< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (12. sayfa)
-
-
Turkcell'de 2 aydır taahhütsüz bir şekilde pusuda bekliyordum. 2 ağustos'ta konuyu görünce vodafone geçtim. bugün 16:10'da geçiş gerçekleşti. 16:40 gibi turkcell internet sitesinden 20gb olan tarifeye başvuru yaptım, fiziki sim olarak adrese teslim gerçekleşecek. konu sahibine teşekkürler
-
Tabii bayiden de alabilirsiniz sizin tercihiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün 2 defa gitmeme rağmen Türk Telekom’ un e-sim rezilliğini görünce hemen bitişiğindeki Turkcell bayine geçip henüz kontrat uzatalı 1 ay olan hattımı Turkcell Festival 20GB ve e-sim ile taşıdım…
Tamda taahhütüm bitmişti. Şahanesiniz. 60GB'a hat taşıyorum telekom 500den aşağı vermiyordu
-
Hocam bayiye gitmeden taşıma yapılabilir mi benim de 19:30 da bimcell geçişim tamamlanacak
Sim kart da hemen gelir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
faturasıza geçerken vodafone bayi gitmek zorunda kalmıştım fakat turkcell faturalıya geçerken paket seçeceğimiz için netten taşıma yapabiliyoruz. simkart istanbul bayrampaşa için 90dakikada adrese geldi. edevlet onaylarını verdim,
-
Eyvallah hocam deneyip uğraşayım inşalllah olur :)
Simkartın eve teslimi için turkcell ücret alıyor mu? Türk telekom faturaya yansıtıyordu
Hocam Vodafone a geçerken faturalıya mı geçtiniz faturasıza mı? Normal yıllık taahhütlü tarife mi seçmiştiniz? Şimdi Vodafone a herhangi bir ücret ödeyecek misiniz
ben bugün e devletten onay verdim numara taşıma talebiniz alınmıştır diye mesaj geldi başka bir şey gelmedi normal mi? e sim ile başvurmuştum ne zaman açılır
Turk Telekom 50 gün kalmış taahutum, turkcell geçiş durumunda çok ceza yer miyim, bilginiz var mı?
Müşteri hizmetlerini ararsanız ne kadar ücret olduğunu söylüyorlar.
Benim de aynı. Bugün başvurdum bekliyorum. Mh sordum kontrol aşamasındaymış
2 ay önce Telekom ile yeni 12 ay yenilemiştim. Ama bazı yerlerde çekmiyor memnun değilim. Taşımak istersem şu aşağıdaki bedelleri ödememenin bir yolu var mıdır?
1. Taahhudunuz: "Populer 25GB Ilk Ay 20GB" Baslangic tarihi:06.06.2024 Bitis tarihi:09.05.2025 Faturaniza yansiyacak cayma bedeli bulunmamaktadir. 2. Taahhudunuz: "%20 Aylik Ucr. Ind-12 Ay Taah." Baslangic tarihi:06.06.2024 Bitis tarihi:09.05.2025 Taahhudunuzu bozarsaniz faturaya yansiyacak ceza: 171.61 TL 3. Taahhudunuz: "Populer 25GB TC Taah." Baslangic tarihi:06.06.2024 Bitis tarihi:09.05.2025 Taahhudunuzu bozarsaniz faturaya yansiyacak ceza: 429.03 TL
Dün başvurdum bugün mesaj geldi yarın açılacakmış.
-
Simkartı adrese getirdiklerinde kimlik istiyor mu kurye. İl dışında bir akrabam benim adıma hattı kullanıyor,sim kart ona gitsin ben edevletten onaylıyayım diyorum da. Yoksa uğtaşmam bayiden hallederim hep. Kullanan şuan il dışında memlekette tatilde.
Yok hocam sadece teslim edip gidiyor. Normal yemek siparişi gibi. Getiren kurye paket taxi kuryesiydi
Vodafone faturasıza geçtim. Vodafonedan herhangi bir bedel çıkmayacak. Tekrar turckcele geçene kdr arama ve mobil paketim olmayacak ama bende yedek telefon var sorun olmadı o sebepten. Eğer yedek tel yoksa da günlük paket falan alınarak çözülebilir.bu arada Bayide ki çakal carloslar faturalı pakete gecmeyince istemeye istemeye iş yapıyor ama çok umrunuzda olmasın.
Herhangi bir ücret çıkacağını sanmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X