Şimdi Ara

Aydın vs Çanakkale vs Muğla (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aydın'da bişey yok , haftasonu 10tlye kuşadasına gidersin trenle izmire falan gidersin anca bunlar avantaj genel olarak Aydın tavsiye etmem sıcağı çok kötüdür insanı bezdirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Lost Man

Biraz daha aciklarmisin hocam?

Alıntıları Göster
    Anladin sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydında bitirdim okulu, Muğlada da arkadaşlarım okudu. Altında araba olmadıktan ve paran olmadıktan sonra çöp diyen arkadaşlara katılıyorum. Yaz ayları neyse de eylül ekimde bi denız havası alayım desen en geç 10da dönmen lazım araç kalmıyor. Kuşadası Izmir yakın olaylarını da geçin yine paran yoksa her haftasonun oralarda geçmiyor. Aydının yerlisi iyidir candır ama çok göç almış bir şehir leş esnaf ve insanlarla muhattap olmak durumunda kalacaksın.

Muğlada okuyan arkadaşlarım pek sevmediler eline ciddi para gelmiyorsa yaşanmaz diyorlardı. Ben bir kere gittim yanlarına o yüzden sadece yorumlarına bakarak olumsuz diyorum bu şehir için.

Çanakkaleyi atama tercihlerimde yazacağım güzel şehir diyorlar.

Ben olsam Isparta ve Eskişehir de bakardım. Kafeler caddesi filan baya övüyordu arkadaş çevrem.

Tekrardan okuyacak olsaydım

Eskişehir-Izmir-Antalya-Isparta sıralaması yazardım sanırım.

Onun dışında bu dediğin şehirlerde hayat varmış gibi gözüküyor ama yok. Elinde çok paran olmalı. Hele ki ilçelerini yazacaksan okuma mezuna kal daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumaksa Canakkale

Eglenmekse Muğla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muğla paran varsa güzel yoksa kötü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21Temmuz

Neden sadece Ege ?
    Turkiyede sadece egede okunur çünkü hatta sadece egede yaşanır bile diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 29 Temmuz 2018; 10:34:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Haklısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.