Şimdi Ara

Hibrit turbo taktırdım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4 hdi motora hibrit turbo taktırdım ancak çok bi artısını göremedim tork anlamında. Uzama işi ise 0,5 saniye falan fark etti. İntercooler uydurmaya çalışsamda motor bölümünde intercooleri sığdıracak bir yer bulamadım. Bir şekilde intercooler taksam tork gücü fark edermi? Bu konuda bilgili olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Araçta stage 1 yazılım var. Kara duman atmaya başladı.

Hibrit turbo dediğim elektrik destekli değil, palleri orijinalinden 3 milim daha büyük olan oynanmış turbo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 19 Ekim 2023; 2:41:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Orjinal pejo intercollerini sığdıramadığım için turbonun çıkışından itibaren aliminyum boru takıp bu boruyu radyatörün altından dolaştırıp (direk hava ile temas etmesi için) emme manifolduna bağlasam intercooler gibi etkisi olurmu? Mühendis arkadaşların fikirleri değerli. Denemiş ve başarmış olanlar varsa onların deneyimleri daha değerli.

• Peugeot aramızdan ayrıldı

• 2-3 yapan biliyorum biraz zahmetli bir iş, bir tanıdığım partner mi berlingo mu ikisinden birinin turbo ve çıkışıyla yapmıştı onun yönü ters olduğu için kurtarıyor demişti. Yazın daha çok fark eder intercoolerin verimliliğiniz artar. Kendiniz yaptığınızda borunun uzun kalma vs durumlarında etkisi azalabilir.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Hibrit yazılımı yapıldı mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Evet

• bu süreçlerde yazılımcı çok önemli... bazı eksik ve hataları usta fark etmese de o söyleyebiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "1.6 AKL motor Lpg uyumu"
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Anladım. Bence yazılımla akalaı diye düşünüyorum. Çünkü intercoolrr bu araçlarda gelmiyor ki böyle alt yapılı bir modifiye ile iyi sonuçlar alınması lazım. Direkt yazılımcınıza sorun

Sabah aradı çağırdı sağ şasi altına cırtla takmayı deneyecekmiş 😅 intercooler kafadan 15 20 beygir ekler diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 19 Ekim 2023; 11:10:28 >
    Saçmalamasın lütfen :D

Bende dedim ancak hareketli parça olmadığı için denemeye değeceğini söyledi. Kafama yattı.

Şöyle ekler soğutma iyi olur performans artar tabi ki ama böyle lafadan söylemeyle olmaz ki :)

O titreşimle kadar sağlıklı olur bilemedim.

O ustaya bir daha gitmemeni tavsiye ederim.

• 10-15 beygir yazın gelir rahat, aynı motor c3 de ve fiesta da var onlarda intercooler bulunuyor, bu araçta yer bile yapmamışlar maalesef. Hibrit turbo ile yazın iabt 90 derecelere çıkıyor.

• Hayırlı olsun. Standart turboya bile intercooler ile performans aldığını söylenler oluyordu. Intercooler olmadan olmaz. Ön tampon eşiğine bile uyduran vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hibrit turbo taktırdım.

Uydurdu

• Çıkma mı aldınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motograter M kullanıcısına yanıt
    Çıkması bulunmaz bunun orjinal pejo 1.6 intercolu

• Hortum sıkıntısı yaşadık yedek parçacıda hortum yok iyimi
    Hibrit turbo taktırdım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.