Bildirim
adana-malatya yolu hakkında bilgi ?(yarın yola çıkıcam)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yok mu arkadşlr .??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan-_- -- 15 Şubat 2014; 19:28:01 > -
En mantıklı yol...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 15 Şubat 2014; 19:33:00 > -
Malatya yolu duble oldu.Eskiye göre çok çok rahat.Yine de dikkat etmekte fayda var. -
Adana MAraş arası zaten otoban. Maraş Gölbaşı arasını bilmiyorum. Gölbaşı-Malatya duble. Rahat gidersin havada iyi kar yoktur büyük ihtimal. -
Adana maraş arası otoban zaten. Maraş malatya arası 4 yıl oluyor gideli, yollar dolambaçlı diye hatırlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tam yerine geldin. ben malatyalıyım ve adanada okuyorum.sadece 5 dakikalık bir yol (erkenek tüneli ve civarı) tek gidiş geliş geriye kalan tüm yollar duble. erkeneğe yaklaştığında biraz dikkat et özellikle tünele girerken çünkü tünelin içinde aydınlatma yok.ama çok kısa bir tünel (15 saniye )
adana otoban >malatya ayrımı >pazarcık >gölbaşı >doğanşehir>malatya... 390 km . arabayla 5 saatte gidersin. iyi yolculuklar...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
herkese cevap için teşekkürler sanırım pazarcık gölbaşı arası da duble , yavaş yavaş gidildimi sanırım birşey olmaz -
Olmadı dimi bişey geçenlerde yağmurda kaydı lastiğim iniş ve virajda korkuyorum Malatya yoluna çıkmaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok abi gayet iyi devam et dikkatlı ol tabi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X