Selamlar bir kaç gün önce incehesap tan aldığım hazır sistem bugün elime ulaştı kutuyu açtım herhangi bir sıkıntı yoktu power a bağlayıp cihazı çalıştırmayı denediğimde ise cihaz kendi kendşne durmadan açılıp kapanıyor ekran kartını söktüm taktım fayda etmedi bunun derdi nedir söz bu sistemleri test edip veriyorlar psu mudur sıkıntısı ekrana (hiç görüntü gelmiyor)
Xbox one/x Vga Monitör Ses Sorunu
Merhaba beyler resimdede gördüğünüz üzere konsola vga monitör bağlayıp takılıyorum bu aralar fakat yeni aldığım dönüştürücünün ses çıkışı anladığım kadarıyla kaliteli değil hoparlör veya kulaklık bağladığım zaman cihaz boştayken çok fazla cızırtı,dipses yapıyor ve bir türlü bu sorunu çözemedim.
Gamepad üzerindeki ses çıkışı konsolu hdmi ile salon tv ye bağladığımda çalışıyor fakat vga to hdmi adaptörle monitöre bağladığımda ses alamıyorum.
Ayarlardan hdmi sesi kapattım optik sesi açtım hoparlörü optik ses çıkışına taktım yine sonuç alamadım oralarıda kurcalasım bir kaç şeyi açıp kapattım ama nafile hatta cihazın görüntü kablosunu çekip optikten ses almayı denedim oda başarısız
Remote play ile ipad e bağlanıp onun üzerinden ses alabiliyorum fakat 100/10 fiber kullanmama rağmen görüntü bozulmaları ses kaymaları vs gibi teknik sorunlar yaşatıyor sağolsun o yöntemide denedim bir çözüm bulamadım
Bunun bir çözümü varmı gamepad ile ses alabilsem yada dönüştürücünün üstündeki çıkışı iptal edip optikten ses alsam süper olucak çözüm önerisi olan varmı bekliyorum
Merhaba beyler forumda dolaşırken bu içinde oyun yüklü hesap alım muhabbetlerinde direkt cihazların ban yeme riskinin olduğunu duydum Daha yeni bu oyun ilanını görüp merakımdan sipariş vermiştim hesaplara girip baktığımda 130 cihazın bağlandığını vs görüyorum microsoft hala ban atıyormu 2 tane oyun oynayacağız diye konsolu banlatmayalım yakın zamanda ban yiyen varmı?
Xbox Kontrolcu Değişimi Hakkında
Merhalar ikinci el one x aldım garantisi mevcut internette duyduğuma göre one kollarını garantiye yollarsanız yeni series kolları ile değiştiriyorlarmış xbox türkiyeye ulaşmaya çalıştım defalarca hem mesai saatinde hem dışında telesekreterden xbox ı tuşladığınızda telesekreter kapanıyor webchat zaten aktif değil bende xbox us webchat ine bağlanıp oradan ingilzice olarak derdimi anlatmaya çalıştım kadın kontrolcu değişimimin olabileceğini mevcut gamepad ile aynı ürünü gönderdiklerini gibi bir şey söyledi eski kontrolcüyü verip yeni nesil ile değiştirilen arkadaşlar gördüm oysaki internette
Sorunu ne ? falan diye sordu bende major sorunu yok ufak tefek yıpranmaları var sol analoğda ufak bi göze batmayacak sıyrık vardı onu söyledim sonra beni yönlendirdi bi ups çağrı maili geldi ama şimdi söyle bi sorun var kol sorunsuz çalıştığı için xbox türkiyenin değiştirmeme ihtimali varmı yada tamir edip yollama ihtimali varmı eğer yenisini göndermeyecekşerse kolu yollamak istemiyorum gerek yok vakit kaybı daha önce yeni kol ile değiştirebilen arkadaşlar varsa aydınlatırsa sevinirim
AliExpress Siparişim Gelmek Bilmiyor !
|
Türkiyede Onurlu bir Prof olmak ..
|
Cumhurbaskani olsaydim bunlari yapardim ..
|
2018 'e 3 ay kala passport alınırmı
Android -Ios arasında kararsız kaldım
|
Akla mantığa sıgmayan İphone 7 kampanyası
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.038
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.830 (Bu ay: 146)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 546 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar