|
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (6. sayfa)
-
-
Merhaba, bu ay taahhütüm bitti yeni paket almadım devam ediyorum, faturalı. Bu paketleri almam için ne yapmam lazım. Vodafone felan gidip gelsem yetişir mi? -
hocam E-SIM olarak nasıl başvurdunuz? bana sadece fiziksel sim kart çıkıyor.
-
Site üzerinden kampanyayı seçip devam edince adımlarda çıkıyor. -
Yetişir koş git pazartesiye bırakma -
Tt sınırsız sosyal medya yerine 60 gb turkcell 1 ay yeter mi sizce -
1 kasımda mutlu mega biitiyor, o zamana da birşeyler yaparlar umarım. başka operatöre git gel yapınca sms blokesi oluyor mu yine?
-
Hat taşıma kaç gün sürer
Vodafone gidip gelsek -
4-5 -
Mevcut turkcelliler başka operatöre gidip gelse faydalanabilir mi bu tarifelerden? Böyle yapan var mı? -
Evet, e-devlet onay sisteminde sorun var maalesef. 3 gündür halletmediler sistemdeki arızayı. Nasıl yazılımcısı varsa artık devletin, 3 gündür o sistemin çalışmadığını anlayamıyorlar.
-
Turkcell faturasızdan denedim olumsuz sonuç aldım. En hızlı git gel hangi operatörden olur fark eder mi BTK mı yapıyor işlemi?
-
Site üzerinden kampanyayı seçip devam ettim fakat sadece fiziksel sim kart seçeneği çıkıyor. -
Telefonunuzun modeli nedir hocam -
-
Yakınlarda Turkcell dışında bayii yok hemen evin yakınındaki bimden bimcell e geçiş yapsam ve geri dönsem bir sorun olur mu acaba? -
Bence en çok konuşulması gereken faturalı Tcell abonelerinin nereye hangi operatöre faturalı/faturasıza geçmesi gerek ? Onu belirlememiz öncelikle. En az zararla nasıl geçiririz bu süreci.
-
Bende fizikselin altında e-sim kutusuda mevcuttu hocam. -
Hocam web sitesinden yapınca sadece fiziksel çıkıyor. app store'dan turkcell indirip taşımaya çalışın e-sim çıkıyor ben öyle çözdüm.
-
Hocam tt için cayma bedelini müşteri hizmetlerinden mi öğrendiniz yoksa uygulamadan mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X