Şimdi Ara

Amerikadan neuro optimizer 120 kapsul ilaca ihtiyacım var. Gönderebilecek amerikada arkadaş var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocuğum için neuro optimizer 120 kapsul gerekli. Amerikada yaşayıp bu ilacı ücreti karşılında gönderebilecek arkadaşlar gerekli. Acaba yardımcı olur musunuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Neuro Optimizer 120 Kapsül: Bilmeniz Gerekenler

Neuro Optimizer, Amerika Birleşik Devletleri'nde satılan bir beyin destekleyici takviyedir. Nörotransmiter dengesini iyileştirerek bilişsel işlevi artırmayı vaat eder.

Neuro Optimizer Nedir?

Neuro Optimizer, huperzin A, vinposetin ve asetil-L-karnitin gibi bileşenleri içeren doğal bileşenlerden oluşan bir takviyedir. Bu bileşenlerin beyin fonksiyonlarını desteklediği iddia edilmektedir.

Neuro Optimizer'ın Faydaları

Neuro Optimizer'ın iddia edilen faydaları şunları içerir:

• Hafıza ve öğrenmeyi iyileştirme
    • Dikkat ve odaklanmayı artırma
    • Zihinsel yorgunluğu azaltma
    • Ruh halini iyileştirme

Neuro Optimizer Zararları

Herhangi bir takviyede olduğu gibi, Neuro Optimizer'ın da potansiyel yan etkileri vardır. Bu yan etkiler şunları içerebilir:

• Baş ağrısı
    • Mide bulantısı
    • Uykusuzluk
    • Anksiyete

Neuro Optimizer Kimler Kullanabilir?

Neuro Optimizer, bilişsel işlevlerini geliştirmek isteyen herkes tarafından kullanılabilir. Ancak, hamile veya emziren kadınlar, çocuklar veya herhangi bir sağlık sorunu olan kişiler takviye kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmalıdır.

Neuro Optimizer Yorumları

Neuro Optimizer hakkında çevrimiçi yorumlar karışıktır. Bazı kullanıcılar hafıza ve odaklanmada iyileşme bildirirken, diğerleri herhangi bir etki görmemiştir.

Neuro Optimizer Kapsül Ne İşe Yarar?

Neuro Optimizer kapsülleri, bilişsel işlevi desteklemek için tasarlanmıştır. Nörotransmiter dengesini iyileştirerek hafıza, öğrenme, dikkat ve odaklanmayı artırmayı amaçlar.

Neuro Optimizer ile ilgili bir karar vermeden önce bir sağlık uzmanına danışmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up
  • Ürün Türkiye'de satılıyor.

www.ketojenikmarket.com
    Jarrow Formulas Neuro Optimizer 120 Kapsül
    https://www.ketojenikmarket.com/neuro-optimizer-120-kapsul-beyin-sagligi

• quote:

Orijinalden alıntı: 8MB AGP

Ürün Türkiye'de satılıyor.

www.ketojenikmarket.com
    Jarrow Formulas Neuro Optimizer 120 Kapsül
    https://www.ketojenikmarket.com/neuro-optimizer-120-kapsul-beyin-sagligi

Konuya çok hakim değilim hocam ama fiyat farkı arasında uçurum var.Amazon üzerinden 33 dolara satılıyor ki bu 150 küsür TL.Sizin gösterdiğiniz yerlerde ise 400 TL.

• Teşekkürler arkadaşlar ilaca ulaştım. Çok sağolunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkadasahmet

Teşekkürler arkadaşlar ilaca ulaştım. Çok sağolunuz
    İlacı nereden temin ettiğinizi de yazabilir misiniz?
  • İnternet sitesi üzerinden satın aldım. Gümrük e reçeteyi tebliğ ettim 35 tl vergi ile elime 15 günde geldi.
  • aliboduroglu kullanıcısına yanıt
    Ameliyat sonrası 5 kutu almıştım 3 kutusunu satacam 60 lık kapsül kutusu 450 tl isteyen olursa msj atabilir

Amerikadan neuro optimizer 120  kapsul ilaca ihtiyacım var. Gönderebilecek amerikada arkadaş var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.