< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 15 Kasım 2021; 19:7:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 15 Kasım 2021; 19:7:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir kez aradim. Bir şeyleri sifirladilar hocam. Gene aynı. Bir daha aramam lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4.5g çekimi genel olarak vasat. Belli yerlerde ise konuşma yapmak için 2g ye almak zorunda kalıyorum. Sanirim baz istasyonuyla alakalı olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam mesela şu an 3. kattayım. Üstte ev yok. 3 diş 4.5g çekiyor. Ve çarşıda da olsam bazen ıkına ıkına giriyor internete. Hah tam manasıyla verim alıyorum diyeceğim bir an hatırlayamadım. İşin kötüsü telekom daha kötü. Bir tek tcell kalıyor. O da soru işareti |
Eskiden iyiydi. Abone sayısı arttıkça yetmiyor mu acaba? Yatırım mı yapmıyorlar ne? Aradıklarında bakacağız artık |
Önce bir inceleteyim de hocam. Olmazsa yazarım artik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |