Prime kendi kendini telafi ediyor zaten gerek yok bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (10. sayfa)
-
-
Türk telekom Faturalı olan annemi bu tarifeye taşısam , taşıma ücreti vs adı altında ayda kaç TL vergi kesecek bilen var mı?
Bahsettiğim şey hat taşıma ücreti, telsiz kullanma vsvs.
-
Hiçbir ücret yok taşımada, tarife ücreti ödersiniz sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, uzun süredir faturalı türkcell kullanıyorum. Mevcut kontratımın bitmesine 45 gün var, ne önerirsiniz? Sanırım bu şartlarda git gel yapmam lazım bu yeni kampanyalar için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supernova78 -- 5 Ağustos 2024; 7:38:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece telsiz kullanım bedeli mi olacak o zaman?
Git gel yapmanız lazım ama 45 günden dolayı cayma bedeli çıkar.
Evet.
Türkcellden cayma bedelini öğrenin bence. Bazen cayma bedeli çıkmayabiliyor. Kardeşimin 2 ayı vardı bitmesine, cayma bedeli çıkarmadı
Benimde 24 ağutosta bitiyor. Git - gel yapılınca yeni gelmiş olmuyorsunuz diye bir yazı okumuştum. Yani başka operatöre gidip, 1 ay dolmadan eski operatöre geçiş olabiliyor, ceza bedeli çıkmadan. Ancak o zamanda eski operatör yeni olarak görmüyor seni.
-
Git-Gel yaparak faydalanabilirsiniz.
-
Ben dün bayiiden geçiş yaparak 60 gb'a başvurdum. Yarın saat 1 de açılıyormuş hattım. Teşekkürler.
E-Sim olmadı malesef.
-
Dostlar E-sim hiç kullanmadım. İnternetten araştırma yaptım ama fiziki olmaması dışından net bir fark göremedim. Avantaj-dezavantaj olarak bilgisi olanlar detay verebilir mi?
-
Vodafone taahhütüm 6 Eylül'de bitiyor. Son 30 gün kala yani 7 Ağustos'ta geçiş yapsam cayma bedeli çıkmaz diye düşünüyorum. Cayma bedelinde Turkcell'e geçiş tarihi baz alınıyor değil mi? 8 Ağustos geçiş için ne zaman başvursam mantıklı olur?
-
arkadaşlar sim kart kaç günde elimize ulaşıyor. ben sadece online özel diye düşünerek uygulamadan başvurdum inşallah ayın 10 una yetişir.
-
uygulamayı yükleyerek dener misiniz?
-
10 ağustos'tan önce başvurmanız yeterli, hattın ne zaman açıldığının bir önemi yok.
-
Uygulamalar yüklü telefonumda.
Hem bilgisayarda hemde cep te aynı hata veriyor.
attığınız görüntü turkcell sitesi gibi görünüyor. Taşıma işlemi direkt uygulamadan yapılabiliyor. Onu kastetmiştim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X