Şimdi Ara

Migrosta İş Görüşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
36.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar. Bu konu ile ilgili forumda bir çok başlık var, eski tarihli veya düzensiz-rastgele bilgiler içeriyor genellikle. Dün kendim için araştırdığımda farkettim. Bundan sonra merak eden arkadaşlar için düzenli bir bilgi olması amaçlı açtım konuyu.

Yaklaşık 2 ay önce migrosun internet sitesinden başvurdum part-time çalışmak için. Dün telefonla aradılar ve görüşmeye çağırdılar. Öncelikle bayan eğitim bilgimin eksik olduğunu söyledi, üniversite öğrencisi olduğumu belirttim, o halde part-time çalışacaksınız dedi, evet dedim ve bugün saat 14:30 da görüşmeye çağırdılar.

14:30 da görüşmeye gittim. Sizinle birlikte yaklaşık 5 kişi daha oluyor o saatte çağırılan. Öncelikle internette başvururken doldurduğunuz formun aynısını ve varsa eksik yerlerini doldurtturuyorlar. Daha sonrasında 5 kişilik grubu bir odaya alıyorlar. İnsan kaynaklarından bir bayan sizinle konuşuyor ve bir grup tartışması yapılması gerekiyor, bunun nasıl gerçekleşeceğini anlatıyorlar. 5-6 sayfalık bir metin var ve bu metin hayali ürünlerden oluşuyor. Herkes 15 dk boyunca bu metni okuyup kendine göre notlar alıyor. Bu esnada odada kimse olmuyor sadece 5 kişi oluyor. Metinde bir bölgedeki XYZ mağazası ve diğer mağazalar hakkında yapılmış anket sonuçları var. 15 dk sonra 3 kişi geliyor odaya. İsimleriniz için isimlik takıyorsunuz. Bu 3 kişi size hiç karışmıyor ve 20 dk boyunca bu metin içerisinden grup olarak seçtiğiniz sorunları ve çözümlerini tartışıyorsunuz. Bu çalışma ile ilgili sizi değerlendirmiyorlar sadece gözlem yapıyorlar ve bir bilgi vermiyorlar.

Daha sonra odadan çıkıyorsunuz. Bilgisayarlarda envanter dolduruyorsunuz. Bu da birer cümlelik yaklaşık 90-95 adet sorudan oluşan bir kişilik testi gibi. "A-B-C-D-E" şıkları mevcut ve "A=Kesinlikle Doğru, ... , E=Kesinlikle Doğru Değil" şeklinde sınıflandırılmış. Sorularda "Başkaları için bir iş yaparken özen gösterir misiniz, amaçlarınıza ulaşmak için her şeyi yapar mısınız, kendinizi geliştirir misiniz..." gibi sorular. Bunun için size 30 dk veriyorlar ve bu süreden önce bitiriyorsunuz. Ben 10 dk da bitirdim mesela.

Bunu takiben sizi birebir görüşmeye alıyorlar. Her arkadaş 15-20 dk sürüyor, zaten bu yüzden çok bekliyorsunuz. Ben 14:30 da görüşmeye gittim, 17:30 da birebir görüşmeye girdim. Bu bölümde ailenizi, ne yaptığınızı, daha doğrusu kendinizi anlatmanızı istiyorlar. Ne kadar süre ile çalışmak istediğinizi soruyorlar. Bir sohbet şeklinde geçiyor. O da size çalışma seçeneklerini, ortamını, maaş durumunu anlatıyor. Sormak istediklerinizi dinliyor. Görüşmede size e-posta ile olumlu ya da olumsuz dönüleceğini söylüyorlar ki ben buna çok inanmıyorum. Ben teknoloji alanında ilgim olduğundan bahsettiğimde beni Pazartesi tekrar görüşmeye çağıracaklarını söyledi bayan.

