Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
98
Favori
146.384
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Bu şekilde hallettim 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ymndogan kullanıcısına yanıt
    Edevlet üzerinden onaylayabildiniz mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar git gel yapmak için Türk Telekomdan geçiş yaparken söylemediğim halde mağaza yetkilisi git gel yapma olayını anladı ve beni 3 aylık barem olayı konusunda uyardı. Ben de sırf bareme takılma ihtimaline karşı 35 GB tahaütsüz prime tarifeye geçiş yaptım. Bu pakette 90 gün içinde gelen müşteriye bu fiyat şeklinde bir barem var mı acaba bunu netleştirmemiz gerek bilenler yardımcı olursa sevinirim yoksa tahaüt verip TT de kalacağım 345 lik pakette

• Shikari kullanıcısına yanıt
    Sorunuzu tam anlamadım ama tt deki çalışanı alakadar eden bir mesele yok, siz normal taşıyıp hat açılır açılmaz turkcelle dönebilirsiniz. Eğer adam taahhütsüz kullanacağım vs dediyseniz ordan anlamış olabilir. 90 günlük bir kısıt yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 3 Ağustos 2024; 20:32:54 >
  • bugün 3-4 Vodafone 1-2 ttkom bayiine gittim hiçbiri faturasız geçişi yapmadılar biri sistem yok dedi diğeri kart yok bir diğeri geçişler sadece faturalı oluyor diyerek bizi başlarından gönderdiler. en son bime gittim sanki dolandırıcılık yapıyor hissiyle bimcell e geçiş yaptık zorla paket satmak isteyen bir arkadaş a rağmen bakalim süreç tamamlanirsa sonucu yazarım

• Haziran sonunda Vodafone'dan Turkcell'e geçiş başvurusu yapmıştım, ben sms gelince bayiye gidip alacağımı düşünüyordum, herhangi bir şey beklemeden almam gerekiyormuş, iptal oldu. Arada tarifeler de zamlanınca Temmuz sonu Turk Telekoma geçtim, bugün aktif oldu.
    Bu kampanyayı bilseydim Turkcell'e geçerdim.

• MoKoKoSeekeR kullanıcısına yanıt
    Hocam internet üzerinden direkt geçiş yapsaydınız keşke. Ttkom o şekilde geçtik faturasıza hat geldi 24 saat içinde. 2 güne açılacak dediler pazartesi açılır muhtemelen

• qzwxec kullanıcısına yanıt
    Cayma hakkınız var diye biliyorum bence deneyin şansınızı

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Anlattığına göre durum şöyle hocam, Türk Telekom üzerinden örnek verdi mesela bu 345 lik pakete bir tt li başka hatta geçip geri gelse 3 ay içinde bu işlemi yapmış olduğundan sistem tarafından fark edilip daha yüksek fiyat çekiliyormuş. Bu fiyat olayını takriben bir üst aynı özellikte paket fiyatı olarak tahmin etti. Bazı paketler bareme takılmazken bunda takılıyor dedi hatta. Bu olay Turkcell de var mı dediğimde ise hem Vodafone hem Turkcell de bazı paketlerde durum aynı dedi. Bu da geçiş yapılırken son anda sunulan fiyattan anlaşılıyormuş. Taşıma yaparken de TT ye yeni geçtiğimi söyleyip son fiyatın ne çıktığını gördükten sonra geçişe onay vermemi tavsiye etti hatta. Taahhütü benden ttye geçtikten sonra mesajla alacaklarını kendisi söyledi amaç o olsa hiç uyarmaz taahhütlü geçirirdi. Benim de kafam karıştı, en kötü ihtimalle boşa düşmemek adına faturasız yerine 345 lik faturalı pakete geçtim.

Git gel ile alabilirsiniz bu paketleri, 90 gün gibi bir sınır yok. Türk telekomda bahsettiği bir mevzu var doğru fakat onda da ekstra ufak bir ücret alıyorlar;

25.01.2024 tarihi itibarıyla tarifelere kaydolacak müşterilerden son 90 gün içerisinde Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrollü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 31,08 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 3 Ağustos 2024; 21:7:7 >

Hocam aynısını yaşadım hem vodafone hem tt ben sormadan ikiside 90 gün numara taşıyamazsın dedi bende şansımı denemek için bimcelle geçtim oda tt sayılır ama yinede denemek istedim gelişmeleri size buradan paylaşırım.

• Bugün ben de git gel için vodafone'a gittim. çok benzer kampanyayı onlar da yapmıştı. 20 gb 1000dk tarifeyi 197 liraya aldım. türkcell başka bahara kaldı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0mpeng -- 3 Ağustos 2024; 21:19:5 >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

Söylediği şey bu değilmiş gibi 100 200 tllere varan fiyat farkı çıkacağını söyledi ısrarla. Anlaşılan öyle bir olay yok. Umarım taahhütlü falan geçirmemiştir beni o pakete yoksa şimdi bir de onla uğraşacağım veya çaresiz kullanacağım

• mühendis66_50 kullanıcısına yanıt
    Taahhüt yazıp 5555e gönderebilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Numara taşıma işleminin girişinin yapıldığını nasıl anlarız bana herhangi bir sms gelmedi eleman yaptık dedi ama bu bayilere de güven olmuyor.

• ultraslan_34 kullanıcısına yanıt

Telekom için

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/abonelik-evraklarim/mobil

• Telekom 90 gün ve bimcell 30 gün geçemezsin dedi netgsm aradım bizde taahhut yok dedi istediğiniz zaman geri başka operatöre geçebilirsin dedi netgsm taşıyıp geri gelcem. Ayrıca sordugumda turkcell baz istasyonlarını kullandıklarını söyledi eğer öyleyse turkcell ile aynı performansı verir

• moskogsm M kullanıcısına yanıt
    O iş öyle değil işte..Turkcelle arasında dağlar kadar fark var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 3 Ağustos 2024; 22:32:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluerdem kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.