Bildirim
2018 'e 3 ay kala passport alınırmı
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kullanılır tabi ki hem de keyifle.
İnstagram ve spotify çalışıyor uygun versiyonlarının apklarını bulup yüklersiniz olur biter.
ayrıca bbworld de alternatif uygulamalarda var instagrama bağlanan
Telefonu çok fazla uygulama yüklemeden sadece basit işler için kullanıyorsanız iş görür bir cihaz.
Ama sosyal medya bağımlılığınız çok fazla ise tavsiye etmem -
Whatsapp desteği kalkacak deniliyor birde apk falan dediniz bb nin kendi os u yokmu bunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: toress86
Whatsapp desteği kalkacak deniliyor birde apk falan dediniz bb nin kendi os u yokmu bunda
bb10 işletim sistemi var ama içinde android 4.3 runtime'ı gömülü.
Whatsapp android yada bb10 versiyonu kurulabiliyor.
destek geçen yılda bitecekti ama Blackberry BBM kartını öne sürünce whatsapp desteği sürekli uzatıyor.
Onu geçtim destek bitsede android versiyonu kurulabilir.
Androidteki dosya gönderimi problemi de WAA-Fixer patch i ile çözülüyor -
Hayatımda bir kere blackberry kullandım çok eski bi model olmasına rağmen gayet zevkliydi şimdi yeni telefon alıcam marka beni sürekli üzüyor key one baktım 3200 türk lirası içinde snd625 var passport bakıyorum öyle yada böyle içinde tam android yok priv desen yüzyılın en saçma telefonu kızaklı samsung v2 kısacası nerde o eski blackberry telefonlar ünıverste okurken blackberry için tek kolunu vericek adamlar tanıyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben priv alma arifesindeyim.
Bu sözleri ettiğinize göre elinize alıp hiç incelememiş olmalısınız.
şu an 1400 tl ve o fiyata hiçbir markanın sunmadığı bir kaliteye sahip -
Wp falan herşey çalışıyor Android uygulamaları kuruyorsunuz zaten. Destek sadece bb marketten kalkacak o kadar. Androıdle devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X