Kısacası süreç bu şekilde. Daha bitmiş değil. Eğer ki işe kabul edilirseniz 1 hafta boyunca sizi 8 saatlik eğitime alıyorlar. Nasıl olduğunu bilemiyorum. Daha sonrasında başarılı olursanız çalışmaya başlıyorsunuz. Ben part-time başvurduğum için bana bunun hakkında bilgi verildi. Öncelikle 5-6 aylık çalışan tabi ki istemiyorlar. Part-time hafta içi 4 gün 4'er saat yani 18:00-22:00 arası çalışıyorsunuz. Haftasonu 2 gün 13:30-22:00 çalışıyorsunuz. 18 gün sigortanız yatıyor. Sağlık sigortasından yararlanabilmek için 30 gün yatırılması gerekiyormuş, bunu isterseniz kendiniz yatırıyorsunuz, 20-25 TL kadarmış. Yani hafta içi bir gün izin kullanıyorsunuz. Haftasonu 1 öğün yemeğinizi onlar veriyor. Bunun karşılığında yol dahil 650 TL ücret veriyorlar.

Söylediğim gibi süreç daha bitmiş değil, ne olur ne olmaz bilemiyorum, en azından başvurmak isteyenlerin detaylı bilgisi olsun diye bunları yazdım. Umarım işinize yarar. Görüşmelere devam edip işe girersem devamını da yazmaya çalışırım.

Edit-1 : Tekrar merhaba. Salı günü elektronik departmanı ile tekrar görüşmeye çağırdılar. Saat 14:00 de tekrar görüşmeye gittim. Elektronik departman yönetici ve kıdemli çalışanları olarak toplam 4 kişi olarak görüştüler benimle. Migrosun arka tarafına depo girişine açık havaya indik. Orada görüştüler, yönetici olan arkadaş sigara uzattı. İçmediğimi belirttim. Öncelikle beni tanımaya yönelik sorular ve daha çok "Seni ne kadar çalıştırabileceğiz ?" tarzına yönelik sorularda bulundular. Ne kadar uykusuz kalabilirsin gibi. Ya da sporla ilgileniyor musun diye sordu, halı saha maçlarına gittiğimizi belirttim. Ne sıklıkla olduğunu sordu, tahminimce takım çalışması ruhu var mı onu öğrenmeye çalışıyor. Daha bir çok şeyi öğrenmek için bu tür dolaylı yoldan sorular soruyorlar. Ben ders çalışırken dahi sabahlamadığımı söyledim. Özet olarak siz ne kadar boş olacaksanız sizi o kadar çalıştıracaklar açıkçası, tavırları da çok hoş değildi, insana gerçekten yukarıdan bakıyorlar. Bana bu şekilde davranılmasından hiç hoşlanmadığım için sorularına gayet güzel cevapları yapıştırdım. Uykusuz kalmıyorum, uyku düzenim var, part time 18-22 arası için başvurdum şeklinde onlarında anladığı dilden cevap verdim. Daha uzun soluklu eleman istediklerinden bahsettiler, elektronikte 5-6 ay içerisinde tam anlamıyla eleman olacağımı düşündüler, bu kanıya nasıl vardıklarını hiç anlamış değilim, çünkü hiç teknik bilgi sormadılar, kendilerini elektronik kısımda biraz mediamarkt, teknosa gibi görüyorlar sanırım :) Her neyse sonuç olarak bende bu sene mezun olduğum için tabiki İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olup Migros da kariyer yapmayacağım için, aynı zamanda part time olduğu için istemediler. Yalnız anladığım ve gördüğüm kadarıyla insan kaynakları ile iletişim içerisinde değiller. Benim boş yere vaktimi almış oldular. Öncelikle insan kaynaklarının sorması lazım elektronik bölümüne, part time istiyor musunuz, öğrenci istiyor musunuz diye, çünkü dediğim gibi elektronik migrostan ayrı gibi çalışıyor, aralarında iletişim kopukluğu mevcut ne yazık ki.

