Şimdi Ara

Migrosta İş Görüşmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
36.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

arkadaşlar migrosta part time kasiyerlik yapıyorum olayı kısaca sizlere yazayım dedim

Ben bu işe türkiyenin zor şartlarına mağruz kaldığım için çaresizlikten başvurdum alışırım ederim dedim sonuçta müşterinin nazını görmezden gelebilirim demiştim hiç öyle değilmiş. başvurum sonuçlandı aradılar mülakata gittim öğrenciyim dedim niye migros dediler dobra dobra ihtiyacım var çaresizlikten dedim maaş sordum bilgilendirilieceksin işe alımdan sonra dedilerçıktım , ertesi gün aradılar evraklarını faxla işe alındın diye okey dedim faxladım sonra bir kısa mesaj aldım eğitim için ertesi güne levent migrosa çağrıldım gün oldu kalktım gittim.
    Eğitim başladı migros nedir nasıl kuruldu falan filan misyon vizyon anlatıldı sözleşmeler imzalanacak ne görsem brüt maaş 583 lira yani net 450 :S inanın kiramı ödemek için bu işi kabul ettim o an neyse sonra 2 ders kasiyerliğe geçtik kasa dolu bir sınıfa bizi oturtdular içeri bi adam girdi ismi Cem Daşdelen adam size eğitim vermiyor sadece küçüsümsüyor soru sordu migrosa hiç müşteri oldunuz mu herkes el kaldırdı adamdaki cevap nasıl oluyosunuz anlamıyorum migros pahalı değilmi ? kısacası fakirsiniz demek istiyor arada bir kaç arkadaşlar bu tür muhabbetler yüzünden tartıştı onları ben sizinle şube denetlemelerinde görüşücem diyerek tehdit ediyodu resmen neyse o 3 saatte bitti o andan itibaren stajer oldum beni bir alışveriş merkezine stajer verdiler yarın kalk 10 da git dediler ve 1 hafta full time çalışacaksın dediler sınav haftam şu bu dedim zorundasın dediler.
    gittim ertesi gün oraya bi stajer tşörtü verdiler kırmızı git kasiyerleri izle dediler iyi bir ablaya denk geldim kimse kasaya geçirmez açığım çıkar diye abla sağolsun hep beni oturttu eğitimi verdi biraz sorular sordum açıkta naıl oluyo falan diye 0.1 kuruş bile açığın olsa maaş bordronda yazar dedi kasa açığı diye peki dedim fazlam olsa nolur o ay 300 lira fazlan olsun 5 kuruş eksiğin olsun 5 kuruş düşer 300 lirayıda alır götürür dedi nitekimde öyle oldu
    hatta stajın 2. günü bu ablam bana bozuk para yapmam için kasadan 100 lira verdi indim aşağı bürodan bunu 50 kuruşluk ve 1 liralık istediler dedim bürocu bana 1 liralık 50 lira verdi 50 kuruşlukları birazdan yollarım dedi çıktım parayı verdim 50 kuruşları göndercekler dedim aradan 3 gün geçti abla o gün ordan ayrılıp başka şubeye geçicekti beni çağırdı gizlice geçen gün kasamdan 50 lira eksik çıkmış dedi fazla para üstü falan vermiş olabilirmisin dedi hayır dedim ama içime okadar oturduki düşündüm yemek arasında 50 kuruşluklar aklıma geldi gittim söyledim evet doğru haklısın dedi büroya gitti halletti bakın altını çiziyorum o kasayı sayarken o gün 50 lira fazla çıktığı herkes anlayabilir peki o kızında 50 eksiği var neden bunu dengelemek için düşünmezlerde kıza işten çıkış kağıdı vermezler !!! evet migrosun milletten aldığı 1.99 liralık alışverişlerdeki 1 kuruşlar bu şirketin zengin olmasının en büyük sebebi fazla olan kasa paraları direkmen migrosun merkez kasasına gider sorgusuz sualsiz.
    neyse part time olmama rağmen o hafta eşşek gibi çalıştım müşteriden ayrı trip yedim vizem oldu 10 dakka geç geldim işe ayrı trip yedim herşey 450 lira için bu ülkede bu parayı illega kazanmak çok kolay ama Allah düşürmesin nasip etmesin verdiğimiz emeğin karşılığını az veren bu insanlar geceleri nasıl uyuyor anlamıyorum

