Şimdi Ara

(İLE ÖZEL) Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.200
Cevap
84
Favori
117.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya illere özel olarak 05.09.2024 tarihinde revize edilmiştir.

17.09.2024 tarihi itibariyle Isparta, Burdur ve Uşak illeri eklenmiştir.

05.09.2024 tarihi itibariyle son 30 gün içerisinde Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Bartın, Bilecik, Bolu, Çankırı, Çorum, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Muğla, Muş, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yozgat, Şanlıurfa​ illerinden yeni bir hat alımı veya numara taşıma yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen bireysel ses hattı aboneleri Büyük Festival XXGB Yıllık Abonelik Kampanyası'ndan faydalanma taahhüdünde bulunmaları durumunda, başvuruyu takiben 12 fatura dönemi boyunca paketin aylık sabit ücretinde indirim verilerek paketten faydalanacaklardır.

(İLE ÖZEL) Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺

Eski konuyu silmedim, BİMcell yöntemini kullanarak git gel yapabilirsiniz.

————————————————————————

En kolay ve ücretsiz geçiş yöntemi;
    Numaranızı en yakın BİM mağazasına giderek BİMCELL e taşıyın.
    Bimcell açıldığında direkt tekrar Turkcell e taşıyın.
    2-3 gün internetsiz ve dakikasız kalmamak için ücretsiz 9GB+300DK+300SMS almak için önce BİMcell Bonus yazıp 4551’e, sonra KAYIT BIMCELL BONUS yazıp 4551’e gönderebilirsiniz!

ÖNEMLİ NOT!!!
    Başvurunuz yarım kalır ve devam edemezseniz Turkcell Pasaj(0850 222 20 20) ı arayarak başvurunuzu iptal ettirip sürece yeniden başlayabilirsiniz.

Başka bir tarifeye yakın zamanda numara taşıdıysanız SMS atmayı deneyebilirsiniz;

SMS (BUYUKFESTIVAL20GB yaz 2200’a gönder)

20 yerine 40 ve 60 yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 23 Eylül 2024; 7:57:38 >

• Merhaba arkadaşlar, İstanbul’da veya yakın illerden kampanyaya katılmak isteyenler için yazıyorum.

Marmaray ile Gebze teknik Üniversitesi Fatih durağında inip oradan, yaklaşık yürüme mesafesi 2.3 km. Olan Güzelgün Çayırova Turkcell Bayi ile iletişim kurabilirler.

Bugün gittim ve taşıma başvurusu yaptım.
  • Turkcell'e yeni geçmiş hat ile tekrar gidiş geliş yapabilir miyiz?
  • Faturasızdan geçişte göremedim bu fiyatları vereydi alırdık
  • 141 lira cayma bedelim var Vodafone'da. Mühim değil bu bedel ama turkcell beni korkutuyor. Seneye yenileme zamanı geldiğinde, 800-900 çekecekler. Babamın hattı rahat 30 yıllık, hiçbir ayrıcalığı yok 10gb internete 350 lira yazdılar blöf vs de yemiyorlar. Yoksa bu fiyatlar güzel tabi.

• Fiyatları iyi de turkcellin interneti hızlı bitiyor.

• Iyiymis normal bir operatör için.

Turkcell içinse mükemmel fiyat normalde 500 den asagi cekmezler müsterilerimi azaldi noldu
  • Afişte 10.08.2024 son gün diyor
  • Ben paycell i kullandigim için turkcell i kullaniyorum. Bu fiyatlar turkcell in diger paketlerine göre ok uygun ama turkcell i tavsiye etmiyorum genc kisiler için. 1 gb gelmisti aninda bitmis. Ve baska operatörlerde sinirsiz youtube vs gibi seyler var turkcell de hic birsey yok ve gb almak istesen mantiksiz pahali. Turkcell genc isj degil.
  • Başlığa 60 GB - 390 TL paketini de eklersen başka başlık açmaya gerek kalmaz. Bu kampanyanın en cazip paketi 60 GB 390 TL.
    Orta gelirli memur için çerez parası. Aile geçindiren asgari ücretli için durumlar ve duygular farklı malesef.
  • Şu an turkcell kullanıyorum. Turk telekoma gidip hemen geri gelsem yetişir mi?
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    SMS denenebilir;

SMS (BUYUKFESTIVAL20GB yaz 2200’a gönder)

20 yerine 40 ve 60 yazabilirsiniz.
  • erturkburak E kullanıcısına yanıt
    Yetişir
  • Turkcell'de ekstra neler var, salla kazanda neler çıkıyor genelde?

• Nasıl geçebiliriz bu tarifelere?

• KarlukBeta kullanıcısına yanıt

Şuan hangi operatörde numaranız,ona göre değişir nasıl geçileceği. Zaten numaranız Turkcelldeyse, başka operatöre git~gel taktiği yapmak gerekir.

Numaranız şuan başka operatördeyse Turkcell com tr den paketi seçip online taşıma başvurısu yapabilirsin yada Turkcell İletişim Merkezlerinden (TiM) yani resmi bayilerden taşıma başvurusu yapabilirsin.

• Türk Telekom için 37 gün taahhüt sürem kaldı. ne kadar cayma bedeli çıkacağı konusunda bilgisi ya da fikri olan var mı?

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Gelen cevap:

Bu kampanyadan faturali hat kullanan musterilerimiz yararlanabiliyor. Size uygun kampanyalar icin www.turkcell.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. B002

Faturalı olan biri de denerse kesin sonuca ulaşırız

• İnternet uzeri mi başvurmak gerekiyor acaba
  • Türkcell'den beklenmeyen hareketler.

• Arkadaşlar benim telefon honor 90. Esim özelliği var. Hemen yeni hat başvurusu yaptım. Kimlik ön arka yüzü yükledim ve edevlet üzerinden sözleşmeyi onayladım. Şuan çerez parasına 60 cigolayt hattım anında aktif oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ePeP -- 1 Ağustos 2024; 23:52:17 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.