Şimdi Ara

mahmutbey yolu ve EDS saçmalığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilenleriniz vardır belki (istoç'un oradaki)Mahmutbey yolunun yeniden yapılıp genişletilmesiyle beraber EDS sistemi uygulanmaya başladı ve hız sınırı 70 kmh olarak belirlendi ama bu hız kesinlikle yetersiz ayrıca yol çok uzun arnavutköye kadar eds denetimi var,insanı kanser ediyor o yolda bu hızda gitmek.Bence o yolun hakketiği asgari hız 90 kmh'dir ve bir çok kişi benimle hemfikir.

Benim çözümüm belki hoşunuza gitmeyecek ama ön plakayı söküp camın önüne koyacağım EDS geldiği zamanda plakayı indireceğim,merak ettiğim nokta ise arka plakanın fotoğrafını çekebiliyormu bu EDS sistemi?

• EDS yok ki o yolda, tabela var ama kamera yok yeni mi koydular acaba
  • asıl arka çeker
  • Onu degil arkayi cekiyor zaten :) 70 ile 90 arasinda ne fark var ? O yolu 90 ile gitsen en fazla 10 dakika fark eder ;) ama 70 ile carpmakla 90 ile carpmak arasinda ucurum fark var.
  • http://www.istanbuldan.com/yasam/ogsde-plaka-degistirene-hapis-cezasi-h6536.html

geçen bir konuda geçmişti plakalıga iki plaka takılıyor ve içerden bir düğme ile
    plakalar yer değiştiriyor ama linki bulamadım.
    Lakin bizde Eninde sonunda devlet alacagını alır.

Biraz önce EDS sistemi tüm yurda yayılıyor diye bi haber geçti bu sorular alabildiğine uzar artık.
    Devlete yeni gelir kapısı

• 2 haftada bir geçiyorum yinede hız kurallarına uyuyorum malum 200 liradan fazla cezası var ayrıca bir tanıdığımızda o yolda ceza yedi radardan dikkatli olun
  • O yolu kullanırım genellikle inan benimde canımı sıkıyor 90 ya da 110 olsa limit gayet yeterli olucak ama 70 e sabitleyince yol bitmiyor gibi geliyor. Bu arada giriş- çıkışta sabit radar ayrıyetende gezici radarlar bulunmakta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 70 iyidir oraya.. Geçen sert bi rüzgar esti "oha noluyoruz" dedim.. Sakat yer..
  • Kamera var bizzat gördüm.
    Girişteki ve çıkıştaki kameralar fotoğrafınızı çekiyormuş giriş-çıkış sürenizi hesaplayıp ona göre ceza kesiyormuş.birinden duydum ne kadar doğrudur orasını bilemem.
    Kameralar ön tarafı görecek şekilde üstgeçitin kenarlarına her şerite birer adet olacak şekilde yerleştirilmişti o yüzden arka plakayı sordum kıyıda köşede arkayıda çeken bir sistem varmı acaba.

@uurll
    en azından 90 olsaydı gibisinden söyledim.70 çok düşük o yola göre sanki yürüyerek katediyormuşsunuz gibi geliyor yolu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.