Bende tam tersi oldugunu dusunuyorum. Olcmedim ama nerdeyse ayni kullanimda hep tt hızlı biter turkcell sasirtirdi nasıl bitmedi diye. Belkide ben yanılıyorumdur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(İLE ÖZEL) Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (5. sayfa)
-
-
Tam gelmesi gerek emin degilim. Taahhut bitmis olsa kullandigin gun bazli hesaplamak zorundalar. Ama sizin durum hakkında net bilgim yok gunlukte olabilir herhangi bir kullanim hakkini %100 bitirmediysen.
Mh ile gorusun. Son 15 gunde gecis hakki var sanirim cayma hakki son 15 gunden sonra kalkiyor size suan cikabilir sormaniz gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MH'ye sordum da cayma bedeli olmayacağını ancak tarifenin tam fiyatının tahsil edileceğini belirtti. Ama aynı operatör içinde tarife değişikliği yapıldığında ayrılınan tarifenin kullanıldığı gün kadarlık ücreti alınıyordu diye hatırlıyorum. Bu durum operatör değiştirirken de olabilir diye düşündüğümden MH'ye pek güvenemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayni operator farkli operator farketmez ama verdikleri bilgi dogru olabilir.
Egerki sozlesmeniz dolsa o zaman kesin bilgi kullandiginiz gun kadar alirlar. Yada ayni operator olsa onceki ayi tam alır yeni tarifenizi gun bazli hesaplayip ekler. Haklarinizda otomatik yanar oncekinden. Muhtmelen siz ayin son gunleri gectiyseniz yeni tarife 2 3 gun hesaplanmis eskiyi almadi sanmissinizdir.
Yani 12 ay sozlesmeye gore son ayin almasinda sakinca yok gibi size cayma bedelsiz hakki versede son ayi alarak verebiliyor. Sanmam sonucun degisecegini
Cok uzun yazmisim kisaca yaziyim 12 ay anlasiyorsunuz 12 ayi kurusu kurusuna alma haklari var.
Ama 12 ayi 1 gun gecse gecti diye sizden 1 aylik alamazlar.
Bu daha kisa anlatim. Yinede azsa olsa yanilma payi var . Eger oluyorsa bilgilendirin ama hic sanmiyorum
Tamamdır hocam anladım, sağ olun.
Faturasındayım, faturalıya bu tarifeye geçemiyorum.
Hicbirinin garantisi yokki tt 105+vergi 120 faturaya 430 +vergi cekti 4 katı. Vodafone yenilemede daha makul ugrasirsaniz oda. Yoksa hepsi 3 e 5 e katliyor artik maalesef.
1 senelik sabit fiyat garantisi varsa ,fiyatta uyuyorsa ,hat cekimindede bolgende iyiyse dusunme 12 ay sonrayı gec gitsin.
Vodafone kullanıyorum cayma bedeli 1400 küsür. Yeni hat başvurusunda bulunmayı düşünüyorum. 0532 ile başlayan istediğim numara kombinasyonları var. Sanırım hat ücreti almıyorlar ama faturaya ek bi şeyler eklerler mi biliyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasulan -- 3 Ağustos 2024; 13:4:7 >
TT 40gb + sınırsız sosyal medyadan geçecem ama 66 gün kalmış ve 639TL cayma bedeli çıkarıyor. Geçilir mi acaba. Şuan ki faturam 220TL.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20 GB ve yaklaşık iki katı fiyat farkı için sınırsız sosyal medyayı bırakıp geçmek isteme bedeninizi merak ettim
-
Bence şu aşamada geçmek pek mantıklı değil…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
20 gb için 235+65 gibi bişey oluyor sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 3 Ağustos 2024; 13:26:28 >
evet hesap doğru
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 3 Ağustos 2024; 19:17:14 >
2 ay sonra kampanya bitince TT yüksek fiyattan yenileyecek büyük ihtimal. 400₺ civarı olur muadil bir paket tahminimce. Turkcelldeki kampanyayı da kaçırmış olacaz ondan geçme düşüncem var. Çekim olarak kötü değil ama bir turkcellde değil TT.
Kaçırmayalım hocam fırsatı. TT bitince ne ile karşılacağım meçhul.
Yaklaşık 20 gün önce tcell 10 GB pakete numara taşıyarak 12 ay 345 TL ile geçiş yapmıştım. Dün BIMCELL faturasız a geçiş için başvurdum, 4 Ağustos da BIMCELL e numaram taşınıyor SMS geldi. Sonra tekrar TCELL bu kampanyaya geçiş yapmaya çalışacağım bakalım neler olacak
-
Sorunsuz geçersiniz.
60 gün kalmış ceza ödeyip geçsem mi kararsız kaldım. ekim'e kadar fiyatlar çok yükselir mi sizce? tt 250 ödüyorum aynı tarifeye 650 istiyor şu an bunlar da cıvıttı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X