arkadaşlar yaklaşık 1 aydır fsm yi kullanıyorum. avrupa yakasından fsm gişelerine gelirken bir yol tünelden geliyor diğeri de levent tarafından sanırım . tünelden gelen bu yolda 70 km hız sınırı var. bu hıza uyan araç var mı ? akşam saat 8-9 arası bu yolu kullanıyorum hızım genelde 80 - 90' ı geçmez . fotoğrafta da eklediğim gibi 2 yolun kesişiminde hep polis otosu bekliyor. eğer radarı varsa baya bir ceza yemişimdir. ancak bu yolda 70 le gideni de görmedim diyebilirim. ben mi yanlışım yoksa gerçekten durum böyle mi ? o yolda 70 i geçemiyor muyuz ?
yolu tam tarif edememiş olabilirim avrupa yakasını tam olarak bilmiyorum k. bakmayın :)
Ben o yolda 20 nin uzerini gormedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
Ben o yolda 20 nin uzerini gormedim.
akşam saatlerinde trafik pek olmuyor yani gidip geldiğimden beri birkaç kez trafiğe yakalanmışımdır o yolda
Otoyol olduğu için hız limitini 50-70 yapamazlar katılım olsa bile. Sadece gişelere yaklaşırken kademe kademe düşer hız, onda da çok nadirdir radar olması. Hızı teşvik etmek için yazmıyorum bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: SilverBlue
Otoyol olduğu için hız limitini 50-70 yapamazlar katılım olsa bile. Sadece gişelere yaklaşırken kademe kademe düşer hız, onda da çok nadirdir radar olması. Hızı teşvik etmek için yazmıyorum bu arada.
zaten hız yapan birisi değilim sakin kullanırım ama 70 km hız tabelasını ve polisi görünce şüphelendim.