Görüşmeden sonra tekrar insan kaynaklarına dönüş yaptım. İnsan kaynakları kısmı gerçekten çok güleryüzlü, getçekten kendilerini cana yakın hisstiriyorlar, elektronik gibi değiller. Kasiyer pozisyonu için alabileceklerini söylediler. Açıkçası ben pek sıcak bakmadım kasiyerliğe, çünkü ; bu pozisyon gerçekten çok dikkat gerektiren bir iş alanı. Paralarla oynamak ayrı bir dert, insanların ilk muhatabı olmak ayrı bir dert. İnternette araştırıp okuyabilirsiniz -forumda da mevcut- insanlar sırf egolarını tatmin etmek için kasiyerlere bağırıp çağırıyorlar ki gerçekten doğru. Her sorunda ilk muhatap kasiyerdir. Malesef o kadar lafı duyabilecek kadar sabırlı değilim Ayrıca 5M migros olduğu için kasa hiç boşalmaz, dikkat toplamak zorlaşır, zaten sabahtan akşama okulda ayrı bir zihinsel aktivite yapılıyor. Tabii zorunda kalan, gerçekten paraya ihtiyacı olanların kesinlikle kaçırmaması gerekir yine de, girer bakarsınız olmadı çıkarsınız. Kısacası ben kasiyerlik için uygun bulamadım kendimi. Eğer ki reyon kısmında bir pozisyon açılır ise çalışabileceğimi söyledim, açılır ise arayacaklarını söylediler. Biraz zor tabii, açılır mı açılmaz mı bilinmez.

Umarım yazdıklarım merak edenlere, başvuru yapmak isteyenlere yardımcı olur. Allah bu tür yerlerde çalışanlara ve iş görüşmesine gidenlere gerçekten sabır versin, insanlara insanlık değeri verilmiyor artık gerçekten. Türkiyemiz'in hali malesef işte. Başka merak ettikleriniz var ise sorabilirsiniz, eğer ki bilgim var ise, oralarda rastladı isem elimden geldiğince cevap vermeye gayret gösteririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercrazy -- 21 Kasım 2012; 21:14:53 >

• OKUYUNUZ OKUTUNUZ

arkadaşlar migrosta part time kasiyerlik yapıyorum olayı kısaca sizlere yazayım dedim

Ben bu işe türkiyenin zor şartlarına mağruz kaldığım için çaresizlikten başvurdum alışırım ederim dedim sonuçta müşterinin nazını görmezden gelebilirim demiştim hiç öyle değilmiş. başvurum sonuçlandı aradılar mülakata gittim öğrenciyim dedim niye migros dediler dobra dobra ihtiyacım var çaresizlikten dedim maaş sordum bilgilendirilieceksin işe alımdan sonra dedilerçıktım , ertesi gün aradılar evraklarını faxla işe alındın diye okey dedim faxladım sonra bir kısa mesaj aldım eğitim için ertesi güne levent migrosa çağrıldım gün oldu kalktım gittim.
    Eğitim başladı migros nedir nasıl kuruldu falan filan misyon vizyon anlatıldı sözleşmeler imzalanacak ne görsem brüt maaş 583 lira yani net 450 :S inanın kiramı ödemek için bu işi kabul ettim o an neyse sonra 2 ders kasiyerliğe geçtik kasa dolu bir sınıfa bizi oturtdular içeri bi adam girdi ismi Cem Daşdelen adam size eğitim vermiyor sadece küçüsümsüyor soru sordu migrosa hiç müşteri oldunuz mu herkes el kaldırdı adamdaki cevap nasıl oluyosunuz anlamıyorum migros pahalı değilmi ? kısacası fakirsiniz demek istiyor arada bir kaç arkadaşlar bu tür muhabbetler yüzünden tartıştı onları ben sizinle şube denetlemelerinde görüşücem diyerek tehdit ediyodu resmen neyse o 3 saatte bitti o andan itibaren stajer oldum beni bir alışveriş merkezine stajer verdiler yarın kalk 10 da git dediler ve 1 hafta full time çalışacaksın dediler sınav haftam şu bu dedim zorundasın dediler.
    gittim ertesi gün oraya bi stajer tşörtü verdiler kırmızı git kasiyerleri izle dediler iyi bir ablaya denk geldim kimse kasaya geçirmez açığım çıkar diye abla sağolsun hep beni oturttu eğitimi verdi biraz sorular sordum açıkta naıl oluyo falan diye 0.1 kuruş bile açığın olsa maaş bordronda yazar dedi kasa açığı diye peki dedim fazlam olsa nolur o ay 300 lira fazlan olsun 5 kuruş eksiğin olsun 5 kuruş düşer 300 lirayıda alır götürür dedi nitekimde öyle oldu
    hatta stajın 2. günü bu ablam bana bozuk para yapmam için kasadan 100 lira verdi indim aşağı bürodan bunu 50 kuruşluk ve 1 liralık istediler dedim bürocu bana 1 liralık 50 lira verdi 50 kuruşlukları birazdan yollarım dedi çıktım parayı verdim 50 kuruşları göndercekler dedim aradan 3 gün geçti abla o gün ordan ayrılıp başka şubeye geçicekti beni çağırdı gizlice geçen gün kasamdan 50 lira eksik çıkmış dedi fazla para üstü falan vermiş olabilirmisin dedi hayır dedim ama içime okadar oturduki düşündüm yemek arasında 50 kuruşluklar aklıma geldi gittim söyledim evet doğru haklısın dedi büroya gitti halletti bakın altını çiziyorum o kasayı sayarken o gün 50 lira fazla çıktığı herkes anlayabilir peki o kızında 50 eksiği var neden bunu dengelemek için düşünmezlerde kıza işten çıkış kağıdı vermezler !!! evet migrosun milletten aldığı 1.99 liralık alışverişlerdeki 1 kuruşlar bu şirketin zengin olmasının en büyük sebebi fazla olan kasa paraları direkmen migrosun merkez kasasına gider sorgusuz sualsiz.
    neyse part time olmama rağmen o hafta eşşek gibi çalıştım müşteriden ayrı trip yedim vizem oldu 10 dakka geç geldim işe ayrı trip yedim herşey 450 lira için bu ülkede bu parayı illega kazanmak çok kolay ama Allah düşürmesin nasip etmesin verdiğimiz emeğin karşılığını az veren bu insanlar geceleri nasıl uyuyor anlamıyorum

