Şimdi Ara

Bimden ürün iade yaptım parayı vermediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi traş makinesini iade ettim işlem yaptılar ziraatin banka kartı olduğu için uzun sürdü bugün baktım hala yatmamış ürünün parası. Bime gideyim mi tekrar yoksa biraz daha mi bekleyeyim beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

BİM'den Ürün İade Edildiğinde Paranın Geri Yatması

BİM'den satın aldığın bir ürünü iade ettiğinde, paranın geri yatması süreci şu şekilde işler:

• İade işlemin mağazada gerçekleştirilirse, paran nakit olarak hemen iade edilir.
    • İade işlemin online olarak gerçekleştirilirse, paran kredi veya banka kartına yatırılır.
    • İade işleminin tamamlanmasından sonra paranın kartına yatması 3-5 iş günü sürebilir.

BİM İade Koşulları

BİM'de iade işlemi yapabilmen için aşağıdaki koşulları sağlaman gerekir:

• Ürün, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edilmelidir.
    • Ürün, ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olmalıdır.
    • İade fişi veya fatura ibraz edilmelidir.

BİM Kartına Para İadesi

BİM Kartına yapılan iadeler de 3-5 iş günü içinde tamamlanır. Eğer iade işlemini online olarak gerçekleştirirsen, paranın kartına yatması biraz daha uzun sürebilir.

Sonuç

BİM'den iade ettiğin bir ürünün parasının geri yatma süreci genellikle 3-5 iş günüdür. İade işleminin mağazada veya online olarak gerçekleştirilmesine ve ödeme yöntemine göre bu süre değişebilir. İade koşullarını dikkatle okuyarak ve gerekli belgeleri ibraz ederek sorunsuz bir iade süreci yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam BIM den tiras makinesi mi alinir yaw.

• Birkaç günde ancak geçer..Bekle...Gitsen de aynı şeyi söyleyecekler sana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessNick

Hocam BIM den tiras makinesi mi alinir yaw.

Bir umut Aldım ama berbat bir ürünmüş.

• bimlik bir şey yok. bankanla alakalı tamamen. bu prosedürler 15 günü bulabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

bimlik bir şey yok. bankanla alakalı tamamen. bu prosedürler 15 günü bulabiliyor

• Post cihazında aynı sorunu yaşadım. 2 kere çektiler bugün. Kıza söylüyorum kasa da cep şubesinden de gösterdim ama gün içinde iptal olur diyor. Kardeşim çektin işte bankaya da bildirdim ama banka ücreti çekmişler dedi. Kasanın biri çalışmıyor, diğerinde post çalışmıyor böyle para kazanıyorlar. 588 lira için git gel yapacağım şikayet vara baktım günlerdir ödenmemiş olanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 4 Kasım 2024; 12:39:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.