Bildirim
Orjinal yedek parca nereden ala bilirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
parça konusunda ketumluğuyla bilinen toyotanın yan sanayi filtresini bulmak orjinalini bulmaktan zordur.
saçma yerlerden almadıkça genelde orjinaldir parçalar. -
Anladim parca alirken cakallarin eline dusmeyelim dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetkili servisten alabilirsiniz. -
Orjinal parça yetkili servisten alınır. Parça fiyatlarının ortalama kar payı piyasa ile aynıdır hemen hemen her yerde. %20 civarında yüzde olarak da o yüzden macera aramayın servis dışında Toyota orjinal parçası satan yer zor olur. Adam da haklı servis X liraya satıyorken kendisi nasıl X liraya satacak. -
-
Servis her zaman öper.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sanayide işcilik olarak KDV hariç 500 TL civarına yaptırırsınız. Hayır dışarıda orjinal parça çok az olur, genelde değildir. Hatta daha kötüsü çok da sahte ürün var piyasada, özellikle Japonlar. Servisin parça satış karı yüksek olmaz, serviste işcilik pahalıdır. Parçadan anlamıyorsanız, güvendiğiniz yerde yoksa baskı balatada kazık yerseniz sonra çok pahalıya gelir. İşciliğe pahalı olan bir iş, çakma ürün alırsanız iyice zarar edersiniz. O fotoğraftaki örneğin balata orjinal değil. Toyota Aisin veya Valeo balata kullanır ama orjinal ürün böyle değil. Çakma mı peki dersen, bakmadan anlaşılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 11 Haziran 2019; 15:11:39 >
Ustayla konustum amcam tanidigi senelerdir gideriz tuketici hakrm heyeti baskaniyken o usta ile islerini hallederdi iscilik bende 400 alcak ama bu resimdeki urunun orjinal olup olmadigini nasil anlariz bilemiyorum adam servis mali diyo gidip opulmek istemiyorum ayni mali 600 700 satan yerlerde var
Servis malı aisin kutusunda gelmez, ben geçen aylarda baskı balata aldım yetkili servisten, toyota kutusunda geldi içinden aisin baskı balata cıktı ama toyotanın belirledigi standartlarda üretilmiş bir aisin , bu ise büyük ihimal aisinib aftermarket ürünü , kalitelisi aynımıdır düşük müdür bilmiyorum ama orjinal ürün sadece serviste olur başka yerde olmaz, o da toyota kutulu ve poşete sarılı şekilde gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hyundai servisi voleo baski balata takiyor fiyat 1500tl civarinda sanirim ama dişarda 400-500tl alip 200-300tl işcilik ile halledebilirsn tabi marka model değişe bilir şahsi araçim için konuştum voleo marka orjinal bulursan takabilirsin belki 600-700tl civarindadir hadi 800tl olsun 3500tl vermekten iyidir..
Nekadara almistiniz parcayi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X