ÇOK ELEMAN AZ MAAŞ !! PART TİME AMA HAFTA SONU FULL TİME ÇALIŞTIRMAK
    evet bu migrosun mantığıdır. az paraya çok eleman çalıştırmak sigortamız sadece part time 18 gün üstünden yatıyor üstünü tamamlamak zorundasınız sgk dan ceza gelebiliyor.Çünkü seni part time değil normal çalışan gibi eksik yatırıyorlar.

BAKKAL MANTIĞINDA MARKET
    Arkadaşlar migrosa bakarsak eğitim kadrosu alt yapısı tam bir bakkaldır tek farkı bir bakkala kasa koymanız halkı kandırarak mal satarlar hiç farkında olmaz insanlar

TEKRARLIYORUM EĞER ÇOK ZOR DURUMDA DEĞİLSENİZ ÇALIŞMAYIN
    Yapay Zekanın Yanıtı

Migros'ta İş Görüşmesi Süreci

Migros'ta iş görüşmesine katıldıktan sonra işe alım süreci genellikle aşağıdaki adımları izler:

• Başvuru Gözden Geçirme: Başvurunuz, insan kaynakları departmanı tarafından gözden geçirilecektir.
    • İşe Alım Ön Elemesi: Uygun görülen adaylar, genellikle telefon veya görüntülü görüşme yoluyla işe alım ön elemesine tabi tutulacaklardır.
    • İş Görüşmesi: Uygun görülen adaylar, ilgili yönetici ile yüz yüze veya görüntülü bir iş görüşmesine davet edilecektir.
    • Geri Dönüş: İş görüşmesinden sonra, Migros yetkilileri tipik olarak 1-2 hafta içinde geri dönüş yapacaktır. Bu süre, görüşmenin yoğunluğuna ve işe alım sürecinin hızına bağlı olarak değişebilir.
    • İşe Kabul/Red: Başarılı adaylara iş teklifi sunulacak, başarısız adaylara ise geri bildirim verilecektir.
    • Uygunluk Kontrolü: İşe kabul edilen adaylar, güvenlik taraması ve referans kontrolünden geçirilecektir.

