Merhaba arkadaşlar sıfır birmot çıkışlı 2021 egea bagaj birleşim kısmında fotoğrafta görüldüğü üzere kötü bir görüntü var. Aracı sanayide ustalara gösterdik bu gayet normal fabrikalarda araçların birleşim noktaları paslanmasin diye bazen böyle bırakılır dediler. Diğer tarafta bu iz nispeten daha az bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim |
Sıfır egea bagajda izler
-
-
premium hariç birçok orta sınıf araçta dahi görebileceğiniz şeyler. egeanın öyle olması gayet normal.
-
Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi mercedes yada bmw de bu izler olsaydı yadırganırdı ama egea dan bahsediyorsun normaldir.
Mesela doblo da usb giriş yerine dokunduğunuzda 2cm aşağı göçüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 12 Nisan 2021; 2:30:14 > -
Birmot u sevmem ve güvenmem expertiz yaptir arabana -
Teşekkürler
-
Hocam ekspertiz yerine sanayide direk kaportacıya götürdüm adam bakar bakmaz bu çok normal dedi. Hiç bir sorun yok macun vurmuşlar her arabada böyledir merak etme dedi. Birmot olayına gelince bir daha töbe ettim. Satıştan teslime kadar dolandırılma hissi verdi. Faturasını bile hala ulaştırmadılar aracın. Bu ayrı başına bir suç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e36 -- 12 Nisan 2021; 2:47:23 > -
birmot çok kıl kılçık bir yerdir. içeriye adım bile atılmaz.
-
Fabrikasyon bu izler orijinal. Hiç bir sorun yok içiniz rahat olsun.
-
TARCANLAR TUNİNG EKSPERTİZ KOCAELİyoutubeBAYİDEN SIFIR ALDIĞI ARACIN KAPISI BOYALI ÇIKTI. BAYİ İNANMADI .FABRİKA KABUL ETTİ.https://www.youtube.com/watch?v=KqSOg0AlmcI&feature=youtu.be
Siz yine bir ekspertize sokun derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 12 Nisan 2021; 12:4:8 >
-
Kaportacı baktıysa ekspertize gerek yok, zaten ekspertiz dediğimizde kaportacı ve motorcunun aynı dükkanda araç incelemesi hatta bazısı kaportadan da anlamıyor, elinde boya cihazı geziyor sadece. İciniz rahat etmezse bayide başka araçlara bakın, onlarında aynı biçimde olduğunu görünce içiniz rahat eder. -
quote:
Orijinalden alıntı: e36Hocam ekspertiz yerine sanayide direk kaportacıya götürdüm adam bakar bakmaz bu çok normal dedi. Hiç bir sorun yok macun vurmuşlar her arabada böyledir merak etme dedi. Birmot olayına gelince bir daha töbe ettim. Satıştan teslime kadar dolandırılma hissi verdi. Faturasını bile hala ulaştırmadılar aracın. Bu ayrı başına bir suç
Şikayet et hocam belki ceza yerler diyeceğim ama düşününce gülme geldi 😂😂
-
Benim cruzda yok böyle izler, hiçbir araçda da görmedim bugüne kadar.Bana sanki sonradan işlem varmış gibi geldi.En iyisi expere göstermek.
-
geçen biri konu açmıştı hocam sıfır bmw aldım bagaj içinde kaynak yerleri görünüyor diye. birçok araçta kapı sacının büküm yerleri ve bagajın iç kısmında vardır birleştirme yerleri böyle kaynak kesik vs görünür. corolla civic falan sıfır alanlarda da hep vardır. cruze nasıl yapmış üstüne bir conta lastik falan mı taktılar bilemiyorum artık.
-
Bence bir sorun gözükmüyor.
-
"expanding sealant"
Hızlı hatlarda robotik de olsa küçük kısmları operatör uyguluyor. Pahalı modellerde birleşim ya contanın altında kalır veya plastikle kapatılır, veya stop lambasının alt montaj plakası oralara doğru uzatılıp v.b. şekillerde saklanmış oluyor. Ama lahana panellerini çıkarın, altı farklı değildir hiç birisinin.
Pasa karşı, hava boşluklarını kapatsın diye sürüldükten sonra bir miktar daha şişen bir sıvı contadır. Robotik de uygulansa çok daha iyi görünmüyor. Alt kısımlarda artık boyamıyorlar bile, sarı sarı duruyor öyle :)
-
bazı olayları biraz abartıyorsunuz sanki
bu durum normal ortalığı boş yere karıştırmayın
olayın egeya ve fiatla alakası yok..
-
Hocam hùrmetler. Mesajinizi okumak gururlandirici.quote:
Orijinalden alıntı: Karbon 12"expanding sealant"
Hızlı hatlarda robotik de olsa küçük kısmları operatör uyguluyor. Pahalı modellerde birleşim ya contanın altında kalır veya plastikle kapatılır, veya stop lambasının alt montaj plakası oralara doğru uzatılıp v.b. şekillerde saklanmış oluyor. Ama lahana panellerini çıkarın, altı farklı değildir hiç birisinin.
Pasa karşı, hava boşluklarını kapatsın diye sürüldükten sonra bir miktar daha şişen bir sıvı contadır. Robotik de uygulansa çok daha iyi görünmüyor. Alt kısımlarda artık boyamıyorlar bile, sarı sarı duruyor öyle :)
-
Estağfurullah üstad, sanki bir şey yazdık :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
premium hariç birçok orta sınıf araçta dahi görebileceğiniz şeyler. egeanın öyle olması gayet normal. |
Benzer içerikler
- atmosferik arabaya yazılım atılır mı
- mpi motor nedir
- renault latitude en dolu paketi hangisi
- arabadan pat pat diye ses gelmesi
- otovadeli şikayet
- byd seal u hibrit fiyat
- volkswagen direksiyon tuşları ne ise yarar
- togg şarj süresi
- 2024 renault clio
- byd seal sedan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X