Şimdi Ara

Vodafone dan Günlük 25 GB Hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vodafone hattı olan herkes yararlanabilir :)

• Keşke haftalık olsaydı Vodafone dan Günlük 25 GB Hediye! 

• Turkiyede operatörler zaten o kadar haksiz kazanç sağlıyor, 1 GB 5 GB gibi cekiyor. Hız desen iddia edildiği gibi degil.
  • Günlük 25 gb sırf şekil yapmak icin yapılmıs.25 gb ile napacaksın ulan asdfsdf

• Yıllık olaymış iyiymiş 😁
  • Vodafone Voleybol Kadınlar Ligi'nin sponsoru olduğu için...ayrıca bi maç izlemek 25gb tükettiği için yarıda kesilmesin diye bu kadar fazla vermişler ; yani?

Yani nette sörf yapıp istediğinizi indirmek için değil de, sadece maçı izlemeniz için verilmiş bir kota. bu yüzden 1 günlük sınırı var...

• Sunduğu İnternet hızı ile 25 gb yi bitirebilenlere madalya takmaları gerekli diye düşünüyorum
  • Gitti 10 GB'ı Vodafone dan Günlük 25 GB Hediye!
  • Teşekkürler, geçen aydan bekleyen güncellemeler vardı onları halledeyim. Kalanına da 144p birkaç video izlerim, resimleri kapayıp biraz da sörf yaparım. Vodafone dan Günlük 25 GB Hediye! 

• Yokizm. kullanıcısına yanıt

Hocam gaza gelmeyin, sınırsız değil bu, 25gb. Mobil veriyi açıp kapayıncaya kadar biter.

• Serciey kullanıcısına yanıt
    Normal de de bu kadar internet harcıyorum, Vodafone yeni teklifler de seve seve sınırsız teklif edecek
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt

Temennimiz o yönde ama neye dayanarak söylediniz?

• Serciey kullanıcısına yanıt
    Benim hatta bayağıdır teklif gelmiyor, kişisel olarak kastettim. (Vodafone'un 3 tane tarife teklifi var, 5 Mbps, 10 Mbps ve Hız sınırsız olarak.)

Ama İnşallah bir gün ülkemize de 3 operatör tarafından da limitsiz tarifeler sunulur.
  • Eyvallah normalde sınırsız İnternetim var ama sırf Vodafoneye gitmesin diye torrentten 25 GB oyun indireceğim
  • Arkadaş açmasa ben açıyordum şimdi...
  • Telekomda sil süpürde 1 yılda bu kadar interneti vermemiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih016 -- 5 Ekim 2024; 22:6:44 >
  • Kampanya sona ermiştir, konu kilit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.