Şimdi Ara

Kartal Sahil Yolu 558 Hız Cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi "Kartal Sahil Yolu 558" konumunda hız sınırını %30'dan fazla aşmak suçundan 391TL para cezası evime gönderildi. Hızım ise 74km olarak kaydedilmiş. Sahilde hız sınırı 70km değil miydi?

Daha önceki hız cezamda, tutanakta "ihlalin görüntüsü vardır" cinsinden bir yazı vardı. Fakat bu cezada, "Trafik kural ihlaliniz mobese ve benzeri Kamera Sistemince Tespit Edilmiştir" yazıyor. Ben buna nasıl itiraz edebilirim? Bu "kartal sahil yolu 558" geçen yer neresidir? Bilenler belirtirse gidip hız tabelalarına bakmak istiyorum. Teşekkürler.

• cadde bostana radarmi konmuş ?
  • hız sınırı trafik ışıkları ve yaya geçitlerinde daha düşük olmalı,ama mis gibi yolda o hızla ceza yemek çok kötü.
  • Kartal sahilyolu dedigi yer acaba bostanci istikametinden pendik tarafinaa giderken koctas'in ilerisi, 9 Palmiye'nin onu mu ? Ordaki otobus duraginin dibine araba cikariyolar kaldirima. Onun disinda bildigim kadariyla bi yerde radar yok.

Birde tam tersi istikamette kartal dolmus duraklarina cikis olan isiklarda baya bi kamera var ama hesapta onlar kirmizi isik kamerasi. Hiz olctuklerini sanmiyorum.
  • Kaymak gibi yolda kaçla gitmek gerekiyor ? 20-30 ? benim bildiğim orda hız sınırı 60 ama 74 ile nasıl bu kadar ceza geliyor ilginç.50 olabilir değiştiyse.Saçma sapan sistemler işte 50 lik yolda 70 ile gidene kol gibi ceza hadi diğer şeylerde de yazsalar herkese hak ettikleri şekilde ama yok günah keçileri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Kartal sahilyolu dedigi yer acaba bostanci istikametinden pendik tarafinaa giderken koctas'in ilerisi, 9 Palmiye'nin onu mu ? Ordaki otobus duraginin dibine araba cikariyolar kaldirima. Onun disinda bildigim kadariyla bi yerde radar yok.

Birde tam tersi istikamette kartal dolmus duraklarina cikis olan isiklarda baya bi kamera var ama hesapta onlar kirmizi isik kamerasi. Hiz olctuklerini sanmiyorum.
    @SKRlllEX Hocam o tarafı bilmiyorum. Benim cezada Kartal Sahil Yolu yazıyor.

@fantastik beşli Hocam aynen öyle. O yolda 50km ile kim gidiyor çok merak ediyorum...

@pspfreak Hocam bahsettiğiniz radarı biliyorum. Bildiğim içinde hep temkinli giderdim. Arabam zaten hıza müsait değil sahilde en fazla 80 ile giderim. Ki o kaldırımdaki ters yöne bakan kangoo'yu gördüğümde dahada yavaşlarım, trafik akışını bozmayacak biçimde.. Bu cezanın yazıldığı gün ya ben radar aracını görmedim, yada dedikleri gibi mobese tarzı bişeylerle ceza kesmeye başladılar.. Ama kafamı kurcalayan şey, sahilde hız sınırını 70km olarak bilmem. Bu hız sınırlarına harita üzerinde bakabileceğimiz bir uygulama, site vs. bir şey yok mudur acaba?

Kartal Sahil Yolu 558 neresidir????

• quote:

Orijinalden alıntı: caner91

@SKRlllEX Hocam o tarafı bilmiyorum. Benim cezada Kartal Sahil Yolu yazıyor.

@fantastik beşli Hocam aynen öyle. O yolda 50km ile kim gidiyor çok merak ediyorum...

@pspfreak Hocam bahsettiğiniz radarı biliyorum. Bildiğim içinde hep temkinli giderdim. Arabam zaten hıza müsait değil sahilde en fazla 80 ile giderim. Ki o kaldırımdaki ters yöne bakan kangoo'yu gördüğümde dahada yavaşlarım, trafik akışını bozmayacak biçimde.. Bu cezanın yazıldığı gün ya ben radar aracını görmedim, yada dedikleri gibi mobese tarzı bişeylerle ceza kesmeye başladılar.. Ama kafamı kurcalayan şey, sahilde hız sınırını 70km olarak bilmem. Bu hız sınırlarına harita üzerinde bakabileceğimiz bir uygulama, site vs. bir şey yok mudur acaba?

Kartal Sahil Yolu 558 neresidir????
    yavuz selim tarafına dönüşte bi tane koydular kameralı sistem ışıklara gelmeden hemen dönemecin orda büyük ihtimal ordan yemişsinizdir

edit: orda hız sınırı sanırım 50
    edit2: akşama ordan gecicem fotoğrafını atarım radarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa.cekic6 -- 3 Kasım 2015; 13:55:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracınız ne hocam? Taksilere 70 ama ticarilere daha düşük. Arkadaşın babası da mercedes viaono ile 78 km ile derecede ceza yemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fm.karahan

Aracınız ne hocam? Taksilere 70 ama ticarilere daha düşük. Arkadaşın babası da mercedes viaono ile 78 km ile derecede ceza yemiş.
    Olur olmadık yerlere saçma sapan trafik kuralı koyuyorlar, 391 lira nedir yok ebesinin nikahı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Olur olmadık yerlere saçma sapan trafik kuralı koyuyorlar, 391 lira nedir yok ebesinin nikahı.

