Şimdi Ara

opar marka yedek parçaları nerden alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette ünlüoto adlı sitenin orjinal opar marka yedek parça sattığını gördüm ancak orda da bütün opar marka parçalar yok, yan sanayi falan var. internetten veya istanbulda elden alabilceğim hangi dükkanlar var opar marka parça satan?

• Fıat ve tofaş parçalarını satan hemen hemen her yerde opar marka yedek parça bulunur.
  • Arkadaşa katılıyorum, tofaş fiat parçası satan tüm parçacılarda bulunur. Opar üretici değildir parça grubu ve türüne göre kutudan farklı markalar çıkabilir.

Bunu bilen bazı uyanık esnaf yansanayi ürünü Opar kutusuna koyabiliyor. Alacağınız parça nedir, parçayı tanıyorsam kutu içerisinden çıkacak parçanın orjinalliği hakkında fikir verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 13 Şubat 2017; 23:6:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Arkadaşa katılıyorum, tofaş fiat parçası satan tüm parçacılarda bulunur. Opar üretici değildir parça grubu ve türüne göre kutudan farklı markalar çıkabilir.

Bunu bilen bazı uyanık esnaf yansanayi ürünü Opar kutusuna koyabiliyor. Alacağınız parça nedir, parçayı tanıyorsam kutu içerisinden çıkacak parçanın orjinalliği hakkında fikir verebilirim.

citroen nemo icin tampon alacağım hocam. zaten orjinal parcanin uzerinde opar yaziyor değil mi kabartilmis sekilde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Arkadaşa katılıyorum, tofaş fiat parçası satan tüm parçacılarda bulunur. Opar üretici değildir parça grubu ve türüne göre kutudan farklı markalar çıkabilir.

citroen nemo icin tampon alacağım hocam. zaten orjinal parcanin uzerinde opar yaziyor değil mi kabartilmis sekilde?

Nemo, Fiorino, Bipper tamponu hakkında malesef bilgim yok. Parçanın dış ambalajı hariç Opar yazısını görmesiniz, yani Opar retici değil tedarikçi.

• yan sanayi derken
    zaten opar yedek parçaları tofaşa üretim yapan 80-100 adet yan sanayi firmasından toplamakta
    koca tamponu gebze organize sanayinde atıyorum farplas firmasi üretmişse
    yedek parçasında oradan tedarik edilir
    gidip merdiven altı bir firma üretemezki
    bir sürü kalıbı var şeyi var
    ne bileyim..
    çalıştıgım firmada aydan aya opara parça gönderiyor
    daha çok serii üretimi bitmiş parçaları sipariş ediyorlar
    kalıpları hammadesi 10 yıl boyunca firma saklamak zorunda
    ara ara siparişi çıkıyor opar tarafından..
    plastik üretimi de öyledir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.