzenimde vardı . Sorunsuz olanını bulursanız bence mükemmel bir araç . Gerçek bir arabaya binmiş olursunuz . Kuzneimde 2.5 v6 modeli vardı öyle çok fazla yaktıgı da yoktu -
Bulacağınız Vectra'ların km'si en az 200.000 olacak büyük ihtimalle.Vectra'yı alan adam tepe tepe biniyor güzel olduğu için.Bizdeki de 220.000'e ayak bastı . A kasalar yol tutuş konusunda oldukça iyiler güven veriyorlar.Altı da yerden yüksek olduğu için sürtme gibi bir durum pek olmuyor.Elektronik sorun vereni alırsanız yandınız . İllallah ettirir.2.0 motor uzun yolda ekonomiktir.5,5 litre civarı yakar.Arka diz mesafesi yeterlidir.Bagajı geniştir.Ama bütçeniz el veriyorsa fazla km yapmamış orijinal otomatiği sorunsuz omega tavsiye ederim. -
Omega tank gibi arabadır.Hatta o cümleden gibiyi çıkarsak bile olur.Doblo'dan sonra Rolls Royce gibi gelir.. -
Omega efsanedir ... 200 ile gittiğinde direksiyonda titreme bile yoktu
ama benzinide su gibi içerdi yalan yok ...
manuel lere bakınız alacaksanız .. lpg olur mı bilemiyorum -
Hocam naptınız 200 nedir yahu 120 160 ypasın yeter Su gibi içer o Vergisi düşük olacak değil mi sanırsam 250 ye felan düşer yıllık. Doblo yıllık 850 veriyoruz -
Bu arada eğer aynı ise GL,GLS,CD,CDX versiyonları var sanırım ve CDX en full olması lazım.Aslında galerici olması kötü olmuş ama şu araba süper duruyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1995-model-2.0-omega-sw-otomatik-vites-lpg-li-159253472/detay
Edit:Elegance varmış dediğim gibi değilmiş.
Şu da iyi duruyor ama sahibinden ilanlarından ben pek anlayamıyorum orijinal km,kaza vs.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-station-wagon-v6%2C2500cc-170-hp-takas-olabilir-151395063/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 5 Nisan 2014; 14:51:49 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X