AIRPODS 3 ESKİ SAHİP KONUMUNU GÖRÜR MÜ?
Merhaba, kuzenimin alıp da kullanmadığı 3 nesil airpodsu kendisinden satın aldım.
Sıfırlama yaptım ancak kendisi bul özelliğini açık bırakmıştı ve hâlâ icloud hesabından kaldırmadığını biliyorum.
Bazı durumlardan ötürü nerde olduğumu bilmemesini istiyorum. onun hesabından erişimi durdurmak mümkün mü?
Sıfır egea bagajda izler
Merhaba arkadaşlar sıfır birmot çıkışlı 2021 egea bagaj birleşim kısmında fotoğrafta görüldüğü üzere kötü bir görüntü var. Aracı sanayide ustalara gösterdik bu gayet normal fabrikalarda araçların birleşim noktaları paslanmasin diye bazen böyle bırakılır dediler. Diğer tarafta bu iz nispeten daha az bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
BEDELLI ASKERLİK SORUNU
Arkadaşlar merhaba
Bedelli askerlik için başvuru yapmak istiyorum. Ancak Kanundan önce yani 2018 yılında bakaya kalmıştım. Ardından yüksek lisans başvurum kabul oldu ve tecilim gerçekleşti.
Yeni çıkan kanuna göre bakaya kalmama şartı aranıyor. Kanundan önce yaşadığım bu sıkıntı bedelli askerliğimi etkiler mi? Sonuçta kanunlar geriye dönük hüküm doğurmaz hukuken.
Şimdiden teşekkürler
TICKET KART NAKITE ÇEVIRME?
Merhabalar ticket kartımdaki parayı İstanbul'da uygun komisyonla nakite çevirmek istiyorum. Bildiğiniz bir yer varmi? Yada farklı bir yöntem?
Dolandırıcısi çok fazla bu işin. Bazı ölü seviciler %40 komisyon istiyor. Bilgilendirirseniz sevinirim
Ziraat bankası kredi
|
Twitter yardım
Router mi access point mi gerekiyor?
|
Router mi access point mi?
|
MSI Radeon rx460 4gb ekran kartı birlestirme
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 100
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.627 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic