WhatsApp tan konuş hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (8. sayfa)
-
-
Aynen hocam. Ben sene başında Turkcell 1 yıllık taahhütlü faturalı hatta geçtim. Şimdi ne yapmalıyım buna geçmek için.Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Try it -- 4 Ağustos 2024; 6:49:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan Turkcell 'in taahhütlü tarifesindeyim, buna geçemiyorum değil mi ?
Geçemiyorum tabi :/
Neyse evdekileri geçireyim. Turkcell'in yılda 1 yaptığı kıyak kampanya bu,kesinlikle kaçırmanızı önermem. Hele hele 300-400 TL 1-5mbps li interneti olan operator seçeceginize taş gibi hat kullanmış olursnuuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 4 Ağustos 2024; 1:10:13 > -
Turkcell de 15 TL aylık diyor vergi olarak yazdığı tarife bedelinin üzerine bu bütün firmalarda ayni tutarmi aynı olmadı lazım vergi tutarı sabir
Dediğiniz fiyatlara o özelliklerde tarife yok adı nedir dediğiniz tarifenin
Tarife bedellerinin üzerine aylık kaç TL eklememiz gerekiyor vergi olarak bu miktar bütün operatorlerde aynimidir
-
Sadece numara tasimada yada yeni hatta gecerliymis bende
zaten vadafone hattı var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20 ile 30 arası fark bayağı fazlaymış.
Aralıkta bitiyo bizimki bakalım nasıl olacak
Ücretl mi bu mesaj
Vodafone fiyatları daha iyi.
Günlük 1gb internet veya 2 günlük 1 gb youtube gibi ben salla kazandan memnun değilim.
Bende 2 ay önce 15 gblık tarifeye geçtim telefonun şarjı çok fazla gidiyor internette kullanmasan bile azalıyor.
turkcell e numara taşımada bu 400 tl ödeniyormu yoksa sadece yeni hat alımındamı ödeniyor numara taşımada bu tarife ücretinin üzerine kaç tl ödeniyor ona göre taşıyacağım
-
Numara taşımada sadece faturanın üzerine 15tl ekleniyor.
teşekkürler 180 tl lik tarifeyi düşünüyorum vadafonda 1 ay sonra taahüt bitiyor ve geçebileceğim en iyi tarife 250 sms 18 gb interner 2000 dk ilk 3 ay 150 tl sonraki 9 ay 250 tl artı 15tl vergiler bende bu 180 tl lil 10 gb lık tarifeye geçeyim diyorum siz nedersiniz değermi 9 ayda 585 tl far ediyor birde 140 tl ceza ödeyeceğim tabii vadafona çünkü 21 eylülde bitiyor sözleşme sonuçta 440 tl fark kalıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldorado45 -- 4 Ağustos 2024; 12:18:21 > -
Çalışan kodu alınmaz festival kampanyası en iyisi şu an
Geçen hafta Turkcell faturalıdan - Turkcell faturasız a geçmiştim, Faturalıdan faturasız a 30 gün bekleme şartı sıfırlanıyor mu operatör değişikliğinde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziie -- 4 Ağustos 2024; 13:56:8 > -
turktelekom'dan bu kampanyaya geçtim numara taşıyarak. 2 günde geçiş oldu. sorunsuzdu ancak bir bilgi vereyim telefonu benim gibi yurtdışı olanlar, hat taşınınca şebeke alamama problemi yaşayacak. turkcell ile alakası yok, btk eşleştirme yapıyor tekrar. 24 saati bulur deniyor ancak benimki 1 saatte çözüldü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X