Şimdi Ara

Okulun parkına Öğrencinin Araba Park Etmesi Yasak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar liseye gudiyoruz. Bi arkadasin arabasi var ve okulun icine( parkina)cekiyor araci. 2 ogretmen bunu tutup arabani cikar burdan demisler ve kavga cikti. Arkadasa 2 hoca birden daldi. O da ikisini dövdü. Neyseki ilk hocalar vurdugu icin okuldan atilmadi. Ama size soruyorum.Bir öğrencinin okulun icine arac park etmesi yasak mi??

Not:Ehliyeti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayGlock -- 13 Mart 2013; 20:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yönetmeliğe göre yasak diye biliyorum hocam.
  • Hikaye csb ama öğrenci de park edebilir nasıl veli hademe kantinci vb kişiler geliyorsa öğrencide gelir ehliyeti varsa

• yok öyle bir yasak öğretmenlerin de karışmaya hakkı yok
  • lisedeyken arabayla okula gittiğimde ehliyetim olmamasina rağmen,sevdiğim bir kaç hocami evlerinin önüne kadar birakirdim.

aradan 1 sene geçti ve şimdi öğrenciler okuldakilere ' arabayla geldim ayiksss;))) küçük dağlari ben yarattim' edasi uyandirmak icin öğretmenleri döver olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

Hikaye csb ama öğrenci de park edebilir nasıl veli hademe kantinci vb kişiler geliyorsa öğrencide gelir ehliyeti varsa

Kardesim yanlis anlamada sen marazlı misin?Yahu her acilan konu niye csb olsun. Vallahi sizi anlamiyorum. Komu gercek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Arkadaslar liseye gudiyoruz. Bi arkadasin arabasi var ve okulun icine( parkina)cekiyor araci. 2 ogretmen bunu tutup arabani cikar burdan demisler ve kavga cikti. Arkadasa 2 hoca birden daldi. O da ikisini dövdü. Neyseki ilk hocalar vurdugu icin okuldan atilmadi. Ama size soruyorum.Bir öğrencinin okulun icine arac park etmesi yasak mi??

yürü len iki hoca dalmış da dövmüş de ikisini malkoçoğlu mu bu hangi liseli velet hoca dövüyomuş 2 tane birden csb yazıyosan düzgün yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

quote:

Arkadaslar liseye gudiyoruz. Bi arkadasin arabasi var ve okulun icine( parkina)cekiyor araci. 2 ogretmen bunu tutup arabani cikar burdan demisler ve kavga cikti. Arkadasa 2 hoca birden daldi. O da ikisini dövdü. Neyseki ilk hocalar vurdugu icin okuldan atilmadi. Ama size soruyorum.Bir öğrencinin okulun icine arac park etmesi yasak mi??

yürü len iki hoca dalmış da dövmüş de ikisini malkoçoğlu mu bu hangi liseli velet hoca dövüyomuş 2 tane birden csb yazıyosan düzgün yaz

Duzgun konus len Aikido.Herkes senin gibi hocadan dayak yivrk diye birsey yok. Konuda csb degil. Sanki site incisozluk.forum

• cool story bro

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

Hikaye csb ama öğrenci de park edebilir nasıl veli hademe kantinci vb kişiler geliyorsa öğrencide gelir ehliyeti varsa

Kardesim yanlis anlamada sen marazlı misin?Yahu her acilan konu niye csb olsun. Vallahi sizi anlamiyorum. Komu gercek.

Cunki anlatışın öyle hoca niye dalsın ogrenciye öyle bir hakkı yok oranın park görevlisi mi sanki öğrencide 2 hocayi dövemez öyle kolay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ögretmen anlaşılan çekememezlik durumuna düşmüş bizde yok elin çocugunda var fln gibilerinden
    Okullardaki ögretmenlerin okul içerisinde sadece bir personel olduklarını bunun dışında bir hüküm veya kural koyamayacaklarını unutmamak gerek.
    Eger park alanı sadece personele ait ise veya belirtilmiş ise ögrencinin park edememesi normal durum sayılabilir.
    aksi haller dışında okuldan sorumlu kişiler müdür ve müdür yardımcılarıdır. Onlarda o okulun sahipleri degil sadece yöneticileridir.
    bizim vergilerimizle işletilen bu kurumlarda bedavadan ahkam kesen kişilere müsamaha gösterilmemesi gerekir.
    Nasıl sokakta yürürken saldırgan bir davranışla karşılaştıgımızda durumu polise birdiriyorsak okul içerisinde size saldırgan davranışta bulunan kişileri aynı şekil polise şikayet edebilirsiniz.
    Böyle bir durumda okuldan uzaklaştırılacak olan kişi siz degil saldırıyı işleyen olacaktır.

• PARK YERİ ÖĞRETMENLERİN DEĞİL OKULUNDUR HERKES YARARLANABİLİR HAKKINIZI ARAYIN !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.