Bildirim
Vodafone dan Günlük 25 GB Hediye!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Keşke haftalık olsaydı
-
Turkiyede operatörler zaten o kadar haksiz kazanç sağlıyor, 1 GB 5 GB gibi cekiyor. Hız desen iddia edildiği gibi degil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Günlük 25 gb sırf şekil yapmak icin yapılmıs.25 gb ile napacaksın ulan asdfsdf
-
Yıllık olaymış iyiymiş 😁
Vodafone Voleybol Kadınlar Ligi'nin sponsoru olduğu için...ayrıca bi maç izlemek 25gb tükettiği için yarıda kesilmesin diye bu kadar fazla vermişler ; yani?
Yani nette sörf yapıp istediğinizi indirmek için değil de, sadece maçı izlemeniz için verilmiş bir kota. bu yüzden 1 günlük sınırı var...
-
Sunduğu İnternet hızı ile 25 gb yi bitirebilenlere madalya takmaları gerekli diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler, geçen aydan bekleyen güncellemeler vardı onları halledeyim. Kalanına da 144p birkaç video izlerim, resimleri kapayıp biraz da sörf yaparım.
-
Hocam gaza gelmeyin, sınırsız değil bu, 25gb. Mobil veriyi açıp kapayıncaya kadar biter.
-
Normal de de bu kadar internet harcıyorum, Vodafone yeni teklifler de seve seve sınırsız teklif edecek
Temennimiz o yönde ama neye dayanarak söylediniz?
-
Benim hatta bayağıdır teklif gelmiyor, kişisel olarak kastettim. (Vodafone'un 3 tane tarife teklifi var, 5 Mbps, 10 Mbps ve Hız sınırsız olarak.)
Ama İnşallah bir gün ülkemize de 3 operatör tarafından da limitsiz tarifeler sunulur.
Eyvallah normalde sınırsız İnternetim var ama sırf Vodafoneye gitmesin diye torrentten 25 GB oyun indireceğim
Arkadaş açmasa ben açıyordum şimdi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telekomda sil süpürde 1 yılda bu kadar interneti vermemiştir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih016 -- 5 Ekim 2024; 22:6:44 >
Kampanya sona ermiştir, konu kilit
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sunduğu İnternet hızı ile 25 gb yi bitirebilenlere madalya takmaları gerekli diye düşünüyorum
|
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lütfen hattan ayrılmayınız
- tahsilatına aracılık edilen hizmetler ne demek
- vodafone emekli tarifeleri faturalı 2024
- telefonum e-sim desteklemiyor ne yapmalıyım
- vodafone cimer"e şikayet edilir mi
- kapanan hat nasıl açılır
- ağda kayıtlı değil ne demek
- yanımda premium nedir
- vodafone hediye internet
- vowifi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X