Şimdi Ara

Vodafone Red'e geçene 12 ay boyunca aylık 5 GB hediye! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.982
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle yapın hocam, şikayetinizi esirgemeyin. En etkili yöntem Şikayetvar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Kapsaması çok güzel ama hız konusunda çok kötüler, ama hız konusuda ellerinde değil, Türk Telekom fiber alt yapısını pahalı kiralattırıyor. Mecbur fiberle vermeyip, linkle veriyorlar.
    İnşallah 1 sene içinde düzelecek, Türk Telekom fiberini %80 indirimle verecekmiş, bu haberler müşteriyi alakadar etmeyen ilgilendirmeyen haberler ama işin ucunda müşteri mutlu olacak. Bende bir Vodafone müşterisi olarak seviyorum Vodafone'u, çarktan sınırsız falan veriyor, indirimlerle yemek sipariş ediyorum, misal bu hafta haftalık 15 gb bedava yaptım Vodafone'da ve çarktanda pass paket geldi, TL yüklemeden geçiniyorum.

Vodafone orta segment operatör, ne aşırı pahalı ne de çok ucuz, tam ortası. Kaliteside öyle ne çok kötü, ne çok iyi. Kimi görsem Vodafone kullanıyor.

Sanki 30 küsür milyon Turkcell müşterisi yokta Vodafone müşterisi var.

• Mevcut müşteriler için geçerli değil , online başvuru hariç geçerli değil , o fiyatlar 3 ay için geçerli bir ekstra parantez oalrak eklmek istedim freezonda her ay bu kampanyayı vodafone yapıyor çünkü

• Faturasız vodafone hattım var, birde Türk telekom faturalı (23 ünde bitiyor taahhütüm) 20 gb a 51 TL ödüyorum. Şimdi 64 TL diyorlar kabul etmedim..
    Türk Telekomu faturasız yapsam.. Faturasız vodafone hattımı 20 gb tarifeye geçirebilir miyim?

• İlk ay 20 gb hediye diyor. Sonra 5 gb a mı düşüyor. Yoksa ilk ay 45 gb sonra 25 mi ❓

• _Köroğlu_ kullanıcısına yanıt
    İlk ay hediye olarak 20 GB hediye veriyor ve 5 gb'da geçişinize özel olarak veriliyor.

Kısaca ilk ay 25 GB, kalan 11 ay 5 GB internet bedava veriliyor.

İlk ay 45 GB, kalan 11 ay 25 gb toparlarsak. (red 20)

Türk Telekom faturalıyı Red 20'ye geçir hocam.

• Eyvallah hocam teşekkür ederim, faturasız vodafone hattım redli olmaz mı?

• Sınırsız YouTube gerçekten sınırsız mı? Yani 1 ay boyunca hiç durmadan otomatik oynat video izlesem, yine de paketten düşmüyor mu? Bimcell kullanıyorum. Gerçekten soruyorum :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam turkcel 20 GB 69.90 diyor, sizce numaramı Vodafone taşımama gerek var mı?

• Ytyy kullanıcısına yanıt
    Yani bütçenize kalmış hocam. Normalde 20 GB 65 TL Turkcell'de ama siz bilirsiniz.

• Turkcel 65 hangi tarife hocam ? Numarayı yeni taşıyanlara mı özel ?

• YETAB Y kullanıcısına yanıt
    720p üstü dahil değil ve full sınırsız hocam, ama aklınıza şöyle bir kurnazlık gelebilir başka cihazlara paylasayım, onlarda sınırsız olsun o gelirse aklınıza yapmayın olmuyor gb'larınızdan gidiyor onun dışında 720p üstü kotadan gider yani full 720p bir ay boyunca izleyin sınırsızdır.

Aylık 5 GB gelmez hocam numara taşıma olması şart ve indirimlide oluyor numara taşıyınca. En kârlısı bu.

• Tamam hocam teşekkür ederim 👍

Rica ederim hocam.

• Ytyy kullanıcısına yanıt
    Akıllı 20 GB hocam, faturasızdan faturalıya geçişe özel. Geçiş için sadece Turkcell faturasız olmanız yeterli, geçmek içinde Dijital Operatör uygulamasından Akıllı 20 GB seçip geçebilirsiniz üst kısımda çıkar zaten.

• Evet hocam numara taşımaya özel yani diğer operatörden geçişe özel ve hep sıklıkla yapıyor bu kampanyayı VFone.

İlk 3 ay kalan 9 ay muhabbetide var, çok can sıkıcı ama müşteri çekme taktiği o zaten.

• Şunu yeni farkettim. İlk 3 ay 60 TL. Sonraki 9 ay 69 TL.. Hiç ahlaki değil.. 🤔

Vodafone Red'e geçene 12 ay boyunca aylık 5 GB hediye!

• O fiber işi hikaye onu unut, ben çözdüm ama Vodafone..ünlülere vereyim reklamı,gerisi hikaye modunda epeydir..
    TL yüklemeden çarkı nasıl çeviriyon yalnız,modlu çark mı kullanıyon yoksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.