< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 23 Eylül 2024; 7:57:38 > |
(İLE ÖZEL) Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺
-
-
Turkcell'e yeni geçmiş hat ile tekrar gidiş geliş yapabilir miyiz? -
Faturasızdan geçişte göremedim bu fiyatları vereydi alırdık -
141 lira cayma bedelim var Vodafone'da. Mühim değil bu bedel ama turkcell beni korkutuyor. Seneye yenileme zamanı geldiğinde, 800-900 çekecekler. Babamın hattı rahat 30 yıllık, hiçbir ayrıcalığı yok 10gb internete 350 lira yazdılar blöf vs de yemiyorlar. Yoksa bu fiyatlar güzel tabi.
-
Fiyatları iyi de turkcellin interneti hızlı bitiyor.
-
Iyiymis normal bir operatör için.
Turkcell içinse mükemmel fiyat normalde 500 den asagi cekmezler müsterilerimi azaldi noldu -
Afişte 10.08.2024 son gün diyor -
Ben paycell i kullandigim için turkcell i kullaniyorum. Bu fiyatlar turkcell in diger paketlerine göre ok uygun ama turkcell i tavsiye etmiyorum genc kisiler için. 1 gb gelmisti aninda bitmis. Ve baska operatörlerde sinirsiz youtube vs gibi seyler var turkcell de hic birsey yok ve gb almak istesen mantiksiz pahali. Turkcell genc isj degil. -
Başlığa 60 GB - 390 TL paketini de eklersen başka başlık açmaya gerek kalmaz. Bu kampanyanın en cazip paketi 60 GB 390 TL.
Orta gelirli memur için çerez parası. Aile geçindiren asgari ücretli için durumlar ve duygular farklı malesef. -
Şu an turkcell kullanıyorum. Turk telekoma gidip hemen geri gelsem yetişir mi? -
SMS denenebilir;
SMS (BUYUKFESTIVAL20GB yaz 2200’a gönder)
20 yerine 40 ve 60 yazabilirsiniz. -
Yetişir -
Turkcell'de ekstra neler var, salla kazanda neler çıkıyor genelde?
-
Nasıl geçebiliriz bu tarifelere?
-
Şuan hangi operatörde numaranız,ona göre değişir nasıl geçileceği. Zaten numaranız Turkcelldeyse, başka operatöre git~gel taktiği yapmak gerekir.
Numaranız şuan başka operatördeyse Turkcell com tr den paketi seçip online taşıma başvurısu yapabilirsin yada Turkcell İletişim Merkezlerinden (TiM) yani resmi bayilerden taşıma başvurusu yapabilirsin.
-
Türk Telekom için 37 gün taahhüt sürem kaldı. ne kadar cayma bedeli çıkacağı konusunda bilgisi ya da fikri olan var mı?
-
Gelen cevap:
Bu kampanyadan faturali hat kullanan musterilerimiz yararlanabiliyor. Size uygun kampanyalar icin www.turkcell.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. B002
Faturalı olan biri de denerse kesin sonuca ulaşırız
-
İnternet uzeri mi başvurmak gerekiyor acaba -
Türkcell'den beklenmeyen hareketler.
-
Abarttın sanki. 390 lira çerez parası felan değil orta gelirli bir memur için. Kalem kalem şimdi masrafları yazıp konu dışına çıkmayayım. |
Ben hayatım da böyle salak bir kampanya görmedim. Ulan farklı şehirlere özel kampanya nedir yahu. Oldu köylere özel yapın, hatta yetmez aşiretlere özel de olsun
|
Fiyatları iyi de turkcellin interneti hızlı bitiyor. |
Merhaba arkadaşlar, İstanbul’da veya yakın illerden kampanyaya katılmak isteyenler için yazıyorum.
Marmaray ile Gebze teknik Üniversitesi Fatih durağında inip oradan, yaklaşık yürüme mesafesi 2.3 km. Olan Güzelgün Çayırova Turkcell Bayi ile iletişim kurabilirler. Bugün gittim ve taşıma başvurusu yaptım. |
Fiyatlara bak bu zamana göre çok iyi Sanki biz vergi vermiyor biz hizmet etmiyoruz bu ülkeye Asgarri ücretli 400 lira fatura ödesin, ama 50-60 bin alan polis aynı tarifeye 135 TL Not: Bu polis özelinde değildir arkadaşlar alınmasın |
Başlığa 60 GB - 390 TL paketini de eklersen başka başlık açmaya gerek kalmaz. Bu kampanyanın en cazip paketi 60 GB 390 TL.
Orta gelirli memur için çerez parası. Aile geçindiren asgari ücretli için durumlar ve duygular farklı malesef. |
Nasıl değil abi, doğru düzgün çerez bile alamıyorsun bu fiyata. Ha leblebi alır yerim diyorsan bir şey diyemem. 250şer gram Antep, badem, fındık alsak 390 yetmez bile
|
TURKCELL değil AkCell olmuş nerdeyse..sadece AKP'lilere indirim yapıyoruz deselerdi çok daha dürüstçe olurdu
|
Benzer içerikler
- türk telekom yıldızlı günler 40 gb
- yanımda premium
- hiking a43 alınır mı
- turkcell 60 gb 390 tl
- şok net internet alınır mi
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- telegram indirim kanalları
- cyber monday
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X