Şimdi Ara

Aydın vs Çanakkale vs Muğla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar merhabalar, bu uç sehirden birinde universite okuma planlarim var.
    Eger bilginiz var ise bu ucu icin kiyaslama yapabilirmisiniz az cok? Veya hangisi hakkinda bilginjz varsa yorum yapabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çanakkale çok güzel bir şehir küçük ama gercekten guzel diğerlerini bilmiyorum

Bu arada Çanakkalede su her zaman buz gibi denize girmek nerdeyse imkansiz ama manzarasi hemen her yerle kapisir bogazini goren tepeler falan muazzam

• Ben Muğla...

• çanakkale cok soguk bır yer ben olsam gıtmem .tercıhım mugla :)
  • Aydın ve Muğla çöp. Çanakkale nasıldır bilmiyorum gitmedim.
  • Tercihim aydin. Zaten aydinda okudum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muğla tabiki, başta sıkıcı gibi gelebilir, bir sene sonra memleketinden daha çok sever hâle gelirsin.

• Aydın ve Muğla’yı ele aldığımızda Aydın İzmir’e ve Kuşadasına vs. yakın yaz boyu kalacak olsaydın Muğla tercih edilebilirdi ama okul dönemi içerisinde Aydın Muğladan kesinlikle tercih edilebilir.Aydından 5-6 liraya İzmire ve Kuşadasına falan gidebiliyorsun Aydın şehri de kendi içerisinde Muğla’dan çok üstün diyemem yakın özelliklere sahipler.
    Ancak Çanakkaleden çok geçtim yazları vs çok yolum düştü doğası manzarası vs güzel gibi ancak denize de girilmez orda şahsen ben girmem marmara denizi pislikten bakteriden başka bir şey değil.Çanakkale şehir olarak nasıldır bilmiyorum ama her haftasonu şehitliği gezmeyeceksen bu üç il arasında Aydını seçmemen için bir sebep göremedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gercekten okul okuyacaksan canakkaleye git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir olarak muğla diyorum. Okulları bilmem.
  • Muğla kesinlikle tartisma bitmistir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lancelooot

Aydın ve Muğla’yı ele aldığımızda Aydın İzmir’e ve Kuşadasına vs. yakın yaz boyu kalacak olsaydın Muğla tercih edilebilirdi ama okul dönemi içerisinde Aydın Muğladan kesinlikle tercih edilebilir.Aydından 5-6 liraya İzmire ve Kuşadasına falan gidebiliyorsun Aydın şehri de kendi içerisinde Muğla’dan çok üstün diyemem yakın özelliklere sahipler.
    Ancak Çanakkaleden çok geçtim yazları vs çok yolum düştü doğası manzarası vs güzel gibi ancak denize de girilmez orda şahsen ben girmem marmara denizi pislikten bakteriden başka bir şey değil.Çanakkale şehir olarak nasıldır bilmiyorum ama her haftasonu şehitliği gezmeyeceksen bu üç il arasında Aydını seçmemen için bir sebep göremedim.
    Hocam mugla ve aydin canakkaleye nazaran beton yigini gibi geliyor. Bana kalirsa ucunun sehir imkanlari ayni canakkale sehir konum itibari ile daha iyi gibi geliyor bana. Onumuzdeki gunlerde gidip bizzat gorecegim zaten bu 3 sehri

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Aydın ve Muğla çöp. Çanakkale nasıldır bilmiyorum gitmedim.
    Nicin çöp?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Çanakkale çok güzel bir şehir küçük ama gercekten guzel diğerlerini bilmiyorum

Bu arada Çanakkalede su her zaman buz gibi denize girmek nerdeyse imkansiz ama manzarasi hemen her yerle kapisir bogazini goren tepeler falan muazzam
    Kesinlikle hocam. Ben yalnizca 1 gün gecirdim fakat sehri gercekten sevdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Lost Man

Nicin çöp?

Alıntıları Göster
    İlçeleri güzel tatil yerleri çünkü diğer açılardan ne imkanlar var ne başka bir aktivite.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

çanakkale cok soguk bır yer ben olsam gıtmem .tercıhım mugla :)
    Ahahhaha sogukmu cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

İlçeleri güzel tatil yerleri çünkü diğer açılardan ne imkanlar var ne başka bir aktivite.

Alıntıları Göster
    Hocam ama buyuksehir olmadiktan sonra her yer boyle degil mi zaten? O konuda uc sehrin de ayni oldugunu dusunuyorum.

• The Lost Man kullanıcısına yanıt
    Evet tespitinde haklısın ben de katılıyorum beton yığını durumuna.Şehirden ne beklediğine bağlı, gençlik hareketlilik zamanı Aydın daha uygun olur diye düşündüm, elbette kişiden kişiye değişir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Tercihim aydin. Zaten aydinda okudum
    Aydının şusu guzel dedigin neleri vardir hocam sence? Aklina gelenleri yazabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Şehir olarak muğla diyorum. Okulları bilmem.
    Aciklayabilir misin?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.