ÇOK ELEMAN AZ MAAŞ !! PART TİME AMA HAFTA SONU FULL TİME ÇALIŞTIRMAK
    evet bu migrosun mantığıdır. az paraya çok eleman çalıştırmak sigortamız sadece part time 18 gün üstünden yatıyor üstünü tamamlamak zorundasınız sgk dan ceza gelebiliyor.Çünkü seni part time değil normal çalışan gibi eksik yatırıyorlar.

BAKKAL MANTIĞINDA MARKET
    Arkadaşlar migrosa bakarsak eğitim kadrosu alt yapısı tam bir bakkaldır tek farkı bir bakkala kasa koymanız halkı kandırarak mal satarlar hiç farkında olmaz insanlar

TEKRARLIYORUM EĞER ÇOK ZOR DURUMDA DEĞİLSENİZ ÇALIŞMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NASA bile bu kadar uğraştırmıyordur
  • Beyler up.
    İnsan kaynakları için başvurmuştum yarın görüşmeye çağırıldım. Vesikalık fotoğrafımla gelmemi istediler. Yer Ankamall. Var mı öneriniz falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Beyler up.
    İnsan kaynakları için başvurmuştum yarın görüşmeye çağırıldım. Vesikalık fotoğrafımla gelmemi istediler. Yer Ankamall. Var mı öneriniz falan?
    Hocam bende pazartesi günü Ankamalle gidip 5M migrosa başvurucam daha yeni gördüm hortlatıyorum mesajınızı ne yaptınız o zaman acaba gittiyseniz anlatırsanız çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoraBabaTR

Hocam bende pazartesi günü Ankamalle gidip 5M migrosa başvurucam daha yeni gördüm hortlatıyorum mesajınızı ne yaptınız o zaman acaba gittiyseniz anlatırsanız çok iyi olur

Alıntıları Göster
    Başvurduğunuz pozisyon ne hocam ona göre özet geçeyim?
    Ben müdür yardımcılığı için başvurmuştum.
  • quote:

Başvurduğunuz pozisyon ne hocam ona göre özet geçeyim?
    Ben müdür yardımcılığı için başvurmuştum.

Alıntıları Göster
    Tezgahtar olarak başvurmayı düşünüyorum hiç tecrübem yok öğrenciyim birde evimin yakınındaki bir yere gidip form doldurma şansım varmı yoksa kesin olarak Ankamall mi gitmem lazım
  • quote:

Tezgahtar olarak başvurmayı düşünüyorum hiç tecrübem yok öğrenciyim birde evimin yakınındaki bir yere gidip form doldurma şansım varmı yoksa kesin olarak Ankamall mi gitmem lazım

Alıntıları Göster
    Hocam şu linke bakın aradığınız pozisyonda eleman arayışları varsa internetten başvurmanız yeterli olacaktır. Uygun gördükleri takdirde hemen dönüyorlar zaten.
    Ama yine de bir Migros şubesine gidip sorabilirsiniz elden başvurabiliyor muyum diye, o konuda bir fikrim yok.
    Size olumlu döndüklerini varsayıyorum, kısa bir eğitim süreci oluyor bu sürede siz işi tanımış oluyorsunuz onlar da aynı şekilde sizi tanıyor ve karşılıklı memnuniyet içinde olunduğunda işe başlıyorsunuz.

