Şimdi Ara

Vodafone Red'e geçene 12 ay boyunca aylık 5 GB hediye! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.982
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    engelliyor ki..örneğin miboxu telefona bağlarsın hotspotu mu kapamış yoksa direk..gerçi 720p imiş olsa bile tırt..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Köroğlu_ kullanıcısına yanıt
    Kimde ahlak kaldı ki
    Yolacak kaz araniyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tarabdi kullanıcısına yanıt
    Evet ahlak malesef adı var ama kendi kalmadı.. Pazarlarda da yarım kilo fiyatı yazılıyor.. Bu ve benzeri ticari hileler hiç ahlaki değil..
    Fiyat Türk telekom a göre yinede iyi ama biraz düşünmem lazım.. Türk telekom 20 gb tarifemi 51 TL den 63 TL ye çıkartıyor..

• Benim tarife de 50 den 55 olacak diye msj geldi

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Valla algılayacak sistemleri var hocam, paylaşsanız gb'larınızdan yer.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Yok bende anlamadım bal gibi çeviriliyor, pass paket hilesi de yapıyorum çarktan apksız.

Hocam o firmanın müşteri çekme oyunu, ilk 3 ay öyle kalan 9 ay böyle hesabı.

• turkcell gnc 60 aylık 100 tl ... 30gb facebook youtube instagram + 30gb normal siteler için

vodafoneda 3 ay dayanabildim full çekiyor ama download hızı resmen yerlerde sürünüyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 16 Kasım 2021; 14:16:37 >
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt
    O pakette şahane, normalde 80 TL'idi ama 101 TL olmuş, her pakete zam geliyor.

• DarthWorm kullanıcısına yanıt
    20 gb da iyiymiş aslında. Vodafone da 69 TL türkcell de 75 TL..
    Aklım karışıyor.. 23 üne kadar geçmem lazım bir yere.. Turk telekom kullanıyorum 51 TL ye 20 gb.. 23 ünden sonra (teklif) 63 TL olacak...
    63
    69
    75
    🤔

• Paket çok iyimiş. Ben 70 TL’ye 12 GB Turkcell faturalı kullanıyorum. Tahattute 6 ay var, 210 TL cayma bedeli çıkartıyor, bunu cayma bedelini almadan halletmenin bir yolu yok mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Şiddetle Vodafone tavsiye ederim, internet konusunda çok bonkör bir operatör. Red tarifeye geçtiğinizde Red ayrıcalıklarıda var ve Çark çevirme de var, çarktanda garanti internet ya da garanti pass paket çıkıyor.

Türk Telekom sadece şehirlerde iyi, kırsala girdiğinizde rezil olursunuz. Turkcell her yerde çeker ama pahalıdır, en ortası Vodafone'u seçin derim.

• En kötü karar kararsızlıktan iyidir, doğru söylüyorsun hocam.. Türk telekom bulunduğum yerde iyi çekmiyor.. Vodafone eh işte idare eder.. Birde vodafone box mıydı, İnterneti var 150 gb 125 TL idi heralde.. Onu mu alıp telefonları faturasız yapsam mı acaba.. Yarin karar veririm.. Galiba 🤔

Bahsettiğiniz RedBox hocam, onu da alabilirsiniz bütçeniz iyiyse ama sadece evde kullanabilirsiniz RedBox'u, ev interneti alsan daha iyi. Taşınabilir olma özelliğini kaldırdı Vodafone.

Valla aslında Red 30 var, bütün uygulamalar sınırsız nerdeyse, onu alırsan sırtın yere gelmez. Ama Red 20'de iyidir.

• Vodafone simple test ettim. Hiç beğenmedim. Vodafone un faydalarından yararlanilmiyor. Çark yok. ( Hoş olsa da sürpriz den başka bir şey çıkmıyor. TT internet veriyor hep) YouTube vs paketi yok. Ek paketler çok kısıtlı ve pahalı. Herşey yanımda alişverisi yok. Trendyol 15 GB kazan yok. Geçmek isteyen ona göre geçsin. Beğenmedim. Çok kalmam herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur208 -- 16 Kasım 2021; 20:36:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur208 kullanıcısına yanıt
    Vodafone Simple zaten çok kısıtlı bir kampanya hocam,ama emin olun Turk Telekom daha beter,sil süpürden internet verir ama gece verir eğer gececiyseniz geçin sil süpürden yararlanırsınız. Çoğu dezavantajı var Turk Telekom'un,size Turkcell öneririm.

• Yaptık bakalım müracaatımızı..
    22 si gün sonu Türk telekom taahhütüm doluyor.. Geçerse Türk telekom bi fatura daha çıkartıyor.. Önceki geçişlerde böyle bir sıkıntı yaşamıştım.. İnşaAllah bu defa olmaz..

Vodafone Red'e geçene 12 ay boyunca aylık 5 GB hediye!

Hayırlı olsun hocam,güzel günlerde kullanın. Trendyol kampanyasınıda yapmış mıydın?

• Yok onu takip etmedim, yapmadım bişey 🥲

Trendyol kampanyası özetle bedavaya haftalık 15 GB kazanıyorsunuz Vodafone'da,hattınız açılsın anlatırım yapmak isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.