Alıntıları Göster
    @mustafa.cekic6 Fotoğraflayabilirsiniz çok sevinirim hocam.

@fm.karahan Aracım doblo ama hususi otomobil kayıtlı hocam. İlk çıkan doblolardan, o zamanlar otomobil olarak kayıt edilebiliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner91

@mustafa.cekic6 Fotoğraflayabilirsiniz çok sevinirim hocam.

@fm.karahan Aracım doblo ama hususi otomobil kayıtlı hocam. İlk çıkan doblolardan, o zamanlar otomobil olarak kayıt edilebiliyordu.
    Yazık günah yahu 74 km/s hızla 391 TL ceza mı olur Absürt bir hızınız olsa eyvallah ama 74 km/s nedir
  • Tamamen vatandaşı avlama üzerine bir sistem. Özellikle kartal sahil yolundaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neilblack -- 3 Kasım 2015; 14:57:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Tamamen vatandaşı avlama üzerine bir sistem. Özellikle kartal sahil yolundaki.
    İstanbul'da bu aralar gezici sivil radarlar moda, trafiğin akıcı olduğu ama şehir içinde kaldığı için hız limiti düşük olan yollara resmen pusu kuruyorlar. Geçenlerde yediğim ceza ahanda bu.

Piyalepaşa Caddesi, Çağlayan'dan Kasımpaşa yönüne inen yolda, aracım kamyonet-pikap sınıfı olduğu için hız limitim 50 imiş. Ben o yolda 50 ile gitsem 50 kişiden küfür yerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

İstanbul'da bu aralar gezici sivil radarlar moda, trafiğin akıcı olduğu ama şehir içinde kaldığı için hız limiti düşük olan yollara resmen pusu kuruyorlar. Geçenlerde yediğim ceza ahanda bu.

Piyalepaşa Caddesi, Çağlayan'dan Kasımpaşa yönüne inen yolda, aracım kamyonet-pikap sınıfı olduğu için hız limitim 50 imiş. Ben o yolda 50 ile gitsem 50 kişiden küfür yerim.

Ticarinin de boyle bi dezavantaji var yapacak bir sey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Alıntıları Göster
    @Diablo Hocam sizde kamyonet yazan yerde bende otomobil yazıyor ama cezalarımız aynı. Çünkü ikimizde %30 aşmışız limiti... Fakat dediğiniz gibi tamamen vatandaşı mağdur etmek amaçlı hız limitinin 50km/s olduğu yerleri seçiyorlar. Sizin ceza yediğiniz yeri bilmiyorum ama sahil yolunda hız limiti zaten 70km/s tabelaları da var. Ama kısa bir süreliğine yaya geçidi yakınlarında falan 50km'ye düştüğü bölgeler var sanırım oralarda yazıyorlar heralde...

• Diablo kullanıcısına yanıt
    dostum Okmeydanı bağlantı yolu (556) yerden banada 85 km ile geldi 391 tl.
    altta ''trafik kural ihlaliniz mobese ve benzeri kamera sistemince tespit edilmştir'' yazıyor ama görüntü yok.
    itiraz edicem sende görüntü var mı
  • özkonak50 Ö kullanıcısına yanıt
    "Bağlantı yolu" her zaman hız limiti 50 km/s tir. Eğer yolun "bağlantı yolu olduğunu fark etti iseniz hızınızı düşürmeniz gerekirdi.

F1 pit lane'de dahi hız sınırı 80 km/h , bağlantı yolunda 85 km/h sürat?

Bağlantı Yolu: Bir kavşak yakınında karayolu taşıt yollarının birbirine bağlanmasını sağlayan, kavşak alanı dışında kalan ve bir yönlü trafiğe ayrılmış olan karayolu kısmıdır.
  • oldsalt O kullanıcısına yanıt
    Dediğin teoride dogru ama pratikte 85 km hız değilki. Hız değilki den kastım şuan ki yeni araçlar hız göstermiyorki göstergeye bakmasan anlamıyorsun.
    Birde görüntü yok sence itirazdan birsey çıkar mı? Denesem mi
  • özkonak50 Ö kullanıcısına yanıt
    Bakın F1 arabaları gibi üstün araçlar, F1 pilotları gibi müthiş eğitimli ve yetenekli pilotların olduğu bir organizasyonda hız sınırı 80 kilometre.

Hep gitmeye odaklı olmaktan kaynaklı farkında olamama hali. Buradan bir çıkarım yapamıyorsanız, allahın selameti başınızın üzerine olsun.

Haa, bu arada 85 km/h hız ile giderken durmanız gerekirse, 65 metre durma mesafesine ihtiyacınız var, aklınızın bir köşesinde bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

Bakın F1 arabaları gibi üstün araçlar, F1 pilotları gibi müthiş eğitimli ve yetenekli pilotların olduğu bir organizasyonda hız sınırı 80 kilometre.

Hep gitmeye odaklı olmaktan kaynaklı farkında olamama hali. Buradan bir çıkarım yapamıyorsanız, allahın selameti başınızın üzerine olsun.

Haa, bu arada 85 km/h hız ile giderken durmanız gerekirse, 65 metre durma mesafesine ihtiyacınız var, aklınızın bir köşesinde bulunsun.
    Bu ülkenin vatandaşları için 391 tl nedir ki.. 500-600 lirayı günde kazanıyoruz biz..

100 km/h koyacağın yere 60 km/h tabela koy birde radarı sakladın mı ohh gelsin praralar...

Yazık gerçekten yazık..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.