Link vermeyi unutmuşum pardon :https://www.migroskurumsal.com/ilanliste.aspx?t=7&IcerikID=36

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyavlayankirpi -- 27 Haziran 2018; 16:21:44 >

• bildiğin kölelik!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

bildiğin kölelik!!
    İnsanın ihtiyacı olunca böyle firmalara girmek zorunda kalıyor benim gibi...
  • quote:

Hocam şu linke bakın aradığınız pozisyonda eleman arayışları varsa internetten başvurmanız yeterli olacaktır. Uygun gördükleri takdirde hemen dönüyorlar zaten.
    Ama yine de bir Migros şubesine gidip sorabilirsiniz elden başvurabiliyor muyum diye, o konuda bir fikrim yok.
    Size olumlu döndüklerini varsayıyorum, kısa bir eğitim süreci oluyor bu sürede siz işi tanımış oluyorsunuz onlar da aynı şekilde sizi tanıyor ve karşılıklı memnuniyet içinde olunduğunda işe başlıyorsunuz.

Link vermeyi unutmuşum pardon :https://www.migroskurumsal.com/ilanliste.aspx?t=7&IcerikID=36

Alıntıları Göster
    Hocam bu attığınız linkte Türkiye geneli yazıyor diyelim adamlar beni çağırdılar görüşmeye çalışacağım migros marketini seçme şansım varmı evimden çok uzak olmasın istiyorum yakınımda 2 tane migros var oraya gitme şansım varmı acaba?

• yazılanları okudum ve kölelikten baska bir şey değil. Şimdi o çalışanlara biraz daha acımaya başladım.
  • quote:

Hocam bu attığınız linkte Türkiye geneli yazıyor diyelim adamlar beni çağırdılar görüşmeye çalışacağım migros marketini seçme şansım varmı evimden çok uzak olmasın istiyorum yakınımda 2 tane migros var oraya gitme şansım varmı acaba?

Alıntıları Göster
    Şöyle oluyor hocam süreç. Tr geneline başvurdunuz ve lokasyonunuz Ankara olduğu için merkez olan Ankamall şubesine çağıracaklar sizi. Orada grup mülakatı kişilik testi vs gibi klasik şeyler yapılacak ilk olarak. Ardından birebir mülakata gireceksiniz insan kaynakları departmanından birisiyle. O zaten size eleman ihtiyacı olan şubeleri söyler sizde onlardan birini tercih edebilirsiniz.

• quote:

Şöyle oluyor hocam süreç. Tr geneline başvurdunuz ve lokasyonunuz Ankara olduğu için merkez olan Ankamall şubesine çağıracaklar sizi. Orada grup mülakatı kişilik testi vs gibi klasik şeyler yapılacak ilk olarak. Ardından birebir mülakata gireceksiniz insan kaynakları departmanından birisiyle. O zaten size eleman ihtiyacı olan şubeleri söyler sizde onlardan birini tercih edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Tamam çok teşekkür ederim yardımınız için
  • quote:

Tamam çok teşekkür ederim yardımınız için

Alıntıları Göster
    Rica ederim ne demek, kolay gelsin şimdiden.
  • Arkadas emekli olmustur migrostan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Arkadas emekli olmustur migrostan
    Merak ettim harbi o kadar yılda hayatında ne değişmiştir acaba
  • quote:

Rica ederim ne demek, kolay gelsin şimdiden.

Alıntıları Göster
    Hocam kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum ben dün başvuruyu yaptım internetten bugün beni bi numara aradı ama 0531 ile başlıyodu dedim Migros değildir heralde açmadım tanımıyorum diye Migros böyle Turkcell numarasından arar mı görüşme için kafama takıldı açmadım kaybettim şansı diye

• quote:

Hocam kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum ben dün başvuruyu yaptım internetten bugün beni bi numara aradı ama 0531 ile başlıyodu dedim Migros değildir heralde açmadım tanımıyorum diye Migros böyle Turkcell numarasından arar mı görüşme için kafama takıldı açmadım kaybettim şansı diye

Alıntıları Göster
    Zannetmiyorum hocam sabit bir numaradan aramışlardı beni
  • şimdi ben migrosa internetten başvuru yaptım aradilar mülakata girdim dediler haftaya olumlu veya olumsuz dünüş yapacaz dediler arada bir gün geçmedi aradılar olumlu geçti dedi benden evraklar istendi verdim dediler 1 gün eğitim alacaksın bide yeriniz belli olacak dendi şimdi işe alındım mı ben
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.