Şimdi Ara

Sardes marka yedek parça nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
12.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba cümleten. Aracın bakımı geldi normalde hep sanayide usta ne takarsa onu taktırırdım ama bir bakayım dedim nete. Sardes marka filtre seti almayı düşünüyorum, yağı motul. Bir de triger setini değiştireceğim, onu da dayca marka buldum. Site otoparçasan diye bir site. Nasıldır bu parçalar ve site bilen eden var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3559F3B6A -- 10 Haziran 2021; 12:39:20 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sardes Yedek Parçalar: Aracınız İçin En İyisi

Arabanızın sağlığı için kaliteli yedek parçalara ihtiyacınız var. Sardes, bu ihtiyacınızı karşılayan en iyi markalardan biridir. Sardes yedek parçalar, aracınızın performansını en üst düzeye taşımak ve ömrünü uzatmak için tasarlanmıştır.

Sardes Filtreleri: Arabanızın Kalbi

Sardes filtreleri, aracınızın kalbidir. Motorunuzu koruyarak temiz hava ve yağ almasını sağlarlar. Sardes filtre yorumları, bu filtrelerin kalitesini ve dayanıklılığını kanıtlamaktadır.

Sardes Hava Filtreleri: Saf Hava İçin

Sardes hava filtreleri, aracınızın motoruna giren havayı temizler. Bu, motorun daha verimli çalışmasına, yakıt tasarrufu sağlamasına ve emisyonları azaltmasına yardımcı olur. Sardes hava filtresi yorumları, bu filtrelerin yüksek performansını doğrulamaktadır.

Sardes Yağ Filtreleri: Temiz Yağ İçin

Sardes yağ filtreleri, aracınızdaki yağı zararlı kirleticilerden arındırır. Bu, motor parçalarının korunmasına ve aracınızın daha uzun ömürlü olmasına yardımcı olur. Sardes yağ filtresi yorumları, bu filtrelerin etkililiğini ve güvenilirliğini vurgulamaktadır.

Sardes Filtresini Nasıl Değiştirirsin?

Sardes filtrelerini değiştirmek basit bir işlemdir. Çoğu araç için filtreler kolay erişilebilir yerlerde bulunur. Sardes filtre nasıl değiştirilir sorusunun cevabına çevrimiçi kaynaklardan veya aracınızın kullanım kılavuzundan ulaşabilirsiniz.

Sardes yedek parçalarıyla aracınıza en iyi şekilde bakabilirsiniz. Yüksek kaliteli yapıları ve uygun fiyatlarıyla Sardes, aracınız için doğru tercihtir. Bugün Sardes yedek parçalarını keşfedin ve aracınızın performansını artırın!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben olsam riske atmayıp mann filters alırdım, bütçe kısıtlıyda mann markasının alt firmasınolan filtron marka alırdım.
    Ek:www.filtremarketim.com dan alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 10 Haziran 2021; 12:0:57 >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

Tamam hocam bi bakayım oraya da.

• Yerli malı yurdun malı filtre.

• parker48 kullanıcısına yanıt

Ben de biraz o yüzden almak istiyorum aslında ama şimdi dandik bi malsa para vermek de isteniyorum. Biraz araştırdım iyi gibi duruyor ama bilemedim. Sen kullandın mı hocam tavsiye eder misin?

• Yeni elantra için filtre aldım orjinal hyundai filtre seti 350 lira olunca yağı mann hava ile poleni filtron aldım açıkcası bu kadar kaliteli beklemiyordum hem hava sı hem poleni çok kaliteli Sardes marka yedek parça nasıl Sardes marka yedek parça nasıl Sardes marka yedek parça nasıl Sardes marka yedek parça nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 10 Haziran 2021; 14:1:20 >

• Sardes düzgün bir markadır. Karbonlu polen filtresi çok kaliteliydi. Dayco da iyi. Trigerde Gates daha iyi. Sardes alınacaksa hava ve polen alınmalı. Yağ filtresi orijinal olmalı. Araç dizelse mazot filtresi de orijinal ya da oem üretim yapan marka olmalı. Riske atmamak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sardes düzgün bir markadır. Karbonlu polen filtresi çok kaliteliydi. Dayco da iyi. Trigerde Gates daha iyi. Sardes alınacaksa hava ve polen alınmalı. Yağ filtresi orijinal olmalı. Araç dizelse mazot filtresi de orijinal ya da oem üretim yapan marka olmalı. Riske atmamak lazım.
  • Bildiğim kadarıyla alt kalite bir marka.

• Bir de ustanın verdiği paranın içindeki mazot filtresi sensörlüymüş. Bu nedir olayı nedir bilen var mı?
  • Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt

Mann Alman grubunda bir çok markanın oem üreticisidir. Orijinal filtre kalitesindedir. Güvenle kullanabilirsiniz. Filtron da mann grubunun alt markasıdır.

• Filtrenin içinde bu plastik çapak vardı hiç kalite kontrolü yapılmıyor mu acaba bir defa aldım daha almam
  • Sardes marka yedek parça nasıl
  • filtrenin içinde , yani yakıtın içinde su vb parça algılarsa uyarı verir motoru durdurur yada çalıştırmaz yakıt motora gitmesin diye

• mann filter katalog diye google da aratın

aracınızın şase nosu ile uygun filtreleri bulun, yakıt filtreniz için birden fazla seçenek gözükebilir, altındaki açıklamaya göre aracınıza uygun olanı seçeceksiniz.

misal benim aracımda 2010 yılından sonraki modeller için farklı, 2010 öncesi su sensörlü/sensörsüz olarak toplamda 3 farklı filtre çıkmıştı sadece yakıt filtresi için. rastgelene birini alsam büyük ihtimal yanlış filtreyi alacaktım, allahtan kataloga girip kontrol etmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 14 Kasım 2021; 22:15:30 >
  • komador kullanıcısına yanıt

hangi marka filtre bu? eğer bilindik güvenilir markalardansa sahte ürüne denk gelmişsinizdir belki.

• Tek kelimeyle çöp
  • Sanayi ustalarının çok sevdiği, bir halta yaramayan dandik filtre.
  • Filtre denilince, UFI, Purflux, Mann, Mahle, Hengst en kaliteli markalar bunlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.