Bildirim
Vodafone dan Günlük 25 GB Hediye!
Levi's Pierce Packable Ceket Ceket Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09MK6ZSTR
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Keşke haftalık olsaydı
-
Turkiyede operatörler zaten o kadar haksiz kazanç sağlıyor, 1 GB 5 GB gibi cekiyor. Hız desen iddia edildiği gibi degil. -
Günlük 25 gb sırf şekil yapmak icin yapılmıs.25 gb ile napacaksın ulan asdfsdf
-
Yıllık olaymış iyiymiş 😁 -
Vodafone Voleybol Kadınlar Ligi'nin sponsoru olduğu için...ayrıca bi maç izlemek 25gb tükettiği için yarıda kesilmesin diye bu kadar fazla vermişler ; yani?
Yani nette sörf yapıp istediğinizi indirmek için değil de, sadece maçı izlemeniz için verilmiş bir kota. bu yüzden 1 günlük sınırı var...
-
Sunduğu İnternet hızı ile 25 gb yi bitirebilenlere madalya takmaları gerekli diye düşünüyorum -
-
Teşekkürler, geçen aydan bekleyen güncellemeler vardı onları halledeyim. Kalanına da 144p birkaç video izlerim, resimleri kapayıp biraz da sörf yaparım.
-
Hocam gaza gelmeyin, sınırsız değil bu, 25gb. Mobil veriyi açıp kapayıncaya kadar biter.
-
Normal de de bu kadar internet harcıyorum, Vodafone yeni teklifler de seve seve sınırsız teklif edecek -
Temennimiz o yönde ama neye dayanarak söylediniz?
-
Benim hatta bayağıdır teklif gelmiyor, kişisel olarak kastettim. (Vodafone'un 3 tane tarife teklifi var, 5 Mbps, 10 Mbps ve Hız sınırsız olarak.)
Ama İnşallah bir gün ülkemize de 3 operatör tarafından da limitsiz tarifeler sunulur. -
Eyvallah normalde sınırsız İnternetim var ama sırf Vodafoneye gitmesin diye torrentten 25 GB oyun indireceğim -
Arkadaş açmasa ben açıyordum şimdi... -
Telekomda sil süpürde 1 yılda bu kadar interneti vermemiştir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih016 -- 5 Ekim 2024; 22:6:44 > -
Kampanya sona ermiştir, konu kilit
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sunduğu İnternet hızı ile 25 gb yi bitirebilenlere madalya takmaları gerekli diye düşünüyorum
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X