Migros İş Görüşmesi Anahtar Kelimeleri:

• Migros iş başvurusu ne zaman sonuçlanır?
    • Migros işe alım süreci ne kadar sürer?
    • Migros is görüşmesinden sonra geri dönüş süresi
    • Migros görüntülü iş görüşmesi
    • Migros işe alım süreci
    • Migros WhatsApp mülakat
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • üşenmeden okudum.. bilgiler için teşekkür ediyorum.

bende yerine giderek yazılı formla direk başvuru yaptım ama aranmadım. birde internet üzerinden denesem fena olmaz..

vatan, koçtaş, bauhause, mediamarkt, bimeks gibi birçok yere başvurdum.. kimileri mülakatta elediler kimileri ise hiç çağırmadı.. mülakatlarımında çoğu eksiksiz ve mükemmel geçmiştir ama yinede geri dönüş yapılmıyor.. artık özel sektörde bile dayın olacak.. yoksa olmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

üşenmeden okudum.. bilgiler için teşekkür ediyorum.

bende yerine giderek yazılı formla direk başvuru yaptım ama aranmadım. birde internet üzerinden denesem fena olmaz..

vatan, koçtaş, bauhause, mediamarkt, bimeks gibi birçok yere başvurdum.. kimileri mülakatta elediler kimileri ise hiç çağırmadı.. mülakatlarımında çoğu eksiksiz ve mükemmel geçmiştir ama yinede geri dönüş yapılmıyor.. artık özel sektörde bile dayın olacak.. yoksa olmuyor..
    tsk ederım, öncelıkle dıger kısıler nasıllardı ? gorunuş, konusmaları vb vb gözune çarpan tarafları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

tsk ederım, öncelıkle dıger kısıler nasıllardı ? gorunuş, konusmaları vb vb gözune çarpan tarafları ?

Alıntıları Göster
    o kadar yazmışsın barş yukarı itelim ayrıca 650 çok az değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

Alıntıları Göster
    @yedinumara

Bende birçok kuruluşa başvuru yapmıştım ama görüldüğü üzere 2 ay sonra sadece migros aradı :) Maalesef söylediğiniz üzere tanıdık vasıtası ile alıyorlar, zaten görüşmede migrosta çalışan ya da tanıdığınız var mı diye soruyorlar.

@Castiel

Diğer kişiler olarak 1 adet kendinden emin, genç olmaya yakın, oturaklı bir bayan vardı :) 1 tane kız üniversite öğrencisi, 1 tane 2 yıl Kipa tecrübeli 26 yaşında erkek, 1 tane de 24 yaşında turizm sektöründen bir arkadaş vardı. Bizden önceki grubu da gördüm, genelde genç bayan ve erkekler. Erkeklerin hepsi traş olmuş da gelmiş, hatta biri takım elbiseliydi. Ben ne sakalı kestim ne de özel giyindim, okula gittiğim gibi gittim, yalan yok, hiçbir şeyde demediler :)

@naqıo

Teşekkür ederim, sanırım gözden kaçırdınız 650 TL part-time ücreti. Bu sektörde en yüksek ücreti veren bildiğim kadarıyla migros. Part-time çalışıp asgari ücrete yakın bir ücret alıyorsunuz. Kaldı ki öğrenci için çok çok iyi bir paradır kesinlikle ve zaten part-time için genelde öğrenciler başvuruyor. Kipada çalışan arkadaş part-time olanların 350-400 gibi bir ücret aldığını söyledi. Doğruluğunu bilemiyorum tabi ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercrazy

@yedinumara

Bende birçok kuruluşa başvuru yapmıştım ama görüldüğü üzere 2 ay sonra sadece migros aradı :) Maalesef söylediğiniz üzere tanıdık vasıtası ile alıyorlar, zaten görüşmede migrosta çalışan ya da tanıdığınız var mı diye soruyorlar.

@Castiel

Diğer kişiler olarak 1 adet kendinden emin, genç olmaya yakın, oturaklı bir bayan vardı :) 1 tane kız üniversite öğrencisi, 1 tane 2 yıl Kipa tecrübeli 26 yaşında erkek, 1 tane de 24 yaşında turizm sektöründen bir arkadaş vardı. Bizden önceki grubu da gördüm, genelde genç bayan ve erkekler. Erkeklerin hepsi traş olmuş da gelmiş, hatta biri takım elbiseliydi. Ben ne sakalı kestim ne de özel giyindim, okula gittiğim gibi gittim, yalan yok, hiçbir şeyde demediler :)

@naqıo

Teşekkür ederim, sanırım gözden kaçırdınız 650 TL part-time ücreti. Bu sektörde en yüksek ücreti veren bildiğim kadarıyla migros. Part-time çalışıp asgari ücrete yakın bir ücret alıyorsunuz. Kaldı ki öğrenci için çok çok iyi bir paradır kesinlikle ve zaten part-time için genelde öğrenciler başvuruyor. Kipada çalışan arkadaş part-time olanların 350-400 gibi bir ücret aldığını söyledi. Doğruluğunu bilemiyorum tabi ki.

