Şimdi Ara

Vodafone Red'e geçene 12 ay boyunca aylık 5 GB hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone'un yapmış olduğu 5 GB kampanyası ektedir, sormak istediğiniz soruları yazabilirsiniz.

https://vodafone.com.tr

------------------------TARİFELER----------------

Red 20 + 5 GB (Sınırsız Whatsapp, Facebook Messenger) 69 yerine 60 ₺ : Vodafone Red'e geçene 12 ay boyunca aylık 5 GB hediye!

Red 25 + 5 GB (Sınırsız İnstagram, Facebook, Facebook Messenger, Twitter, Spotify) 99 yerine 84 ₺ :

Red 30 + 5 GB (Sınırsız İnstagram, Facebook, Twitter, YouTube, Spotify) 129 yerine 109 ₺ : Vodafone Red'e geçene 12 ay boyunca aylık 5 GB hediye!

Ve daha fazla red tarifeler içinhttps://vodafone.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 15 Kasım 2021; 19:7:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sormak istediğiniz soruları PM'den ya da konudan etiketleyip sorabilirsiniz. Bayi çalışanı, vodafone görevlisi değilim hayrına yapıyorum. Geçecekler'e şimdiden hayırlı olsun, güzel fırsat.

• 5gb a kadar derken?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba turkcell den 15 gün önce başvurdum tarifemin dolmasına 19 gün kaldığı için geçenlerde active ettirdim fiyat olarak çok uyun bu süre boyunca vodofone un sitesine birkaç defa daha girdim sayaç bittiğinde tekrar baştan başlıyor büyük ihtimal kota dolana kadar bu şekilde devam edicek red olmayan paketlerde de 12 ay boyunca 2 yada 3 gb hediye ediyor bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafon hiç doğru düzgün çekmiyor. Sizde de böyle mi? Aradıklarında kalaylayacagim en sonunda

• 3 ay 30gb 90₺ veya Bimcell 9gb 35'e gideceğim gibi beklemedeyim.
    Belki 10Gb simple'ı da test edebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayarak sorununuzu dile getirin hocam. Bölgenizde sorun olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    Kısaca 5 GB hocam öyle yazmışlar ama geçen herkese ek 12 ay boyunca 5 GB tanımlanıyor.

• TrollSlayer kullanıcısına yanıt
    Red olmayan tarifelerede ara sıra 5 GB ya da 2 GB 12 ay boyunca hediye ediliyor hocam.
    Babamı Süper Uyumlu+ tarifesine geçirdiğimde 12 ay boyunca aylık 2 GB hediye ile geçirmiştim gerçektende veriyorlar. Vodafone candır. 😃

• GENERALCELL kullanıcısına yanıt
    Simple önermem hocam,3 ay 30 GB 90 TL iyidir.

• Bir kez aradim. Bir şeyleri sifirladilar hocam. Gene aynı. Bir daha aramam lazım.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Ne tür bir sorun var hocam?

• 4.5g çekimi genel olarak vasat. Belli yerlerde ise konuşma yapmak için 2g ye almak zorunda kalıyorum. Sanirim baz istasyonuyla alakalı olabilirVodafone Red'e geçene 12 ay boyunca aylık 5 GB hediye! 

• Pi kullanıcısına yanıt
    Vasat derken daha da açar mısınız?

Misal,4.5G çekiyordur ama 0 diş çekiyordur. Ya da 4.5G çekiyor olmasına rağmen 3G'ye düşüyordur. Tam sorun nedir,internet hızında fln sorun var mı?

• Pi kullanıcısına yanıt
    Vodafone bitti artık..başkentin göbeğinde baz istasyonu 250 metre uzağımda internet kopuyor çekmiyor..işin ilginci,yıllardır sorunsuz çalışan şebekeyi nasıl bozmayı becerdilerse artık istasyonun dibinde..

• Hocam mesela şu an 3. kattayım. Üstte ev yok. 3 diş 4.5g çekiyor. Ve çarşıda da olsam bazen ıkına ıkına giriyor internete. Hah tam manasıyla verim alıyorum diyeceğim bir an hatırlayamadım. İşin kötüsü telekom daha kötü. Bir tek tcell kalıyor. O da soru işaretiVodafone Red'e geçene 12 ay boyunca aylık 5 GB hediye! 

• Eskiden iyiydi. Abone sayısı arttıkça yetmiyor mu acaba? Yatırım mı yapmıyorlar ne? Aradıklarında bakacağız artıkVodafone Red'e geçene 12 ay boyunca aylık 5 GB hediye! 

• Pi kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar sitesine girip şikayet edin hocam dönüyorlar. Bölgenizi incelerler.

• Bol gb’lara aldanıp geçmeyin. Çekim kalitesi çok kötü pişman etti.

• Önce bir inceleteyim de hocam. Olmazsa yazarım artik.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.