Açık ve net soru. Ankara trafiği ciddi leş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kızılay'da Neden Trafik Kurallarına Uyulmuyor?
-
-
diğer şehirleri farklı mı sanıyorsun hocam mesela istanbul. sosyal anarşizm seviyesinde hatta şizofrenik bir eşik bile aşıldı. ters yönden araç görme ihtimali %80
ışık kuralları şöyle mesela kırmızıda durabilirsin, sarı siye bir ışık yok bizde, yeşilde de hemen hareket etme çünkü diğer yoldaki lavuğa güven olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belirli şehirler için iyi diye yorumlar görmüştüm.
Benim takıldığım nokta trafik polisinin sık olmasına rağmen merkezde böyle kuralsızlık olması.
Yola atlayan yaya çok fazla, yaya geçidinde duran araç yok.
Milli Egemenlik Parkı, Atatürk Bulvarı (?) süperdi. Taşıtlar son gaz giderken karşıya geçen yayalar /facepalm. Ben de yaya olarak karşıya geçecek yer bulamadım, epey ileri gidip geçebildim. (Bilmediğim bir şey mi var?)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya gibi kalabalık şehirler her yerden insanların ve mültecilerin birbirine karıştığı büyük köyler haline geldi bu ondan kaynaklı.
Daha ufak Trakya/Ege şehirlerinde daha medeni insanlara denk geliniyor. Hatta KKTC'ye gittiğimde ekstra şaşırmıştım, heryer Türkiye'ye benzese de sürücüleri
aşırı saygılıydı. Karşıdan karşıya geçeceksen 50 metre öteden görüp dururlar. Karşıdan karşıya geçeni görüp de gaza basma olayı sanırım sade bu büyük köylerde var.
-
İnsanlar çok cahil çünkü.
-
20 sene önce İzmir'de sahil şeridinde insan profili düzgündü. şimdi acayip değişmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X