Alıntıları Göster
    Bende başvurayım carrefour ve kötüde olsa a101 tecrübem var. Part time iş arıyorum belki alırlar.

• quote:

@yedinumara

@Castiel

@naqıo

Alıntıları Göster
    part time ı tam bilmiyorum ama hafta içi 18-22 arası ve haftasonu tüm gün çok kötü bence

• quote:

Orijinalden alıntı: naqıo

Part-time hafta içi 4 gün 4'er saat yani 18:00-22:00 arası çalışıyorsunuz. Haftasonu 2 gün 13:30-22:00 çalışıyorsunuz. 18 gün sigortanız yatıyor.

Okuma yazma varmı kardeş ?

Toplamda haftalık 33 saat çalışıyor ve 650 tl alıyor + ssk + yol parası da var bunun

Full time personel ise haftada 51 saat çalışıyor günde 1.5 saat molası var bununla beraber 42 saate geliyor ve 940 + yol + yemek + bono var ve 1.200 tl ye geliyor bu, sence 33 saat çalışmaya 650 tl az mı, vasıfsız bir eleman full time çalışsa ayda 760 + ssk + yemek + (yol alıyor ama belki).

Sanırım memleketin durumundan haberiniz yok , arkadaş migrosa girdiği için kendisini şanslı hissetmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

Part-time hafta içi 4 gün 4'er saat yani 18:00-22:00 arası çalışıyorsunuz. Haftasonu 2 gün 13:30-22:00 çalışıyorsunuz. 18 gün sigortanız yatıyor.

Toplamda haftalık 33 saat çalışıyor ve 650 tl alıyor + ssk + yol parası da var bunun

Full time personel ise haftada 51 saat çalışıyor günde 1.5 saat molası var bununla beraber 42 saate geliyor ve 940 + yol + yemek + bono var ve 1.200 tl ye geliyor bu, sence 33 saat çalışmaya 650 tl az mı, vasıfsız bir eleman full time çalışsa ayda 760 + ssk + yemek + (yol alıyor ama belki).

Sanırım memleketin durumundan haberiniz yok , arkadaş migrosa girdiği için kendisini şanslı hissetmeli.

Alıntıları Göster
    Eylül başı gibi başvurmuştum, geçen hafta yine başvurdum ses yok. Tekrar tekrar başvurmanın manası yok, ararlarsa gideriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Eylül başı gibi başvurmuştum, geçen hafta yine başvurdum ses yok. Tekrar tekrar başvurmanın manası yok, ararlarsa gideriz.

Anadolu yakasındaysan sürekli başvurmanı tavsiye ederim, ben 3. kez başvurduktan sonra aradılar ve direk aldılar.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Krediler kesiliyormuş yalnız ssklı işe girince?

• quote:

quote:

Anadolu yakasındaysan sürekli başvurmanı tavsiye ederim, ben 3. kez başvurduktan sonra aradılar ve direk aldılar.

İstanbulda bile değilim. Burada sadece 4 km yol üzerinde 4 tane MM Migros, 1 tane M-Jet (M Migros) var. Biri alsın bi zahmet.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ben metro'ya girmeyi düşünüyorum ama askerlik'ten dolayı giremiyorum.
    Şu an market sektöründe çalışıyorum.

• Subeye gore degisiyor bursada bende basvurdum 1 ay sonra mulakata cagirdilar bir forum doldurdum sonra mudurun odaya gectim form uzerinden sorular yoneltti cevapladim sohbet eder gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Subeye gore degisiyor bursada bende basvurdum 1 ay sonra mulakata cagirdilar bir forum doldurdum sonra mudurun odaya gectim form uzerinden sorular yoneltti cevapladim sohbet eder gibiydi
    2.5 yıldır migrosta çalışıyorum.part time şartları gerçekten güzel.mesai saatleride mağazadan mağazaya bile değişiklik gösterebiliyor.mesela ben haftanın 6 günü 17:00-22:00 çalışıyorum. 1 gün iznim var . maaş olarakta çalıştığın saate göre aldığın para en azından bi öğrenci için tatminkâr diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelboy026

2.5 yıldır migrosta çalışıyorum.part time şartları gerçekten güzel.mesai saatleride mağazadan mağazaya bile değişiklik gösterebiliyor.mesela ben haftanın 6 günü 17:00-22:00 çalışıyorum. 1 gün iznim var . maaş olarakta çalıştığın saate göre aldığın para en azından bi öğrenci için tatminkâr diyebilirim

Alıntıları Göster
    Çok kötü diyen arkadaşlar, o halde çalışmak için başvurmayınız. Tekrar söylüyorum ben sadece çalışmak isteyen arkadaşlar, merak ettiklerini öğrenebilsin, konu hakkında bilgileri olsun diye başımdan geçenleri anlattım. Çalışma şekli, koşulları, saatlari hakkında şu anda yorum yapamam, çünkü bilmiyorum, çalışmaya başlamadan da bilemem. Bence saatler ve verilen ücret 1.öğretim bir öğrenci için fazlasıyla uygun. Daha iyi bildiğiniz ve ücreti dolgun olan alanlar var ise o alanlara yöneliniz.

Lütfen konuyu dağıtmayınız, konu bilgi edinme amaçlıdır. Soru sormadan önce yazdıklarımı okuyunuz. Bir arkadaşın sorduğu soruyu yazdım ilk mesajımda, lütfen önce metni okuyunuz.

• quote:

Çok kötü diyen arkadaşlar, o halde çalışmak için başvurmayınız. Tekrar söylüyorum ben sadece çalışmak isteyen arkadaşlar, merak ettiklerini öğrenebilsin, konu hakkında bilgileri olsun diye başımdan geçenleri anlattım. Çalışma şekli, koşulları, saatlari hakkında şu anda yorum yapamam, çünkü bilmiyorum, çalışmaya başlamadan da bilemem. Bence saatler ve verilen ücret 1.öğretim bir öğrenci için fazlasıyla uygun. Daha iyi bildiğiniz ve ücreti dolgun olan alanlar var ise o alanlara yöneliniz.

Lütfen konuyu dağıtmayınız, konu bilgi edinme amaçlıdır. Soru sormadan önce yazdıklarımı okuyunuz. Bir arkadaşın sorduğu soruyu yazdım ilk mesajımda, lütfen önce metni okuyunuz.

beni de görüşmeye çağırdılar yarın, takım elbise giymeye gerek yoktur herhalde, reyon elemanı ilk tercihim sanal market elemanlığı nasıldır ehliyet gerekirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

quote:

beni de görüşmeye çağırdılar yarın, takım elbise giymeye gerek yoktur herhalde, reyon elemanı ilk tercihim sanal market elemanlığı nasıldır ehliyet gerekirmi?

Alıntıları Göster
    Takip iyiymiş. Ama 2.öğretimlere uygun değil gibi acaba sabah çalıştıranları var mı

• Kamasutra kitabına yeni pozisyon ekler gibi, gel seni kasiyer pozisyonuna getirelim yok beğenmedim reyon pozisyonunda deneyelim, verecekleri 3-5 kuruş para onuda dayın yok amcan yok diye bulamıyorsun bile... Allah yardımcınız olsun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

quote:

Söylediğim gibi takım elbise vb. şekilde giysiler giymedim. Sakalımı kesmedim. Daha çok senin aktifliğine, insanlarla iletişim kurma kabiliyeti ve diksiyonuna bakıyorlar. Düzgün, sakin, güleryüzlü ve aktif bir şekilde konuşur ve eğer envanterinizde belli bir puan alırsanız, size sıcak bakıyorlar. Yoksa bu adam takım elbiseyle gelmiş onu alalım gibi bir şey yok bence. Ben de reyon elemanlığı tercih ettiğim için kasiyerlik istemedim. Sanal market elemanlığı hakkında bir bilgim yok malesef.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.